Het optreden had zo'n uurtje geduurd. Na afloop had Niall het publiek bedankt voor hun aanwezigheid en had hij het podium verlaten. Aan de tafel was iedereen inmiddels wel ietwat aangeschoten en in een goede stemming.
"Hé, daar heb je 'm toch?" hoorde ik Lottie ietwat luid fluisteren.
Ik keek op en keek in dezelfde richting. Niall. Hij liep gewoon door de kroeg. Het was nu of nooit.
Op het moment dat hij dicht genoeg bij ons kwam, tikte ik hem aan. Niall draaide zich verward om.
"Hey man, goed optreden" zei ik enthousiast. Niall's gezicht lichtte op "thanks".
"Ben je van plan om een drankje te drinken nu?"
"Ja ik denk het wel" gaf Niall toe.
"Kom gezellig even bij ons zitten! Wat wil je drinken?"
Niall twijfelde zichtbaar even en haalde toen zijn schouders op "waarom ook niet?"
Ik wees naar de lege kruk naast Gemma. Niall liep er naartoe en nam plaats. Al snel nam de serveerster zijn bestelling voor een biertje op.
Ik voelde de blikken van de rest van de groep op me rusten. Alsof niemand verwacht had dat ik dat zou doen.
"Dus, waar kom je vandaan?" vroeg ik Niall nu, gezien zijn accent. Ik kon wel een gok wagen, maar het was een goede gespreksstarter.
"Ierland" zei Niall glimlachend.
"Oh, uit het Verenigd Koninkrijk net als onze Louis en Lottie" zei ik glimlachend.
Louis keek op uit zijn staren "hmm?"
"Dat je ook uit het Verenigd Koninkrijk komt" herhaalde ik.
Louis keek naar Niall "oh jij ook? Cool!"
"Waar ergens in Ierland kom je vandaan?" mengde Lottie zich nu in het gesprek.
"Mullingar" antwoordde Niall.
"Kun je ons een zinnetje Iers leren?" mengde Gemma zich nu eindelijk.
Niall dacht even na en begon uiteindelijk een of ander zinnetje uit te leggen dat niemand echt leek te begrepen behalve Gemma.
Uiteindelijk dwaalde iedereen behalve Gemma een beetje af en op dat moment wist ik wel dat het goed ging komen. Ik besloot me weer te focussen op Louis.
Louis leek het op te merken en glimlachte naar me. Ik glimlachte terug en knipoogde naar hem. Ik nam mijn telefoon er bij en startte de chat op met Louis.
U (21:22): Ik wil seks.
Louis keek fronsend op en haalde zijn telefoon uit zijn broekzak. Al snel betrok zijn gezicht toen hij de display bekeek. Hij keek op met een onheilspellende grijns en schudde lachend zijn hoofd.
U (21:23): Ik meen het.
Louis (21:24): En wat verwacht je nu precies van me?
U (21:24): Dat ik nu naar het toilet ga en jij er over vijf minuutjes ook bent
Ik stond simpelweg op en excuseerde me, om vervolgens naar het toilet te gaan. Ik wachtte Louis' blik of antwoord niet af. Ik verwachtte gewoon dat hij me zou volgen. Mijn telefoon lag nog op de tafel. Louis kon me enkel bereiken door ook op te komen dagen.
Ik liep naar de mannen toiletten en wachtte geduldig terwijl ik mezelf ietwat opfriste in de spiegel, om maar iets te doen te hebben. De tijd ging tergend traag en ik begon er steeds minder vertrouwen in te hebben dat Louis ging komen.
Toen ik de deur open hoorde gaan keek ik op, in de spiegel. Ik zag Louis binnen komen stappen. Ik draaide me dus naar hem om en glimlachte "je bent gekomen".
"Je hebt je telefoon niet meegenomen en ik ga je hier niet laten wachten. Ik dacht alleen dat misschien later in de tent een beter idee was" .
"Denk je dat? Dat hoort ook iedereen hoor" zei ik grinnikend.
Louis haalde zijn schouders bevestigend op.
Ik liep naar hem toe en nam zijn hand vast, om hem vervolgens mee een hokje in te trekken en de deur op slot te doen. In het smalle hokje drukte ik Louis tegen de deur en begon ik hem gepassioneerd te kussen, terwijl mijn handen ruw over zijn zij naar zijn geslachtsdeel gingen. Het koste niet erg veel moeite om Louis opgewonden te laten raken en daar ging ik ook optimaal gebruik van maken nu. Louis kon niet veel anders dan gehoorzamen.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen