Foto bij 0.14

Ik loop naar de zijkant van het podium en doe me headset op . Allerlei geroep komt erdoorheen en kijk om me heen.
"iemand geef Harry wat te drinken"
Ik loop naar de coolbox en pak er een flesje water uit. Kijkend naar Harry die aan het zingen is en glimlach. Hij is zo , ja hoe ga ik dat verwoorden , zijn ogen zo mooi en zijn lichaam perfect , hoe die intimiderend naar me kijkt en de manier alleen al maakt me gek . Ik bloos alleen al bij het idee dat die me aanraakt en kust, ik haal een vinger langs me lippen bij het idee van hem en mij vanmiddag zoenend op het bed. Jeffrey kucht " hij wil water "
ik kijk op en kijk in de ogen van Harry.
Hij kijkt me lief aan en wenkt me. Zonder aarzeling loop ik naar hem toe en geef zijn water. Hij draait de fles open en neemt een slok, er druppelt wat water op zijn kin en druppelt langzaam naar zijn borstkast. Ik volg de druppel met mijn ogen, ik krijg tintelingen in mijn buik en bijt op mijn lip, snel loop ik het podium en verstop me even in de wc, als ik bijgekomen ben kijk ik naar het optreden.

We lopen met zijn 2e naar de lift in het hotel. Ik stap in met Harry achter me aan en druk op het knopje, onze handen raken mekaar. Er ontstaat een intense spanning tussen ons . Harry loopt op me af en doet me handen boven me hoofd en kust me intens , ik kus hem lief terug.
Me knieën voelen als pudding en ik sta wankel op me benen. I k neem zijn geur in me op het ruikt zo lekker zweet met een beetje Harry.

De lift pingt, Jeffrey stapt binnen "gaat goed jongens?" Ik laat harry los en word rood . Harry glimlacht naar me " je hebt zachte lippen , ik moest ze gewoon kussen"chapter 0.15 is already here lots of love
eldavia

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen