Foto bij 0.12

3 maand later.

pov lilly.
Ik krijg een brief van Nikki dat is degene waar ik mee help met management.
Vragend kijk ik haar aan en zie een sierlijk handschrift. Als ik de brief doorlees spring ik op " omg." Nikki lacht en glimlacht " Jeffrey heeft geregeld dag je je stage van 1 jaar daar kunt afmaken"
Ik kijk haar aan " uhm , is is geweldig maar houd niet zo van de hectiek"
Ze lacht " daar leer je het meeste van "
ik knik en glimlach" dat is wel weer zo "

Een week later .

Ik loop de vliegtuig hangar uit en zie harry bij de deuren staan , ik grijns en kijk naar hem . Waarnaar ik alles laat vallen en hem bespring en knuffel" ik heb je gemist " ik bloos licht. Hij blijft even geschokt staan en knuffelt me dan en geeft een kusje op me neus. Ik geef hem een snelle kus naast zijn mond en draai me dan naar Jeffrey. " thankx jeff"
jeffrey grinnikt " you are welkom girl, al heeft Harry me zo lang aan mn kop gezeurd dat ik geen keus meer had. Hij aaktr me letterlijk gek, de andere ook. Hij is een heletijd minder te genieten geweest, hopelijk knapt hij nu weer op."
We lopen naar de auto om naar het hotel te gaan. In de auto krijg ik de mededeling dat ik bij Harry slaap, omdat ze namelijk vergeten waren een extra kamer te regelen. Ik bloos bij het idee om alleen met Harry in een bed te liggen . " Ik wil ook wel op de bank als je dat fijner vind" "nee jo komt wel goed " waar naar we de hotel suite in lopen" wauw " en ik laat me met een plof vallen op het bed .

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen