De tent lichtte op en werd bijna gelijk gevolgd door gerommel. Het was behoorlijk aan het stormen buiten. Louis en ik lagen samen in één slaapzak en hadden de andere slaapzak daar overheen gegooid. Het was warm, zo in mekaars armen en onder de slaapzakken.
Ik was wakker geschrokken van de voorgaande donderslag. Louis was figuurtjes aan het tekenen op mijn torso.
"Lou?" vroeg ik zachtjes en hees.
"Hmm?" antwoordde hij hees.
"Hey" fluisterde ik.
"Dat is een flinke storm" merkte ik vervolgens op.
Louis maakte een bevestigend geluid. "Het is dichtbij" merkte hij op.
"Ben je al lang wakker?"
"Ik gok zo ongeveer tien minuutjes. De storm was toen net begonnen" antwoordde hij.
"Ideaal kampeerweer" merkte ik grinnikend op.
"Het is sfeervol, maar het is ook gevaarlijk".
"Gelukkig lig ik lekker ingepakt in een slaapzak met jou" merkte ik op.
Louis kwam ietwat overeind. Ik zag zijn gezicht en blik door de tent die iedere paar seconden verlicht werd door de bliksem.
Ik glimlachte naar hem en streelde over de achterkant van zijn hoofd, mijn vingers door zijn haar gaande.
Louis speelde met de uiteindes van mijn haren rond mijn nek en beet op zijn lip. Al snel boog hij ietwat voorover om mijn nek te kussen. Ik legde mijn nek meer bloot en sloot mijn ogen van genot.
Louis' vingers zette zich vast rondom mijn heupen terwijl hij de kusjes nog wat intenser maakte.
Ik voelde hoe hij plekjes vochtig maakte, om vervolgens te zuigen. Zuigzoenen. Enorm veel zuigzoenen. Dat ging morgen nog een leuk gesprek opleveren met de rest van de groep.
Louis' geslachtsdeel begon ietwat op te spelen en te drukken tegen mijn bovenbeen. Ik liet mijn hand langzaamaan in die richting dwalen en streek er "perongeluk" langs af.
Louis liet een zachte kreun horen tegen mijn nek, smekende om meer. Natuurlijk kon ik die kans lastig laten liggen.
Ik voelde zijn versnelde adem tegen mijn nek.
"H-Harry" kreunde Louis zachtjes in mijn nek, terwijl hij zijn lichaam tegen het mijne schuurde. De erectie die tegen mijn bovenbeen schuurde liet mij ook opgewonden raken. Al snel streken beide erecties naast mekaar af en waren we beide zachtjes aan het hijgen en kreunen. Ik zag Louis alleen zodra hij verlicht werd door de bliksem, maar iedere keer keek hij me verlangend aan.
Ik draaide ons om, zodat ik zelf bovenop zat. Louis draaide zich al gewillig om, zodat ik mijn werk kon doen. Ik graaide lustig naar zijn heupen en liet mijn vingers over zijn billen gaan.
"K-kom op Harry" fluisterde hij ietwat luid. Ik zorgde er voor dat mijn erectie op de juiste hoogte was en na een kusje op zijn schouderblad, stootte ik naar binnen.
Louis' lichaam spande zich gelijk aan en liet zich gewillig meevoeren op het tempo dat ik bepaalde. Louis' kreunen gaven aan dat we op de juiste weg waren. Mijn eigen ademhaling versnelde ook enorm in een korte tijd. Ik hijgde zachtjes in zijn nek terwijl ik zo nu en dan een kusje drukte en mijn onderlichaam voornamelijk het beweegwerk liet doen.
Louis gooide zijn hoofd naar achteren en liet een ietwat luidere kreun horen, waarna hij zich volledig aanspande en langzaamaan weer ontspande. Ik kwam niet veel later klaar, na een paar hardere stoten.
We ruimden alles netjes op en hijgden beide vervolgens rustig uit, weer in mekaars armen.
Louis had zijn hoofd weer bij mijn nek gelegd. We lagen weer in dezelfde houding als voorheen. Buiten was de storm nog steeds niet afgenomen. Ik aaide zijn rug en haar en staarde naar het tentzeil, voor zover dat mogelijk was.
Louis graaide nog naar mijn heup en trok zichzelf nog dichter tegen me aan. We zeiden beide niets meer.
Het resultaat daarvan was dat na zo'n minuutje het zachte gesnurk van Louis het kleine tentje vulde. Ik drukte een kusje op zijn kruin. Ik had hem weer eens uitgeput.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen