Foto bij Dining twenty nine

Harry was zojuist opgehaald voor zijn vrijgezellenfeest, wat ik overigens wist. Ik was allang blij dat Harry zo snel had ingestemd om met Liam te gaan lunchen. Ze hadden een volle dag gepland en ze zouden pas in de nacht terugkomen omdat ze nog zouden gaan stappen vanavond.
Ik hoop dat hij het naar zijn zin heeft vandaag, hij moest vandaag lekker genieten van zijn dag en nergens anders aandenken.
Liam was zojuist wel echt geweest om te praten over de hele Ramona situatie en ik had toegezegd om haar nog een kans te geven.
Ik vind het super moeilijk en het liefst wil ik die hele meid helemaal geen enkele kans meer geven, want als het aan mij ligt heeft ze die allang compleet verpest. Ik doe het voor Harry en Liam.
Ik hoop maar dat Ramona dit serieus neemt voor Liam, ik had hem niet gezegd dat ze nog steeds interesse in heeft. Ik heb dat aan niemand verteld, ik wilde Liam niet kwetsen op die manier, toch vraag ik me af of ik hem niet juist kwets door het niet te zeggen?
Ik zou het straks maar eens bespreken met Naomi en Eleanor die vandaag langskomen. In plaats van Harry helpen zij mij met het uitpakken van de laatste dozen onder het genot van een glas wijn natuurlijk.
Ik hoor de deurbel gaan en spring enthousiast op. ''Coming!!'' roep ik en loop blij naar de voordeur. Een brede grijns verschijnt op mijn gezicht als ik Naomi en Eleanor zie met flessen wijn en wat lekkers in hun hand.
''Kom binnen, kom binnen!!!'' zeg ik vrolijk en stap opzij. Ik knuffel ze beide en sluit de deur achter me.
''En en en had Haz niks door? Vond hij de verrassing leuk?!'' ik loop lachend naar de keuken. ''Jazeker.. Ze hebben hem in een bananen pak gehesen..'' lach ik en zoek de foto ervan op op mijn telefoon.
''My happy banana.'' grinnik ik en bekijk de foto. ''That's a big banana.'' grijnst Naomi.
''Oh... nou dat zeker.'' grijns ik. ''Jess!!'' lacht Eleanor die me een duwtje geeft. Ik begin te lachen en haal mijn schouders op. ''Jullie zijn gewoon allemaal jaloers.'' grijns ik. ''Ik heb ook anders niks te klagen.'' zegt Naomi schouder ophalend.
''Ik ook zeker niet..'' grijnst Eleanor.
Ik grinnik eventjes en kijk naar de meiden. ''Nou dan... Hebben jullie wat over mij te zeggen..'' Ik pak drie glazen uit de kast en zet ze neer, waarna Naomi de fles wijn opent en drie glazen inschenkt.
''Nou meiden... Cheers, op een leuke gezellige dag..'' zegt Eleanor. ''Cheers!!'' glimlach ik. ''Kom dan gaan we lekker buiten zitten...'' Ik leg de kussens neer op onze bank en plof neer met mijn glas wijn.
Ik vertel de meiden alles over het gesprek met Liam vanmorgen over Ramona. Naomi kijkt me verbaasd aan.
''Jess, even serieus... Zij verpest het twee keer en jij bent degene die haar een derde kans moet geven?!'' zegt Naomi. ''Nee.. Ik heb dat zelf gezegd, omdat ik weet dat Harry er kapot van zou zijn als Liam besluit niet te komen.'' zeg ik.
''Ja, maar dat is toch aan Liam en niet aan jou..?'' zegt Naomi. ''Maar als ik toch nog een poging kan doen om ervoor te zorgen dat Liam komt, het zou niet hetzelfde zijn zonder hem.'' zeg ik.
''Je bent echt veel te lief Jess, ik meen het...'' zegt Naomi die een slok wijn neemt. ''Misschien wel ja.. Maar ik weet dat Harry het andersom ook voor mij zou doen..'' zeg ik.
''Daar heb je een punt..'' zegt Eleanor. Naomi knikt instemmend. ''Dat is ook wel zo...'' zegt ze. ''Ik vind het knap dat je het kan..'' zegt Naomi. ''Ik weet niet of ik het kan... Maar ik ga het proberen en als het toch niet goed voelt, dan voelt het niet goed en bespreek ik dat alsnog met Liam..'' zeg ik. Eleanor knikt.
Na het eerste wijntje besluiten we de laatste dozen uit te pakken en alles neer te zetten en in te delen waar het hoort.
Zodra we gegeten hebben besluiten we de jacuzzi in te gaan. Een aantal wijntjes later komt Naomi met een idee. ''Laten we de jongens pesten...'' grijnst Naomi. ''Hoe?!'' grijns ik.
''Nou, ze zullen inmiddels wel zo dronken zijn dat ze de boel niet meer heel goed kunnen zien.. En, als we onze BH bandjes afdoen, lijkt het net alsof we topless zitten...'' grijnst Naomi. ''That's dirty!!'' lach ik. ''Maar i like it...''
Ik doe mijn BH bandjes af en pak de fles wijn in mijn hand, waarna ik Naomi een foto laat maken. Na mij volgt Eleanor en dan maken we een foto van Naomi. Zodra iedereen de foto heeft versturen we hem naar de jongens afzonderlijk.
- You're missing a great party, babe 😚 - stuur ik hem. Ik grijns en kijk naar wat de andere meiden hebben gestuurd. Naomi heeft alleen maar 'Oops' gestuurd en Eleanor 'We're having fun 😚 '. Ik grinnik en leg mijn telefoon weg, maar het duurt niet lang voordat bijna tegelijkertijd onze telefoons afgaan. Ik bekijk Harry's appje.
- Zitten jullie nu alledrie topless... Als wij er niet zijn? :c That's naughty.. - stuurt hij terug. Ik grijns. ''Ze geloven het!'' lach ik.
- Jep.. We hebben een private party zonder jullie.. Oops. - stuur ik terug.
- You're turning me on.. -
- Dat was de bedoeling babe.. 😚 Ik wacht op je als je thuis komt.. 🤫🤫- stuur ik.
- 🤤🤤🤤🤤 sexy.. - stuurt hij terug.
''Ik geloof dat ik niet meer heel ben morgenochtend..'' zeg ik lachend. Naomi en Eleanor lachen. ''Oh god...''
''Laatst, na dat feestje van Liam... O mijn god, ik weet niet wat er gebeurde maar... het was echt intens.'' zeg ik. ''Oeh, do tell...'' ik lach.
''Hij was zo enorm dominant en hij bond me vast aan het bed, hij liet me hem gehoorzamen en holy shit.. Het was echt heel erg sexy....'' zeg ik met grote ogen. ''Ik raak er al opgewonden van als ik eraan terug denk.'' lach ik. Naomi en Eleanor moeten lachen. “Oh my god... Dominant Harry.” Eleanor wiebelt met haar wenkbrauwen.
“Uhu...” grijns ik. “Weet je, soms vraag ik me af hoe die jongens op de middelbare school waren?” zegt Naomi.
“Ik heb daar foto’s van gezien...” ik moet lachen. “Ja ik ook...” Eleanor begint ook direct te lachen.
“Zayn weigert ze te laten zien.” lacht Naomi. “Staat dat niet ergens op het internet?” grijns ik. “Oh my god... Waarom heb ik hier niet aan gedacht?! Holy shit..” Naomi pakt haar telefoon en begint te zoeken. “Ik kan alleen deze vinden...” ze laat een foto van Zayn met een andere jongen zien. “Meer niet...” ze pruilt. Ik lach.
“Moet je eens op Harry zoeken..” grinnik ik. Naomi begint te lachen.
“WAT.IS.DIT?” ze laat een foto zien.
“Point proven...” lach ik hard en schud mijn hoofd. “Ik zou hem toch even meenemen achter de bankjes van het voetbalveld en mijn trucjes laten zien..” ik haal nonchalant mijn schouders op en grinnik.
“Jullie zouden echt zo’n high school sweetheart verhaal stelletje zijn met zijn tweetjes.. Promking & Queen die op de reünie jaren later samen verschijnen met een kindje en een baby onderweg..” merkt Eleanor op. Ik grijns.
“Ik zie Lou wel als aanvoerder van het voetbalteam...” zegt Naomi. “En jij hoofd cheerleader!” ik geef Eleanor een klein duwtje. “Zayn en jij zouden de cool kids zijn die school niet al te serieus nemen.” grijns ik naar Naomi.
“Hmmm, dat is waarschijnlijk waar.”
Mijn mond valt open en mijn ogen worden groot. “OH MY GOD! Ik heb een GEWELDIG idee!!” zeg ik. Ik zet mijn wijnglas weg. Naomi en Eleanor kijken elkaar vreemd aan.
“Oke oke oke... Ik ben bijna jarig toch.. En ik zat na te denken over een thema feestje.. Ik denk dat ik het thema heb!!!” zeg ik.
Eleanor en Naomi kijken nog steeds niet begrijpend.
“We houden ons eigen High school prom!!” Naomi en Eleanor hun mond valt open.
“OH MIJN GOD! JA JA JA JA!!” zegt Naomi die in haar handen klapt. “Ik ben hier zo voor in!!” zegt Eleanor enthousiast.
“Ergens in een zaaltje of of gewoon hier... Punch, uiteraard gewoon alcohol... Hoe cool zou dat zijn?” zeg ik enthousiast.
“Oh ik kan nu al niet wachten, dit moet je echt doen!” zegt Eleanor.
“Dit ga ik zeker doen, geen twijfel over mogelijk... Dan gaan we jurken shoppen, oh my god hoe cool zou dat zijn!” zeg ik enthousiast.
“Dit wordt echt top!” grijnst Naomi. Ik grijns. “Ik denk wel dat wij enthousiaster zijn dan de jongens, maar dat geeft niet...” lacht Eleanor. Ik moet lachen en haal mijn schouders op. “Hallo, wij in prachtige jurken, denk aan de eye candy voor ze..” grijns ik. “Ja oké, dat is wel waar.” grijnst Eleanor.
We kletsen zo nog even door en dan besluiten Naomi en Eleanor te gaan. We nemen afscheid en ik sluit de deur achter me.
Ik loop naar boven en pak een body uit mijn kast die ik aantrek. Ik besluit er eerst een satijnen badjas over aan te trekken, maar bedenk me dan dat het misschien nog wel sexyer is als ik een van Harry’s overhemden aantrek. Ik trek mijn hakken aan en steek wat kaarsjes aan in de slaapkamer. Ik grijns als ik de sleutel in het sleutelgat hoor, een paar keer en dan de deur hoor opengaan.
Het licht staat uit in de woonkamer, maar ik kan het nog wel redelijk zien door het licht van boven.
Ik loop naar beneden toe en ga op de leuning van de bank zitten.
Het licht gaat aan waardoor de huiskamer verlicht worden. “Jes- OH wow...” zegt Harry. “HOLY SHIT!” ik sla gauw Harry’s blouse helemaal om me heen als ik niet alleen Harry, maar ook Liam, Zayn, Louis en Niall zie staan.
Louis fluit grijnzend op zijn vingers. “Dat had je best even mogen melden...” zeg ik terwijl ik rood aanloop.
“Ik had dit niet willen missen...” grijnst Niall. “Nope...” grijnst Zayn.
“Oh shut up jullie...” ik rol lachend met mijn ogen.
“Sorry babe... Ik dacht dat Eleanor en Naomi er nog zouden zijn...” hij krabt op zijn achterhoofd.
Harry loopt naar me toe en legt zijn handen op mijn heupen. “Sexy surprise though.” knipoogt hij en drukt een lange kus op mijn lippen.
“We laten jullie wel.. aan de slag gaan met die verrassing.” grijnst Liam.
“Bye guys...” zegt Zayn. “Have fun.” knipoogt Louis. Ik schud lachend mijn hoofd. Harry loopt met de jongens mee naar de deur en zegt ze gedag, waarna hij naar me toeloopt.
Hij schuift de blouse van mijn schouders en trekt hem uit.
“Jezus wat ben je enorm sexy...” fluistert hij zacht. Ik grijns. “Laten we jouw vrijgezellen feestje eindigen met een wilde hook up...?” grijns ik terwijl ik met mijn vingers over zijn borst streel.
“Uhm, hell yes...” hij tilt me op en neemt me mee de trap op naar onze slaapkamer.
“Beste bijna vrouw ooit...” fluistert hij voordat hij me neerzet en me zoent.

En het is weer donderdag!
De laatste dagen heb ik niet geschreven en had ik gelukkig nog reserve stukken. Ik zit momenteel niet lekker in mijn vel en heb erg veel aan mijn hoofd privé. Ik ga mijn uiterste best doen om gauw weer te schrijven. Ik hoop dat jullie de story vooralsnog nog wel leuk vinden. Ik vind het super leuk om jullie reacties te lezen en vele kudo’s te zien, dus dank daarvoor <3

Voor nu komt er sowieso maandag volgens normaal schema nog een stukje, dat is het laatste stuk van mijn voorraad! Ik heb nog heel veel ideetjes en dergelijke liggen dus inspiratie loos ben ik zeker niet..:)

Ondertussen kunnen jullie misschien een kijkje nemen bij mijn andere story? What It Takes || Harry Styles

Liefs.

Reacties (2)

 • Smexy

  Zo'n High School Prom verjaardagsparty is wel leuk bedacht. Ben benieuwd hoe dat gaat verlopen. En dat laatste stuk is echt top hahaha

  1 jaar geleden
  • Phuque

   Echt he! Lijkt me zo fantastisch om eens te doen!! 😱 en ja ik moest zelf hardop lachen om het laatste stuk😂

   1 jaar geleden
 • LaureWithAnE

  Guurl, mijn inbox is altijd open hé.

  1 jaar geleden
  • Phuque

   Thanks love❤️!!

   1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen