Foto bij 62 Germany – Sunday 4

Dus... Dan heeft je lichaam rust na de stress periode en word je ziek...
Ik heb de afgelopen 3 dagen ziek op bed gelegen. Yeah me..

Veel lees plezier!

Voor degene die het nog niet wisten. Ik heb een nieuwe story online gegooid in juni en daar ga ik na mijn vakantie mee beginnen.
De proloog staat al online!
Voor degene die al een abonnement hebben, mag ik jullie heel heel erg bedanken voor alle kudo's. Ik sta gewoon nu al in de top van het jaar met alleen een proloog. Jullie leggen de verwachtingen wel hoog hoor!
"Klik hier voor mijn Lando Norris story"

Wil je voor die tijd ander formule 1 leesvoer?
Lees dan dit super vette verhaal van Winterdawn! Is echt een aanrader. Momenteel is hij bezig met seizoen 2 en geloof me, die is nog leuker dan seizoen 1. #InsideInformation <3
"Klik hier voor zijn Max Verstappen Story"

Jade’s point of view
Onrustig loop ik heen en weer in de wachtkamer. Max en Elijah zitten beide op een stoel. Daniel mocht tot over maat van ramp wel bij Luna zitten terwijl ze de laatste checks gaan doen. Als de arts zo naar buit komt mag ik pas naar binnen. Ik word helemaal gek van bezorgdheid. Wat heeft die meid in haar hoofd gehaald om weer in haar eentje op Davey af te gaan. Vorige keer had ze dan nog wel een kogelvrij vest aan, maar zelfs dat had ze nu niet en er is verdomme nog op haar geschoten. Ergens in mijn achterhoofd zeurt een stemmetje die zegt dat Luna in de val gelokt zou zijn, maar daar durf ik niet aan toe te geven. Luna zou zich niet in de val laten lokken. Luna is altijd heel voorzichtig en berekend met alles wat ze doet. Ja, behalve dit dan, anders had ze nu niet in het ziekenhuis gelegen. Ik zucht eens diep terwijl ik Max en Elijah weer passeer. Elijah is al de hele tijd druk aan het appen en bellen, maar als ik aan hem vraag of hij al meer weet houdt hij stug zijn mond. Ik wéét dat hij meer weet dan hij zegt en toch doet hij mij geloven alsof dat niet zo is. Zou hij eerst Luna gesproken willen hebben? Nou dan kan hij bij de rest van de wereld in de rij gaan staan. Volgens mij wil er nog een heel leger aan politie en paparazzi met haar praten en dan niet te vergeten Dave en Christian van Red Bull. Misschien moet ik ook maar een nummertje gaan trekken. Als ik echt zo belangrijk had geweest had ze mij wel verteld wat ze van plan was, want ze verteld mij altijd alles. Ik zucht nogmaals.
Ik voel hoe een hand mijn pols omvat en mij op een van de stoelen trekt.
‘Ga zitten. Je maakt iedereen nerveus met je gedrag.’ Fluistert Max, die hier als enige niet nerveus lijkt te zijn.
‘Vind je het gek. Ik wil weten wat er is gebeurd en wat Luna heeft gedaan.’ Fluister ik terug en ga weer staan. Sinds ze voor je stomme bedrijf is gaan werken zie ik haar veel minder en lijkt ze veel drukker bezig te zijn. Denk ik er nog achter aan, maar hou mijn mond. Het is ook niet Max zijn schuld dat ik niet meer in Nederland mag komen en alleen maar onder begeleiding naar buiten mag gaan. Ik lijk wel een gevangenen. Zou Max er misschien ook iets mee te maken? Zou hij ook weten wat Luna van plan was. Met grote ogen kijk ik van Max naar Elijah. Iedereen moet gewoon in het complot hebben gezeten, ze hebben mij vast niets verteld, want ik heb het al zo zwaar. Ik blijf ze verbaasd aan kijken, terwijl mijn blik niet wordt beantwoord. Zou het? Nee Jade doe niet zo gek. Je wordt paranoïde. Ik probeer de kwellende gedachtes van mij af te schudden, maar het feit dat Luna misschien meer weet dan dat ze mij wil vertellen drijft me gek. Ik moet het weten.
Op het moment dat ik besluit mij om te draaien en de gang in te lopen zie ik hoe haar behandelend arts haar kamer uit gaat. Ik adem diep in en stap op de haar kamer af.

Luna’s point of view
Ik open mijn ogen als ik een streling over mijn haren voel gaan. Ik kijk recht in de bezorgde bruine ogen van mijn vriend.
'Hi, how are you feeling, love?'
Hij drukt een kus op mijn voorhoofd en wacht mijn antwoord af.Paniek neemt mijn lichaam over.
'I did not know that Davey would be there! I would never go there if I knew!'
'Sssh, easy love. I know you wouldn’t do that. Sssh everything is alright.' Probeert Daniel mij weer rustig te krijgen, terwijl hij door mijn haar blijft strelen.
'You have lost some blood, you need to stay relaxed otherwise you will faint again.'
'I am sorry.' mompel ik en druk een kus op zijn lippen.
De rust is echter van korte duur.
De deur vliegt open en Jade komt naar binnen gestormd gevolgd door Max, die een stuk rustiger oogt.
‘How could you!’ Begint Jade meteen te praten. ‘Don’t you ever do that again, never! You promised! You promised us you wouldn’t go after Davey again.’ Terwijl ze tegen mij tekeer gaat pakt Max Jade haar pols vast en probeert haar te kalmeren. Jade trekt alleen haar pols los en kijkt mij met een mix van woede en teleurstelling aan.
Ik knipper even verbaasd met mijn ogen en ga rechtop zitten. Is ze serieus?
‘You got yourself almost killed!’ Beschuldigt ze me. Ik voel tranen opkomen in mijn ogen. Daniel knijpt zachtjes in mijn hand en probeert mijn blik te vangen, welke ik weiger te beantwoorden.
‘Go to hell, Jade.’ Mijn stem is zacht, maar hard genoeg zodat ze het kan horen. Jade wil er tegen in gaan, maar ik ben haar voor.
‘No, you need to listen. Yes, I got a wound in my neck and yes I almost got killed by a bullet. But you know what. That bullet was meant for you! So you better get the hell out here before I say things I don’t want to.’
Ik moet mijn adem onder controle houden en laat mij snel terugzakken in bed als ik weer duizelig word. De tranen onder mijn ogen veeg ik weg terwijl ik op mijn zij ga liggen, zodat ik haar niet meer hoef te zien.
‘Luun, I’m sorry, I-’
‘Go!’ roep ik huilend.
Als ik van iemand had verwacht dat ze niet haar eigen conclusies zou trekken dan was het Jade wel.

Vampiremouse®

Reacties (3)

 • 33girlx96

  Hopelijk blijf je nu beter!! Niet meer ziek worden hoor!

  Die jade is wel een felle zeg. Ik snap wel dat je ongerust bent en waarschijnlijk kwam het ook minder tactisch uit haar mond ... maar toch jade.....


  Luna snap ik ook ... what the hell is zij allemaal aan het zeggen. Maar luun... ze was bezorgd... die reactie richting jade deed echt pijn toen ik hem las...

  Snel meer !!

  7 maanden geleden
 • Luckey

  Beterschap !
  Dat is altijd als je lichaam tot rust komt word vaak ziek
  Tustig aan doen

  Jade moet echt die gedachtes eens leren beheersen
  Ze denkt nu allerlei dingen die er niet zijn!

  Ik geeft Luna gelijk dat ze zo tegen der uit valt. Is niet eerlijk wat ze doet naar haar toe.
  Verhalen hebben 2 kanten. Luister eerst oordeel later

  Mag ik jade een klap op der hoofd geven 😂 misschien starten die machines in der hoofd weer goed op

  Snel meer! Kudo ofcourse

  7 maanden geleden
  • VampireMouse

   Dankjewel! Ik voel mij inmiddels alweer een stuk beter, dus dat is fijn. Nog vier dagen werken en daarna lekker drie weken vakantie haha.

   Verbaasd me dat je geen hooivorken hebt, ren je daar nog mee achter Davey aan? hahaha!

   Ik denk dat Jade die klap wel nodig heeft ja. Mijn zege heb je haha!

   Dankjewel voor je reactie <3
   Ik ben 63 al aan het typen zodat ik in ieder geval kan uploaden voor ik op vakantie ga. Hopelijk wordt daar een hoop duidelijk.
   Ik weet zelf alleen nog niet zo goed welke kant ik op ga. De personages beginnen een beetje zelf te leven ......

   x

   7 maanden geleden
  • Luckey

   gelukkig voel je al beter
   lekker aftellen naar je vakantie!!

   ja ik ren nog achter davey aan met mijn hooivork, ik had hem bijna te pakken en Jade is pas de eerste keer. Als ik haar op mijn hoooivork prik krijg ik max achter mij aan XD

   Jade oppassen! hier komen de klappen!!

   hahah das alleemaal leuk als ze hun eigen leven gaan leiden heb ik met mijn nieuwe verhaal. die zet ik wel online over een tijdje denk ik
   loop met de andere nog steeds vast en kan niet kiezen welke kant ik het op ga gooien. dus snap jou probleem

   7 maanden geleden
  • VampireMouse

   Haha ren "rustig" verderxD
   Ik ben onwijs benieuwd naar je nieuwe storie en met je huidige kom je er vast ook wel uit ❤️

   7 maanden geleden
  • Luckey

   Rustig rennen bestaat nietxD
   Als die af is zet ik hem verder online. Ben nog te veel aan herschrijven en verbeteren
   Ik hoop het met me andere story,

   7 maanden geleden
  • VampireMouse

   Succes met schrijven en uitwerken ^^
   ❤️

   7 maanden geleden
  • Luckey

   thanks!!!

   7 maanden geleden
 • Winterdawn

  😱😱😱😱😱😱😱😱 AOSDFJDKASGJDKASGJDKASGJAS *rent rondjes* Ik wil zo hard weten waarom Davey dit allemaal doet en wat iedereen ermee te maken heeft!
  En ik begrijp Luna ergens wel dat ze zo reageert op Jade... Eerst uit dr plaat gaan en Luna de kans niet geven om het uit te leggen wat er is gebeurd etc....

  Maar gottfockingdamnit Jade! Sit the fock down and calm your tits girl XD 🤣🤣🤣

  7 maanden geleden
  • VampireMouse

   hahaha, ik hou echt van jouw reacties elke keer! Thanks!!! Je komt er snel achter! Ik ben nu 63 aan het typen... en ik denk..... dat we het dan wel gaan merken... of niet <3

   7 maanden geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen