Een week later.

pov lilly

Ik hen geen contact meer gehad met Harry, maar ergens mis ik hem. Hij is zo'n steun voor mij, en nu haat ik hem daarvoor. Die zak heeft me gebruikt en ik draag zijn baby. Met een plof ga ik aan me bureau zitten en denk na, wat moet ik met deze situatie? Moet ik de baby zelf opvoeden of laten adopteren? Laat ik Harry hier een rol inspelen? Ik kan het weigeren, als hij geen rechtzaak gaat aanpannen is de baby alleen van mij en heeft hij geen zeggenschap erover. Maar zo is hij denk ik niet, hij zou overal bij willen zijn. Ik besluit een brief naar Harry te sturen, ik kan het namelijk de woorden niet over mijn lippen krijgen.

Lieve Harry,

je weet dat ik veel om je geef , maar ik kan het niet accepteren als je steeds tegen me liegt. Je hebt me misbruikt op een vreselijke lage manier, hier ben ik nogsteeds kwaad om.
Ik dacht dat we meer waren dan alleen
een nieuw koppel voor de media, je liet
me zo goed voelen. Het voelde zo echt, ik voelde me voor het eerst zeker en mooi, je haalde voor mij het beste naar boven.
Maar nu weet ik dat het allemaal nep was, ik zal je niet meer lastig vallen. Ik wacht tot jij naar mij toe komt als je dit wilt, de baby blijft bij mij, je aandeel hierin mag jij zelf bepalen.

ik hou van je, lieve Harry. Vergeet dat nooit,

Liefs lilly


Ik lees hem een paar keer door en dan krabbel ik zijn adres erop en stuur het naar zijn adres.

2 dagen later.

pov Harry

Tussen mijn standaard post zit een handgeschreven brief, wat bijzonder is. Fanmail komt nooit naar mijn persoonlijke adres. Snel scheur ik hem open en begin te lezen, de brief is van Lilly. De brief valt me zwaar, te zwaar. Ik voel hoe woede en haat naar mijzelf opgroeit. Ik begin te huilen van de emoties en woede die op me af komen en gooi een vaas op de grond en sla op een muur in, hoe kan ik zo slecht en ongevoelig voor haar zijn. Ze is verdomme zwanger van mijn kind, ons kind. 'Waarom lil?' Ik kijk naar mijn knokkels die pijn doen zie ze bloeden.
"shit," ik loop naar de keuken, spoel ze af en wind een zak ijs in een keukendoek en leg deze op mijn hand. Ijsberen loop ik door huis, wat moet ik hiermee?
Dan weet ik wat ik moet doen, het enige wat elke iemand denk ik zou doen als je een goede band met je ouders hebt.
Overstuur bel ik mijn moeder op, "hey lieverd, hoe gaat het met je?" De warme en liefde volle stem van mijn moeder laat me opnieuw breken, huilend vertel ik aan mijn moeder wat er gebeurd is en wat ik heb gedaan. "Adem eens goed door schat", met diepe teugen adem ik in en uit. "Nu, ga naar haar toe, vertel haar net zo als mij hoe je je voelt lieverd. Je bent geen slechte jongen, je hebt nu alleen een slechte keuze gemaakt en dat gebeurd iedereen. Je valt, staat op en leert van de situatie. Deze dame klinkt bijzonder, ze draagt jou, jullie kind schat. Dat is een heel bijzonder, dit wil je niet missen. Ik kan je nu al beloven, jij word de beste vader die er kan wezen. Je zit zo vol liefde schat, jij kan dit. Ik ben trots op je, trots dat je mij gebeld heb en mij dit hebt toevertrouwd". "Dankjewel mam, ik hou zo veel van je. Ik zal naar haar toe, desnoods ga ik voor haar op mijn knieën om me te vragen haar mij te vergeven. Je hebt gelijk, ik wil dit niet missen. Ik hou van haar, dat moet ze weten". Na nog wat lieve woorden van mijn moeder hang ik op en laat alle afspraken die vandaag nog stonden afzeggen, niks boeit me op dit moment nog. Het enige wat echt moet is naar Lilly. Ik grijp de brief, autosleutels en mijn zonnebril mee en loop naar buiten.*hoofdstuk 21 is er 😘

Reacties (1)

  • AmorAmor

    (H)Leuk hoofdstukkkk(H)

    3 maanden geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen