. . .

Juice streek afwezig met zijn vingers door haar roze met blauwe plukken. Het voelde zachter dan Daphnes haar, die er altijd van alles in spoot. Ze waren een film aan het kijken, al waren Jamies ogen halverwege dicht gezakt. De korte nacht en de emoties die erop waren gevolgd, hadden haar uitgeput. Ze had een kussen op zijn schoot gelegd en haar hoofd erop gelegd terwijl ze naar het televisiescherm keek, maar daarmee had ze het nog geen vijf minuten extra volgehouden. Zelf had hij ook allang geen aandacht meer voor de film. Ze had Ice Age willen kijken en die had hij al vaak genoeg gezien. Liever keek hij naar haar vredige gezicht. Haar onderlip was iets voller dan haar bovenlip, ze had een wipneusje en een moedervlekje vlak boven haar linkerwenkbrauw. Ze was mooi – erg mooi. Haar schoonheid was subtieler dan die van Daphne, die trok altijd direct alle aandacht naar zich toe. Die van Jamie leek meer verborgen, maar nu hij het gezien had, kreeg hij er een droge mond van en kostte het hem onwijs veel moeite om haar gezicht niet te strelen. Hij stelde zich voor toe de druk van haar lippen tegen die van hem zou voelen, hoe hij zachtjes aan haar onderlip zoog, hoe haar ademhaling zou haperen. Hij voelde dat hij een stijve kreeg, en het feit dat haar gezicht er zo dichtbij was hielp ook niet echt. Hoewel hij normaal gesproken geen schaamte kende als het zijn fantasieën betrof, voelde hij dat hij nu wel een kleur kreeg.
      Om zijn gedachten af te leiden van de dingen die hij met haar wilde doen, dacht hij terug aan het gesprek dat hij gisternacht met Roman had gevoerd. Hij had hem een berichtje gestuurd dat ze terecht was, maar wat hem betrof was hun conversatie nog helemaal niet voorbij. Hij moest meer te weten komen over die geheimzinnige tatoeage en de mensen die om die reden achter haar aan hadden gezeten. Zijn blik gleed even over het jurkje dat ze droeg. Daar ergens onder moest de inkt zich bevinden, want hij had het nog niet gezien. Al snel ontdekte hij dat het niet langer de inkt op haar huid was die hij zich probeerde voor te stellen, maar haar welvingen en glanzende huid. Zijn gedachten begonnen hem een beetje te vermoeien en hij besloot dat het tijd was dat hij wat meer afstand tussen hen schiep. Meer dan vierentwintig uur geen seks bracht hem blijkbaar in een vreemde mood.
      'Hé James... Je kan beter in je bed gaan leggen joh.' Zachtjes schudde hij aan haar schouder.
      Langzaam gingen haar ogen open, ze murmelde iets onverstaanbaars en sliep toen weer verder. Voorzichtig tilde hij haar hoofd op en gleed onder haar vandaan, daarna tilde hij haar op. Tussen geloken oogleden keek ze naar hem op, ze sloeg haar armen om zijn nek en nestelde haar hoofd tegen zijn borst.
      In een opwelling drukte hij een kus in haar nog naar shampoo geurende haren, voordat hij haar op het bed liet neerzakken en haar armen om zijn nek losmaakte.
      'Blijf bij me,' mompelde ze.
      Juice had net overeind willen komen, maar bevroor nu in zijn beweging. Zei ze dat nou echt? Dat was niet heel broerachtig, toch? Hij durfde het toch niet aan, in plaats daarvan sloeg hij de deken over haar heen. Toen hij overeind wilde komen haakte ze haar vingers langs die van hem.
      'Ik ben zo moe... Maar blijf bij me... Blijf weer bij me Esai...'
      Juice verstijfde toen hij de naam hoorde van wat inmiddels als een rivaal voelde. Ze was echt al de droomwereld ingetrokken. Hij zuchtte zachtjes terwijl hij bij haar weg stapte, met een nare steek in zijn maag. Hij hoopte maar dat Esai niet zo'n eikel was als hij dacht, maar hij vreesde dat hij het meisje een hoop hartzeer zou bezorgen. Als het een simpele collegeknul was geweest had hij er misschien een hartig woordje meegevoerd, maar de arrogantie die de jongen had uitgestraald stond nog steeds op zijn netvlies gegrift. Dat zou geen enkel verschil maken.
      Terug in de woonkamer wierp hij een blik op de klok. Het was kwart over elf, dat vond hij wel een schappelijke tijd om te bellen. Het was in elk geval beter dan drie uur 's nachts.
      'Hé. Je gaat me niet vertellen dat je mijn zusje wéér kwijt bent hè?' begon Roman nadat hij het telefoontje had aangenomen.
      'Nee, ze is thuis. Ze slaapt. Maar je moet me meer vertellen over die tattoo, over die organisatie.'
      Het was even stil. 'Het is voor haar veiliger als je er niets van af weet, Juice. Vergeet dat ik het ooit gezegd heb. De mensen die achter haar aan zaten zijn dood.'
      Hij beet op zijn knokkel. Hij kon zijn nieuwsgierigheid niet zomaar aan de kant schuiven – maar wat als hij Jamie daarmee in gevaar bracht? Dat wilde hij nou ook weer niet. 'Kan je niet... íéts erover zeggen?'
      'Het is geen spelletje, Juice.'
      'Maar wat als je ernaast zit? Ik geloof niet dat je denkt dat ze geen gevaar meer loopt.'
      Roman zuchtte. 'Hoe langer dit gesprek duurt, hoe meer gevaar ze loopt. Laat het los, Juice.'
      De man kon streng nu. Voordat Juice nog iets kon zeggen, verbrak Roman de verbinding. Met een diepe zucht gooide Juice het toestel op de bank neer. Wat een eikel. Hij kon niet zomaar zo'n bom droppen en er vervolgens over zwijgen!

. . . Een dag later . . .


Daphne keurde zichzelf in de spiegel. Met een krultang had ze haar haren laten golven, zodat ze over haar blote schouders vielen. Het jurkje dat ze aanhad was sexy en aan de sletterige kant, maar niet te ordinair. Juice zou het leuk vinden. Ze wist precies wat ze hem wel en niet moest laten zien om hem gek te krijgen. Het was idioot dat ze elkaar al twee dagen niet hadden gezien, alleen maar vanwege die aandachtsgeile griet. Hij hield het langer vol dan gedacht, waarschijnlijk rukte hij zich een paar keer per dag terwijl hij aan haar dacht en zichzelf vervloekte omdat hij haar weggestuurd had vanwege die sneue huisgenoot van hem. Zijn ego was te groot om toe te geven dat hij zich aanstelde en dat ze hun geschillen ook gewoon met een heftige vrijpartij van zich af konden schudden, zoals ze altijd deden wanneer ze onenigheid hadden.
      Maar goed, dan moest ze zelf maar over haar hart strijken. Ze wilde hem immers niet kwijt, al helemaal niet vanwege zo'n rare teef. Ze parkeerde haar Corvette vlak bij zijn appartement en liep met klikkende hakken het trappetje op. Het was tegen half negen. Ze drukte op de bel en streek haar jurkje nog wat strakker. De top trok ze nog iets naar beneden.
      De deur werd geopend. Juice staarde haar koeltjes aan. Ze schrok een beetje van zijn koude blik, maar herstelde zich snel. 'Ik wil Jamie mijn excuses aanbieden,' zei ze en ze probeerde de tegenzin uit haar stem te weren.
      Juice' blik bleef even op haar jurkje hangen. Ze duwde haar schouders naar achteren zodat haar borsten nog wat beter uitkwamen en glimlachte verleidelijk naar hem.
      'Oké,' was alles wat hij zei. 'James!' riep hij over zijn schouder. Hij stapte opzij om de freak erdoor te laten, maar bleef een paar passen achter haar als een waakhond tegen de muur leunen. Het irriteerde Daphne mateloos. Wanneer waren die twee zulke dikke vrienden geworden? Ze baalde ervan, Jamie was nog wel zo naïef om haar excuses zonder schroom te aanvaarden. Juice zou er waarschijnlijk echter direct doorheen prikken. Hij was degene die ze moest overtuigen en niet Jamie.
      'Ik wil mijn excuses aanbieden,' begon ze. 'Dat ik je aangemoedigd heb om die jurk aan te trekken.'
      Jamie had haar armen om haar bovenlichaam heen geslagen. Ze zag er kwetsbaar uit, van haar hyperactiviteit was weinig te merken. Kwam dat alleen door die stomme jurk? Nee, zo zielig was ze toch óók weer niet? Misschien klonk ze niet overtuigend genoeg. Taart meenemen was vast een beter idee geweest, dat mens dacht in eten. Ze was vast zo'n type dat zichzelf volstouwde wanneer ze verdrietig was en de boel daarna weer uitkotste.
      Haar ogen schoten naar Juice, maar zijn gezicht stond nog steeds niet veel vrolijker. Oké, blijkbaar was sorry zeggen dus niet genoeg. Ze schraapte haar keel. 'Ik kan me niet zo goed in anderen verplaatsen,' zei ze toen. 'Ik zou zo'n jurk aan hebben getrokken op een eerste date.' Ze gebaarde naar haar huidige kleding. 'Zo loop ik er altijd bij. Je vroeg me wat jongens leuk vonden...' Ze richtte haar aandacht tot Juice. 'En jij kan niet ontkennen dat zulke jurkjes mannen gek maken, hmm?'
      Juice rolde met zijn ogen. 'Jij datet nooit, je duikt meteen met mannen in bed. En daarvoor zijn die jurkjes handig ja.'
      Ze klemde haar kiezen op elkaar, meer door zijn koude toon dan door zijn woorden. Was het nu echt over tussen hen? Alleen vanwege een sloerieachtige jurk?
      'Sorry,' benadrukte ze in een laatste poging tegen Jamie. 'Ik wilde je helpen, echt waar. Blijkbaar moet je Juice de volgende keer maar om kledingadvies vragen.' Ze zuchtte, probeerde zich te ontspannen. 'Was je date wel leuk?'
      Het meisje boog haar hoofd en knikte, al zag ze er nou niet uit alsof ze een topavond had gehad. Tja, had ze die jurk ook maar moeten aanhouden.
      'Ben je nog steeds boos op me?' vroeg ze Jamie.
      Schichtig keek het meisje op en ze schudde haar hoofd. Daphne fronste lichtjes. Nog even en ze ging zich zorgen om het wicht maken, ze leek zichzelf niet.
      'Gelukkig.' Ze forceerde zichzelf te glimlachen, daarna keek ze Juice hoopvol aan. Daar kon er in ieder geval nog steeds geen glimlachje van af. 'Kunnen we even onder vier ogen praten?'
      Eindelijk zette hij zich van de muur af. Even rustte zijn hand op Jamies onderrug en zei hij zacht iets tegen haar waardoor haar gezicht direct op klaarde, daarna draaide ze zich om en huppelde uit het halletje vandaan.
      'Zo, dat was een snelle omslag in haar mood. Fluisterde je dat je haar poesje zo zou komen likken?' Ze keek hem met opgetrokken wenkbrauwen aan.
      'Ze heeft van de week een ijsmachine gekocht, ik zei dat we die wel zo konden gaan proberen en dat ze de boel wel klaar kon zetten.'
      Even stond Daphne met haar mond vol tanden. Dat was niet het antwoord dat ze verwacht had. Zuchtend haalde ze een hand door haar haren. 'Sorry. Ik ben gewoon gestrest. Ik wil je niet kwijtraken, Juice. Ik heb haar mijn excuses aangeboden, wat wil je nog meer dat ik doe?'
      Hij sloeg zijn armen over elkaar en leunde met zijn schouder tegen de deurpost. 'Je had het op zijn minst kunnen menen.'
      'Ik meen het ook! Ik ben gewoon niet goed in dit gedoe oké? In vriendschappen en relaties en dat soort shit. Ik doe mijn best maar ze is zo anders dan ik.'
      Hij slaakte een zucht. 'Whatever.'
      Toen hij aanstalten maakte om de deur dicht te doen, raakte ze in paniek en ze greep zijn armen beet. 'Kom op, Juice. Ik hou van je. Ik mis je. Ik weet dat ik fout was, oké? Ik was jaloers.' Dat was ze helemaal niet, maar ze verwachtte dat Juice wilde dat ze dat toegaf. 'Het was een stomme fout, ik dacht niet over de consequenties na... Kan ik alsjeblieft blijven, meedoen met jullie ijspartijtje?'
      Hij trok zijn wenkbrauwen samen toen hij de onbedoelde spot opving. Jeetje, kon ze nu helemaal geen grapjes meer maken? Wat was hij aangebrand zeg. Ze leunde dichter naar hem toe, zette twee vingers tegen zijn borst en liet ze tot aan zijn kruis afdalen. 'Laat me het goed maken. Alsjeblieft.'
      'Goed dan,' zuchtte hij. 'Maar als je haar weer kwetst dan kun je echt ophoepelen. Ze is al onzeker genoeg.'
      'Ze zag er een beetje verdrietig uit,' zei ze, hopend dat haar zogenaamde medeleven zijn hart ietsje verwarmde. 'Is er iets gebeurd?'
      'Ze is verliefd,' antwoordde hij kortaf. 'Op een jongen die volgens haar vriendin de grootste player van Oakland is. Dus kraak haar alsjeblieft niet af, het heeft me de afgelopen dagen genoeg moeite gekost om haar zelfvertrouwen op te vijzelen.'
      'Je bent te lief.' Ze zuchtte zachtjes, kon het niet laten en drukte een vlugge kus op zijnlippen. 'Ik zal ook lief voor haar zijn. Beloofd.'
      Daphne hield zich aan haar woord. Ze deed zo aardig dat ze het gevoel had dat ze aan het slijmen was, maar Jamie had het niet door en een beetje van haar oude vrolijkheid keerde terug. Ze twijfelde er niet aan dat Juice wel doorhad dat ze wel erg hard haar best deed, maar zolang Jamie bleef lachen leek hij het wel best te vinden. Weer knaagde er een gevoel van jaloezie in haar. Niet omdat ze jaloers was op hoe ze eruitzag, maar wel om hoe Juice naar haar keek. Ze kende haar vriend, zag dat zijn glimlach zich steeds aan die van haar kopieerde. Het stak, maar ze was niet van plan hem op te geven. Ze zou hem nooit opgeven. Straks was de nieuwigheid van dat gekke kind er wel af, dan wilde hij weer gewoon een hete chick in bed. En dat was ze.
      Later die nacht liet ze zich van haar beste kant zien toen hij haar toegestaan had om te blijven. Het was stomende, hevige seks van bijna een uur lang waarbij ze zich helemaal aan hun driften overgaven. Toch voelde ze een verandering in hem. Hij was ruiger, zijn grommen dieper. In tegenstelling tot vroeger leek hij nu vooral op zijn eigen gerief uit te zijn en hoewel ze daar op dit moment vrede mee had, hoopte ze toch niet dat dat een gewoonte zou gaan worden...

. . . Een dag later . . .


Eindelijk was het woensdag. Al de hele dag had ze buikpijn. Sinds maandagochtend had ze niets meer van Esai gehoord, waardoor haar vrees dat Shanty gelijk had alleen maar was toegenomen. Haar werk had haar vandaag niet veel afleiding gegeven, het was haar beurt geweest om het gevonden aardewerk te nummeren en te documenteren. Ze moest er veel bij nadenken, terwijl ze maar aan één ding kon denken en dat was Esai. Tegen haar oom had ze gezegd dat ze zich niet lekker voelde, waarna hij had gezegd dat ze maar rustig aan moest doen.
      Na de werkdag had ze bij Shanty gegeten – nou ja, ze had het geprobeerd, in wezen kreeg ze geen hap door haar keel. Tegen negen uur dacht ze dat ze zou flauwvallen als ze het nog veel langer zou uitstellen. Het was maar beter om door de zure appel heen te bijten.
      Shanty ging met haar mee naar het clubhuis. Het regende pijpenstelen, wat ze niet als een slecht voorteken probeerde te beschouwen. Gelukkig had haar vriendin een paraplu meegenomen, waardoor ze niet helemaal verregend was. Ze hield Shanty's hand stevig vast toen ze het clubhuis binnenliep. Haar hart bonsde zo pijnlijk en snel in haar borst dat ze er bijna van moest huilen.
      Ze waren nog maar net binnen toen er gefloten werd. Twee jongens keken hen breed grijnzend aan; een daarvan was Kev, de ander droeg geen motorjack.
      'Zo Shanty, dat is lang geleden.' Kev sloeg een arm om haar heen en gaf Jamie een knipoog. 'Esai is nog even bezig, hij komt zo wel.' Hij richtte zich weer. 'Maar Shanty... ik had jou hier niet verwacht te zien.'
      'Ik jou ook niet,' mompelde het meisje. Ze keek Jamie een beetje verontschuldigend aan. Jamie herinnerde zich nog hoe overweldigend zij Kevs aanwezigheid had gevonden en dus liet ze de hand van haar vriendin maar los. Blijkbaar kenden de twee elkaar en Shanty keek niet alsof ze het écht heel vervelend vond dat ze hem tegen het lijf was gelopen.
      Een beetje verloren keek ze om zich heen. Het duurde echter niet lang voordat de jongen die net bij Kev was geweest naast haar opdook en een arm om haar middel legde. 'Kom, ik regel wat te drinken voor je totdat Esai klaar is. Ik ben Danny.'
      De zijkanten van zijn hoofd had hij kortgeschoren, de rest stond rommelig omhoog. Net als zijn vrienden had hij een charmante glimlach, maar Jamie had het gevoel dat het geen oprechte was. Ze liet zich naar de bar leiden, waar ze direct een glas toegeschoven kreeg.
      'Zo, je bent hier voor Esai?' vroeg Danny.
      'Ja...'
      Zijn blik gleed over haar lichaam. Jamie sloeg haar ogen neer, eigenlijk wilde ze hier weg.
      'Hij's net met een blondje naar zijn kamer gegaan.'
      Zijn hand gleed van haar heup schuin naar beneden en masseerde haar bil. Jamie verstijfde. Ze wilde zeggen dat ze dat niet wilde, maar haar hersenen waren zijn woorden nog aan het verwerken. Shanty had gelijk. Ze betekende helemaal niets voor hem.
      Hij trok haar tegen zich aan, zijn hete adem walmde tegen haar hals. 'Maar ik kan je wel alvast wat opgeilen totdat hij klaar met haar is?' Hij trok zijn hoofd terug en gaf haar een knipoog.
      Jamie kon alleen maar vooruit staren. Tranen kropen in haar ogen en haar lip begon te trillen.
      'Oh, ben je hier niet voor een wip? Sorry.' Hij trok zijn hand bij haar achterwerk vandaan.
      Een traan gleed langs haar wang. Toen hij hem van haar wang veegde, kon ze zich nog steeds niet verroeren. Het was alsof haar lichaam opeens niet meer werkte.
      'Dacht je dat je zijn vriendinnetje was? Het spijt me, meisje. Maar heb je al die meiden hier dan niet gezien? Geen van ons heeft behoefte aan een vriendin.' Hij legde een hand tegen haar zij. 'Maar ik kan je wel opvrolijken? Het voordeel hieraan is dat jij het ook kan doen met wie je maar wilt... en je maakt mij niet wijs dat je mij niet zou willen neuken. Ik weet wel hoe ik een meisje als jij laat gillen van genot. Misschien maak je Esai nog wel jaloers...'
      Ze wilde weg, ze wilde hier zo graag weg, maar het voelde nog steeds alsof haar voeten in cement vastzaten. Zijn armen gleden om haar heen en hij trok haar tegen zich aan. Tegen haar middel voelde ze iets hards.
      'Stop,' fluisterde ze. 'Ik wil dit niet. Ik wil dit niet.'
      'Volgens mij wil je het best wel, schatje. En waarom ook niet? Esai zit op het moment tot z'n ballen in dat blondje, waarom zou jij ook niet wat plezier hebben?'
      Zijn lippen dwaalden naar haar nek en Jamie voelde dat ze moest ze kokhalzen. De golf van verontwaardiging die in haar opkwam was opeens niet meer te stoppen en ze duwde de jongen van zich af. Door haar tranen zag ze niets meer, maar ze stormde langs hem heen en negeerde de mensen tegen wie ze aan botste. Buiten spatte water op in de plassen waar ze doorheen rende, maar Jamie gaf er niet om. Ze bleef rennen en rennen terwijl de snikken over haar lippen bleven rollen. Toen ze haar enkel verzwikte, zakte ze ergens in een steegje op de grond neer en begon zo hard te huilen dat het leek alsof haar hele lichaam open scheurde.
      Ze wilde nooit meer verliefd worden. Nooit meer.

Reacties (4)

 • Long

  Daphne gaat echt domme dingen doen denk ik. En Jamie verdient beter dan die Esai, al heb ik het gevoel dat er meer achter zit maar je weet nooit. :')

  1 jaar geleden
 • Girlicious

  'Haar schoonheid was subtieler dan die van Daphne, die trok altijd direct alle aandacht naar zich toe.'

  En nog gedraagt ze zich als een kind die aandacht tekort krijgt...

  'Blijf weer bij me Esai...'

  Fuck Esai, ik vertrouw hem ineens niet meer haha
  Hopelijk betrapt ze hem alsnog met een andere chick
  En ja, ik vond Esai leuk maar dankzij dit soort hoofdstukjes ga ik haar steeds vaker shippen met Juice.

  JEZUS JUICE, waarom geef je je zo makkelijk gewonnen aan die trut.
  Dump die alien. Die is op niks anders uit dan ellende. De bitch
  Mag zij weg?

  'In tegenstelling tot vroeger leek hij nu vooral op zijn eigen gerief uit te zijn.'

  Is dat niet iets wat jij alleen maar doet? Egoistisch schaap
  UGH!

  En Danny mag ook oprotten. De klootzak.
  Het zal niet dat Esai met een meisje bezig is, maar deze actie is niet tof man... de eikel. Ik ken nog wel iemand voor hem.
  En Jamie, bel Juice! Nu! Ik zie mogelijkheden 😏😏
  Fuck Esai, fuck Daphne en begin wat met elkaar!

  (Kapot lange reactie maar mijn rant moest er even uit.)
  Kudo en snel verder!

  1 jaar geleden
  • Croweater

   Haha oh ik leef voor jouw reacties <3 Ga alsjeblieft ook mijn andere verhalen lezenxD

   1 jaar geleden
  • Girlicious

   My pleasure hahaha. Echt omg die Daphne man. Die ergert me nog het meest. Het verhaal zou zoveel mooier en leuker zijn zonder haar. Maar ik weet zelf dat juist die personages het leukst zijn om te schrijven. Ik heb daar zelf een houtje van met mijn verhaal haha.
   Ik zal als ik tijd heb eens bij je andere stories kijken. Ben nu wel benieuwd haha

   1 jaar geleden
  • Croweater

   Haha ja ze is een heerlijk personage om over te schrijven haha.

   En dat zou tof zijn! Last Kiss Goodbye is denk ik mijn persoonlijke favoriet:)

   1 jaar geleden
 • VampireMouse

  Gosssie!!!!

  1 jaar geleden
 • Sunnyrainbow

  Awh arme Jamie!

  1 jaar geleden
  • Croweater

   Damn hoe kan jij 3000 woorden lezen in vijf minuten haha ik ben jaloers!

   1 jaar geleden
  • Sunnyrainbow

   Haha, ja ik lees echt super snel

   1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen