Alles ging erg snel na Praag. De eerste paar dagen voelde ik me net een geest; alsof ik rondzwierf zonder zuurstof, levenloos en slap. Hierna begon ik de draad weer op te pakken. Harry had zijn late avonturen aan me uitgelegd, wat eigenlijk niet echt late avonturen waren. Een fan had een fles vodka richting het podium gegooid, waardoor glasscherven in het rond vlogen. Harry had er bijna niks aan overgehouden, op drie kleine hechtingen boven zijn linker wenkbrauw na. Ik voelde me vreselijk schuldig dat ik hem niet vertrouwde, maar ik kon het niet helpen. Harry had zich de laatste jaren nu eenmaal niet als een heilig boontje gedragen.

      Ik wil niemand op het verkeerde pad zetten. Het was niet zo dat we hopeloos verliefd op elkaar waren en elkaar aanvoelden, dat alles perfect ging omdat Harry ‘gewoon wist’ hoe ik me voelde en me geruststelde. Nee. Ik werd ontzettend dronken in een café in Praag en vertelde hem alles. Ik heb precies verteld wat ik van hem dacht, van zijn ex en van onze relatie. Dat is wanneer ik hem doorkreeg.
      Harry is een persoon die houdt van eerlijkheid en directheid. Hij begreep het, knikte af en toe en glimlachte op het juiste moment, maar leek er niet heel erg mee te zitten dat ik hem een groot deel van de tijd een arrogante rokkenjager vond.
      Pas op de terugreis van Praag merkte ik een verandering in zijn gedrag. Hij hield mijn hand vast op het vliegveld, stelde me voor aan de paparazzi die bij de ingang stond en hij liet me in het vliegtuig zelfs in slaap vallen tegen zijn schouder. Tenminste, hij dacht dat ik sliep, het was meer een truck om hem met me te laten knuffelen.

      Mijn gips mocht er ook eindelijk af. De pijn was er nog steeds, maar ik kon tenminste weer aan het werk. En nee, niet mijn baan als serveerster, maar mijn echte baan. Een PA. Niet voor Zara (mijn oude baas en Harry’s neppe vriendin) maar voor een nieuwe baas. Haar naam is Tiffany en ze is een televisiepresentator. Ze is net nieuw in de televisie wereld; ik was klaar met de ‘ik ben bekend dus ik kan me gedragen hoe ik wil’ instelling. En nee ik heb het niet over Harry, ik heb het over Zara.
      Harry heeft me de baan bezorgd. Hij had mijn CV naar haar management gestuurd en ik werd vrijwel meteen aangenomen. En het beste deel? Ik krijg het dubbele betaald. Het dubbele. Erg ironisch, aangezien ze waarschijnlijk niet eens de helft verdient van wat Zara jaarlijks verdient. Succesvolle mensen zijn altijd het gierigst. Hopelijk zou ik mijn flat binnenkort gedag kunnen zwaaien en een gezellig huisje in de stad kunnen kopen.

      Op dit moment zat ik in een of andere kroeg om de hoek, met een rode en witte sjaal om mijn nek, terwijl Harry de volgende ronde drankjes haalde. Hij had me meegesleurd om een voetbalwedstrijd te kijken. Ik had nog niet de kans gehad hem te vertellen dat a) Ik helemaal niks had met voetbal. En b) Als ik voetbal wel leuk vond, ik zeker geen supporter zou zijn van Manchester United, ookal zou je me ervoor betalen. Niks tegen Manchester United fans.
      “Did you see that? What a belter of a shot.” Harry wees naar de televisie die boven de biljarttafel hing. Hij overhandigde me een cider terwijl hij naast me kwam zitten en zachtjes aan de sjaal om mijn nek trok. “I can hardly believe it missed.”
Ik knikte instemmend terwijl ik eigenlijk erg verward was. Ik nam een slokje van de koude cider en zakte onderuit in mijn stoel.
“Just as long as this match doesn’t go to penalties, we’ll be okay.”
Ik knikte opnieuw.
“Ly?”
“Yes?”
“You’re not really into this are you?”
Ik kon een lach niet onderdrukken. “I may not be into this. But I certainly am into you.”
Harry lachte en sloeg zijn arm over mijn schouders om me zijn kant op te trekken. En voor het eerst in een lange tijd voelde ik me erg content.Ik heb het idee dat dit verhaal zijn natural end heeft bereikt. Lyla en Harry hebben een enorme rit gehad en ik denk dat deze over is in boekvorm... Daarnaast ben ik bezig met een nieuw verhaal waar ik erg enthousiast over ben (als deze online komt zal ik een update posten), maar ik wilde dit verhaal niet achterlaten met een open einde. Ik zal hier af en toe nog 'updates' plaatsen, maar verder heb ik het gevoel dat Lyla en Harry content zijn met elkaar. Ik hoop dat jullie dit verhaal met plezier hebben gelezen en bedankt voor jullie abo's en reacties!
Liefs


Reacties (3)

 • NicoleStyles

  Ahh wat een mooi eind! Happy together😍

  1 jaar geleden
 • Sunnyrainbow

  Ik vind het een mooie einde!

  1 jaar geleden
 • LarryNiam

  Mooi hoofdstukje:)
  Als je het een goed einde geeft ben ik helemaal tevreden:)

  1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen