Foto bij Dining thirty

De volgende ochtend word ik wakker en kijk ik naar Harry naast me.
Gisteren had hij zijn vrijgezellenfeest gehad en hij was flink dronken toen hij thuiskwam.
Ja, thuiskwam waar ik in mijn body niet alleen Harry heb ontvangen met een leuke ‘welkom thuis’ maar ook de rest van de jongens.
Zijn vonden het leuker als ik, maar hey.. Het eindresultaat was fijn, en wild.
Ik loop naar beneden toe en kijk in de kastjes of ik een lekker kater ontbijtje in elkaar kan flansen.
Ik besluit scrambled eggs met bacon en versgebakken pistolets.
Ik zet twee sterke bakken koffie en een vers glas met fruitsap, aangezien voor mij de wijn gister ook aardig hard ging,
Zodra ik het ontbijt of nouja, lunch moet ik eigenlijk zeggen klaar heb loop ik naar boven toe met het dienblad in mijn handen. Ik zet het dienblad neer op mijn nachtkastje en maak Harry zachtjes wakker.
“Harry, babe..? Ik heb een kater ontbijtje voor je...” fluister ik zachtjes terwijl ik hem wakker schud.
“Hmmpff..” mompelt hij terwijl hij de deken over zijn hoofd trekt.
“Het ruikt zo lekker... maar ik ben zo brak...” zegt hij zuchtend. Ik grinnik. “Ik weet hoe je je voelt..”
ik sta op en zie langzaam beweging komen onder de dekens.
Harry duwt zich met moeite overeind en trekt de dekens goed over zich heen.
“Kunnen we de hele dag samen in bed blijven liggen en films kijken, pleeeease?” vraagt Harry smekend.
Ik begin zacht te lachen en knik. “Natuurlijk...” grijns ik.
Ik zet het dienblad tussen ons in. “Het ruikt echt heerlijk... Ik heb dit nodig..” grijnst hij.
“I know you do handsome, geniet ervan..” zeg ik terwijl ik een kus tegen zijn voorhoofd druk.
We eten in stilte, met moeite krijgt Harry het ontbijtje weg maar ik zie aan hem dat hem goed doet.
Hij zakt wat onderuit in bed en kijkt me heel zielig aan.
“Ahw babe.. Kom hier..” grijns ik. Ik ga goed liggen en open mijn armen voor hem.
Hij komt in mijn armen liggen en legt zijn hoofd op mijn borstkas.
“Doe je ogen nog even lekker dicht dan babe...” fluister ik zacht.
Ik streel met mijn vingers door zijn haren heen. “Hmm.. ik wil de hele dag in je armen liggen..” mompelt hij tevreden.
Ik moet zachtjes lachen. “We hoeven nergens heen.. Je mag de hele dag bij mij blijven liggen..” zeg ik.
“Hmm.. dat klinkt geweldig..” fluistert hij. Kort erna hoor ik zijn ademhaling veranderen en is hij in slaap gevallen. Ik grijns even tevreden en besluit zelf dan ook nog maar even mijn ogen dicht te doen.
Na een tijdje word ik wakker en zie ik dat Harry uit bed is. Ik frons eventjes.
Waar zou hij kunnen zitten? Ik stap uit bed en wil richting de deur lopen als die net opengaat en Harry daar staat met twee mokken waar veel warmte vanaf komt.
“Hey sleeping beauty.” knipoogt hij. Ik grinnik eventjes en kijk naar hem. Hij zag er nog wel aardig brak uit maar wel wat meer wakker als vanmorgen. “Zeg jij.” knipoog ik.
Hij begint te lachen en drukt een kusje op mijn wang. “Nog even een theetje in bed dan?” vraagt hij. Ik knik glimlachend. “Dat klinkt hartstikke goed..” grijns ik. We kruipen samen terug in bed met een kop warme thee in onze handen.
Ik bijt zachtjes op mijn onderlip en kijk naar Harry. Hij ademt even diep uit.
“Hoe was het gister?” grinnik ik. Hij grijnst breed. “Jess, love.. Het was zo fantastisch. Ik heb echt de hele dag door genoten. We zijn eerst door de stad heen gelopen, in mijn bananenpak..” grijnst hij. “Daarna hebben we ergens wat gedronken en zijn we een soort tour door de stad gaan doen met opdrachten, gaan eten en daarna nog wezen stappen met zijn allen. Het was echt zo zo enorm gezellig.” grijnst hij. Ik grinnik.
“Wat voor opdrachten moest je doen?” grijns ik. “Ehm, ja echt van alles.. Dansen met vreemden, ik moest een drankje doen met iemand, een verzonnen verhaal aan iemand vertellen met een paar steekwoorden, ik moest zelfs als opdracht iemands nummer regelen om te kijken of ik het nog in me had.” lacht hij. Ik moet lachen. “En, is het gelukt?” grijns ik.
“Duh, i’m Harry Styles bitch.” zegt hij arrogant en moet dan lachen. Ik kijk hem lachend aan en knik. “Oke ja ja dat is zo ...” grinnik ik. Hij moet lachen.
“En naja toen we in de club waren hadden ze dus een van de danseressen betaald om mij een lapdance te geven..” zegt hij. Ik grijns. “En ik zei nog wel dat ik ze niet zou uitnodigen als ze het zouden doen.” lach ik. Harry lacht. “Dat zei ik ook al..” grijnst hij. “Het was een beetje ongemakkelijk want zij wilde dat ik haar overal ging aanraken en ik had daar niet zo heel veel zin in.” lacht hij. “Dus dat vond ze zelf ook niet zo leuk.” voegt hij er nog aan toe. Ik grijns. “Nee dat snap ik wel.. mag je zo’n knappe man een lapdance geven, heeft hij er niet zoveel zin in.” grinnik ik.
Harry lacht en haalt zijn schouders op. “Jouw lapdances zijn beter.” Hij wiebelt met zijn wenkbrauwen en drukt een zachte kus op mijn lippen. Ik kruip met een tevreden glimlach in zijn armen. “Simply the best.” grap ik.
“Je mag er best nog wel eventjes eentje geven hoor.” knipoogt hij. Ik begin te lachen. “Oh, smooth hoor... Leuk geprobeerd.” knipoog ik. Harry moet lachen. “Ik had het kunnen proberen.” zegt hij. Ik knik. “Niet geschoten is altijd mis...”
“En hoe was jouw avond?” zijn vingers strelen door mijn haren. “Het was echt heel erg gezellig.. Eerst hebben we mijn laatste spullen uitgepakt, daarna lekker gegeten en toen zijn we de jacuzzi in gegaan.” ik wiebel met mijn wenkbrauwen. “Ja... Zaten jullie daar nou gewoon zonder ons naakt in?” zegt Harry met een pruillip. Ik grinnik. “Welnee... We hadden gewoon onze BH bandjes afgeschoven.” knipoog ik. “Flauw....” lacht hij. “De foto was wel heel sexy.” grijnst hij. Ik grinnik.
“In die jacuzzi had ik trouwens een vet goed idee...” zeg ik. “We houden vanavond een feestje en dan gaan jullie wel naakt de jacuzzi in?” zegt hij met puppy oogjes. Ik geef hem lachend een duwtje. “Dat feestje is niet eens zo’n verkeerd idee.” zeg ik dan. Harry denkt er ook even over na. “Nee he...?” zegt hij dan. “Misschien doen we het ook wel gewoon.” zegt hij. Ik knik.
“Maar... Mijn verjaardag komt er bijna aan en we hadden het in de jacuzzi over de middelbare school en toen hebben we even gelachen om jullie hilarische foto’s van de middelbare school, vooral de jouwe..” giechel ik. Hij lacht. “Oh god... Maar eerlijk, ik wed dat je all over me zou zijn jij..” zegt hij. Ik grijns en wiebel met mijn wenkbrauwen. “Duh... achter de tribune van het voetbalveld natuurlijk.” lach ik. “Nice...” grijnst hij. “Maar toen dacht ik dus, waarom maken we geen thema feestje van mijn verjaardag? En organiseren we een high school prom?!” ik kijk hem dol enthousiast aan, waardoor Harry moet lachen. “Ah als je jouw gezicht zou zien zo dolenthousiast.” lacht hij. Ik grijns. “Ja, maar dan moet je natuurlijk wel even bedenken dat je me wel mee moet vragen..” ik wiebel met mijn wenkbrauwen. Hij begint te lachen en knikt. “Uiteraard.. Dan kunnen we toch nog zeggen dat we ooit naar een schoolgala geweest zijn samen.” zegt hij. “Highschool sweethearts!” knipoog ik. “Dat zeker.” grijnst hij. “Maar ik vind het een goed idee, laten we het doen!” zegt hij. Ik knik direct. “Ik ga straks wel even een datumpje prikken..” grinnik ik. “Naomi en Eleanor waren ook helemaal enthousiast.” ik klap blij in mijn handen. Hij grijnst. “Ohjee dit word wat.” lacht hij.
“Maar over dat feestje. Heb je zin om een feestje te geven vanavond?” vraagt Harry dan. “Ik zou zeggen waarom niet... Dan kan ik Ramona ook nog maar eens een kans geven dan...” zeg ik zuchtend. Harry kijkt me aan. “Ja.. Daarover gesproken. Wat vond je van het gesprek?” zegt hij.
“Ja ik vind het allemaal maar vreemd... Dat Liam zover gaat dat hij zegt dat hij niet komt als Ramona niet is uitgenodigd. Jullie zijn toch vrienden...?” zeg ik. Harry bijt zacht op zijn lip.
“Ja ik had die eerlijk gezegd ook niet verwacht love. Ik stond er ook een beetje van te kijken. Maar weet echt dat je haar geen kans hoeft te geven hoor als je dat niet wilt..” zegt hij.
Ik knik zacht. “Ja maar ik zou het ook zo erg voor jou vinden als Liam niet komt..” stamel ik.
Harry neemt mijn gezicht in zijn handen beet. “Dat geef ik dan wel een plek... Het gaat mij erom dat jij en ik samen gelukkig zijn en een fantastische dag hebben..” zegt hij lief, waarna hij een kus op mijn neus drukt.
“Je bent de liefste...” fluister ik glimlachend. “Hmm, i know.” zegt hij grijnzend. Ik moet lachen en druk een kus op zijn lippen. “Good..” grinnik ik.
“En nu, gaan we even party plannen en kijken wie er zin hebben in een feestje.” zegt hij. Ik knik instemmend. “Dat klinkt als een heel goed idee..”

Morning!
Start van een nieuwe week! Hebben jullie een lekker weekend gehad?
Ik heb afgelopen weekend mijn verlate verjaardag gevierd voor familie en op zaterdag voor vrienden, vervolgens de zondag gespendeerd aan het kijken van Disney films op Disney + !! Heeft iemand al Disney + aangemaakt?

Liefs.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen