Lilly pov
De volgende ochtend.

Ik rek me uit en voel dat ik in sterke armen lig en kijk op in Harry gezicht die nog vredig slaapt. Ik wurm me voorzichtig uit zijn greep en kleed me aan. Leg een briefje op de tafel " lieve Harry, ik ben een rondje lopen "en leg er een bloemetje bij, zo klassiek.
Ik loop de straat in , op weg naar een kiosk. Moet tenslotte goed eten nu, er is geen weg terug, athans niet voor mij.
Ik ga richting het rek van de kranten als ik het ontbijt bij elkaar heb gezocht.
Ik schik als ik me hoofd zie staan in het blad met Harry achter me die zijn handen voor me ogen heeft, om me te verrassen. De krantenkop luid "Harry styles, zo snel alweer over ex emely?" Eronder staat; nu met zijn stage manager, wat voor weg is die jongen ingeslagen?
Ik zucht en pak de krant uit het rek en begin te lezen.

Pov Harry:
Ik word wakker en voel niemand meer naast me liggen, ik schik 'waar is Lilly?" Snel sta ik op.
Ik vind een briefje " omg nee," ik loop naar buiten . Daar vind ik een boze Lilly" jij eikel, je doet het alleen maar voor de paparazzi, niet voor mij maar voor jezelf." Ze loopt haar huis in en gooit de deur dicht. Ik zucht, " Dit had ik verdient." Ik kijk lilly naar en sla mezelf voor me kop, ben echt te dom om Jeffrey vergeten te bellen om alles af te blazen. Ik besluit hem alsnog te bellen, hij moet weten hoe de situatie nu is.
De telefoon gaat 3x over en dan neemt hij op, " zeg het eens Styles. Waarom, bel je nu pas ?" "Omdat ik bij lil ben , het liep iets anders dan verwacht"
Ik haal me hand door me haar, wachtend op antwoord van Jeffrey.
"Hoe bedoel je anders?"
" Nou, ik kreeg te horen dat ik vader word. " het is een heel tijdje stl als Jeffrey woedend antwoord," van Lilly? Je bent echt een idioot weet je dat?(( Je gaat toch niet met zo een in het niets meisje sex hebben ze zal nooit hoog komen ))"
"Ze is anders dan jij denkt, ze is sterk en ziet me niet als Harry Styles" ik hang op, kwaad op Jeffrey, wie denkt hij wel niet dat hij is? Na enige twijfel bel ik aan bij Lilly "Please Lil, laat me binnen ik wil het uitleggen"

pov lilly.
ik zit met me rug tegen de deur en ik hoor harry me naam roepen.
ik huil zacht " je gebruikte me "
hij " lil, ik wil het je uitleggen ik het spijt me echt"

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen