Harry lacht" ligt het lekker prinses?"
Ik kijk op en bloos , niemand die me ooit een bijnaam had gegeven, maar nu harry wel . Hij komt naast me liggen en ik kruip tegen hem aan in zijn armen, niet veel later hoor ik zachtjes gesnurk. Ik grinnik en kijk naar Jeffrey die binnen komt lopen, hij lacht ook.
4 uurtjes later maak ik Harry wakker, " slaapkop wakker worden je moet nog omkleden en al en je hebt 3 uur". Harry mompelde wat en gaat rechtop Zitten.
Trekt me naar hem toe, " ik heb je echt gemist Lily. Ik zucht diep en raap al mr moet bij mekaar en ga op zijn schoot zitten met me gezicht naar hem toe. "
Ik wil iets proberen, maar weet niet of jij dat wilt " Harry legt zijn handen op me heupen en kust me lief , ik beantwoord de kus, hij wist precies wat ik wilde doen. Zijn lippen voelen zacht en warm en ik voel mijn lichaam in de fik vliegen, zo fijn voelt het. Ik verstrengel mijn vingers in zijn haar, zo zitten we een tijdje elkaar te zoenen en te bekijken. Er word geklopt aan de deur, "Harry , je moet nu echt naar de stylist" Ik spring van harry af en bloos hevig . Harry wiebelt met zijn wenkbrauw en geeft een kusje op me lippen en loopt de deur uit " laters princes"

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen