Foto bij Hoofdstuk O5 •

Hoofdstuk O5 • Isabella van Dam

Twee weken later is het zover. Het is 15 maart, en Isabella zit in het vliegtuig naar Australië. Haar broer is al eerder vertrokken omdat hij werk te doen heeft daar. De afgelopen weken heeft Isabella veel kunnen nadenken over haar eigen nagelstudio, en alles loopt volgens plan. Het logo is gemaakt, de website gaat volgende week maandag online, en vanaf die week daarop neemt ze klanten aan en kan ze beginnen met werken. Als ze terug is in Monaco gaat ze meubels en benodigheden uitzoeken. In het vliegtuig gebruikt ze de tijd om een prijslijst samen te stellen, en om de laatste tekst voor haar website te schrijven. Tevreden kijkt ze naar het eindresultaat: dit kan maandag met gemak online. Ze is erg zenuwachtig, niet alleen voor de launch van haar bedrijf en website, ook voor dit weekend. Ze zal veel coureurs ontmoeten waar ze tot nu toe niet eens van had durven dromen. Ze wordt uit gedachten gehaald wanneer de stewardess meldt dat de riempjes vast moeten en dat ze bijna gaan landen.

Een uur later zit ze in de taxi die voor haar geregeld is op weg naar het hotel waar ze zal verblijven tot zondagavond. Haar ogen worden steeds groter wanneer ze uit het raampje naar buiten kijkt, het is echt mooi hier in Australië. Ook als ze bij het hotel aangekomen is kijkt ze haar ogen uit, ze is luxe gewend maar dit is wel erg extreem. Haar kamer is groot, heeft een luxe queensize bed met een zacht matras en zachte lakens, alle meubels passen perfect bij elkaar, en ze heeft een badkamer met een erg groot bad en een douche. Er is zelfs een balkon waar een jacuzzi op staat, haar dag kan niet meer stuk.

Nadat ze haar koffers heeft uitgepakt werpt ze een blik op haar mobiel, het is 13.00 in de middag, ze heeft afgesproken daar om 15.00 te zijn, wat haar nog ruim de tijd geeft om zichzelf om te kleden. Ze neemt een frisse douche, föhnt en stijlt haar haren, doet haar makeup op en trekt comfortabele maar mooi uitziende kleding aan. Een spijkershort en een crop top met daaronder witte sneakers. Door de korte short is haar tattoo op haar linker bovenbeen goed zichtbaar, waar ze erg trots op is. Ze pakt nog de nodige spullen en gaat dan naar beneden om een taxi aan te houden naar het circuit van Australië.

Reacties (1)

  • Schumi

    Let the battle begin.

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen