2x08 Sucker for you Songs

Arctic Monkeys – Arabella
JAXSON GAMBLE – Won't go down easy
Jonas Brothers – Sucker
The Amazons – 25
Overview
Title: Sucker for you
Release Date: 26 August 2019
Episode: 8 / 23
Language: Dutch, English
Production: Winterdawn

Note:

Oops, ik kwam vorige week halverwege de week er pas achter dat ik vorige week maandag vergeten was 2x08 te uploaden. Oops:OMijn excuses hiervoor!

Bij de volgende episode is er weer even een 'stop' voor enkele weken. Dit met name omdat ik weer ga opstarten met mijn opleiding, maar meer informatie kan ik pas volgende week maandag geven hoe ik dat precies ga indelen!:)

WinterDawn

Sinds de eerste dag dat hij bij Max in zijn appartement woont voor een paar weken, heeft hij het idee dat er iets mis is tussen hen. Begrijpen doet hij het niet. Elke keer als hij een vraag heeft of hij even de sleutels mag lenen om naar buiten te kunnen, sluit Max zich weer op in zijn kamer. Af en toe hoort hij hoe ontzettend veel plezier Max met Lando en Carlos heeft. Met zijn hoofd naar beneden gebogen loopt hij het balkon eens op, waar hij zich half op de rand van de reling laat vallen om van het uitzicht over de kleine haven van Monaco te genieten. Het is inmiddels een week geleden dat hij aan is gekomen. Zijn nachten worden onderbroken door Max die nachtmerries lijkt te hebben en constant loopt te schreeuwen. Zo nu en dan hoort hij zijn naam eens vallen tijdens de nacht. Met een zucht neemt hij zijn telefoon eens in zijn handen als hij Daniel belt. “Jaxxie!”, begint de Australiër opgewonden, maar het enige wat hij terugkrijgt is een zucht. “Wat is er?”, klinkt het plots bezorgd. “Ik weet het niet meer Dan…. Hij zorgt ervoor dat ik enorm gek word. Ik wil graag buiten trainen, maar als ik hem om de sleutels wil vragen om dan even naar buiten te kunnen of naar jou toe, zit hij in zijn eigen kamer en hij heeft mij duidelijk gemaakt geen contact met hem te zoeken...”, maar Daniel onderbreekt hem. “Open de deur nu maar, ik zal wel even een sleutel voor je regelen.” Snel rent de Amerikaan naar de voordeur waar Daniel inderdaad al voor staat. Meteen vliegt hij hem om zijn hals en ook kan hij het niet bedwingen om een paar tranen binnen te houden, al heeft Daniel het niet door omdat hij ze snel weg veegt. Nog geen paar minuten later komt Daniel er met een brede glimlach aan. “Ik heb sleutels gefikst! Wie heeft er zin om mee uit te gaan?”, meteen trekt Jax zijn schoenen aan waarna hij als een kind in een snoepwinkel achter de Honey Badger aan rent.

Daniel heeft Jax meegenomen Monaco in als ze op een terrasje zitten en Daniel hem eens serieus aan kijkt. “Waarom heb je niet eerder gebeld?” Blozend kijkt Jax naar zijn handen. “Ik wil niemand tot last zijn Dan, dat weet je.” Ineens begint de Australiër te lachen. “Jax! Oh my god! Moet je jezelf nou eens horen!” De Honey Badger komt niet meer bij. Met een onschuldige blik en grote ogen kijkt Jax Daniel eens aan. “Je was de beste rechercheur ter wereld, hebt de meeste ervaring in hoe je wapens het beste moet gebruiken en degene van de grid met de meeste ballen om ook maar iets uit te halen bij in principe je tegenstanders, maar zo gauw je in de buurt van Max komt word je onzeker?”, met zijn vuist slaat hij speels tegen de schouder van Daniel aan. “Maar wat Max kan, kan jij ook Jax! Focus je op het racen en als hij weer uit zijn bui is en normaal tegen je kan doen, merk je het vanzelf wel! Laat iedereen zien dat je die kans die je hebt gekregen ook daadwerkelijk waard bent. Voor mij!”. Wat is Jax toch blij met zijn Daniel als grote broer, ondanks dat ze niet bloedverwanten zijn. “Thanks Dan! Dit had ik even nodig!” Kort geven ze elkaar een vriendschappelijke knuffel voor ze hun gezonde versnaperingen beginnen aan te vallen.

De woorden van Daniel hebben de Amerikaan weer moed gegeven en hem weer terug op het rechte pad gebracht. Na zijn training in de middag met Daniel, steekt hij rustig de sleutel in de deur, maar die wordt abrupt opengetrokken. Wat verbaasd kijkt hij naar Max, voor hij rustig de sleutel dan maar weer uit het slot haalt en er eens naar kijkt. “Oh... heeft hij jouw sleutels gepakt?”, maar meer als dat zegt hij niet voor hij ze naar Max toegooit en rustig naar binnen loopt zonder ook maar iets verder te zeggen of netjes de deur achter zich dicht te doen. Stiekem van binnen juicht hij even om zijn eigen actie in de hoop dat het een 1-0 voor hem is. Zijn shirt hangt weer eens strak om zijn lichaam heen van al het harde werken, tijd om te gaan douchen dus. Uit zijn kamer neemt hij een stel handdoeken mee en ondertussen wurmt Jax zich al uit zijn shirt, waardoor hij zijn laatste meters naar de badkamer shirt loos aflegt. Eenmaal uitgekleed en onder de koude stralen van de douche, denkt hij nog eens rustig na over de afgelopen tijd en het gesprek van Daniel. De Australiër heeft gelijk en wat Max met hem doet, weet hij nog niet. Maar vanaf vandaag gaat dat dus wel veranderen. De laatste zeepresten spoelen weg uit zijn haar voor hij de kraan weer dicht draait. Met de twee handdoeken die hij bij zich heeft, komt hij tot de conclusie dat hij een belangrijk kledingstuk is vergeten, zijn boxer. “Fuck this...”, mompelt hij tegen zichzelf als hij de rest al in de was heeft gegooid en er niets anders op zit dan een handdoek te gaan gebruiken om, om zijn middel heen te knopen. Zijn haar is nog lichtelijk nat, maar dat boeit hem niet zo zeer meer. Rustig gooit hij de deur weer open. Met dat hij zijn eerste stappen zet richting zijn kamer, knalt hij vol tegen iets aan. Verbaasd kijkt hij op als hij de Nederlander hard hoort vloeken. Zijn ogen verkennen de ruimte, maar zijn blik is al snel gevestigd op de Red Bull coureur die zijn hoofd nog heel even vastheeft en op de grond ligt. “Wat ben jij dan aan het doen?”, komt er schaapachtig uit de Amerikaan.

Max kan het niet geloven. Eerst staat Daniel in zijn kamer en eist de sleutels van het huis, om vervolgens nog de eis te geven, reservesleutels af te geven aan zijn tijdelijke huisgenoot. Voor hij het kan beseffen, is de Honey Badger verdwenen. Maar om geen ruzie met zijn oud-teamgenoot te krijgen, besluit hij een stel reservesleutels op de kamer van Jax te leggen. Meteen gaat hij terug naar zijn simulator om nog weer een keer samen te trainen met Lando.
In de middag begint hij zijn grootste zoektocht, zijn sleutels, maar die kan hij nergens vinden. “Oh fuck.”, mompelt hij tegen zichzelf als hij beseft dat hij de hoofdsleutel voor zijn garage aan Daniel mee heeft gegeven in plaats van de andere sleutel die hij gebruikt als hij daar niet bij hoeft. De uren zijn lang en Max wordt steeds ongeduldiger als hij uiteindelijk eens tegen de muur aan gaat leunen in de gang. Plots hoort hij een stel sleutels in de deur gestoken worden. Zo snel als hij kan rent hij op de deur af om ‘m vervolgens open te trekken voor de andere coureur dat kan doen. Waarvan hij een ‘sorry’ of een ‘het spijt me’ had verwacht, krijgt hij zijn sleutels in zijn handen gegooid en een huisgenoot die ineens van attitude is veranderd. Verbaasd en helemaal van zijn propos gebracht, kijkt hij Jax nog eens na. Verslagen duwt hij de voordeur dicht en als hij net zijn woonkamer in komt, ziet hij nog een shirt loze Jax de badkamer in lopen. Met open mond staart hij de Amerikaan nog eens na voor hij het bloed al naar andere delen voelt stijgen. ‘Fuck you Jax.’, mompelt hij zachtjes. Maar zijn grote schrik komt pas, als hij net naar de keuken wil lopen en met een knal tegen de jongere coureur aanbotst als hij net de badkamer uit komt. Met zijn hoofd, die de vloer even heeft geraakt, gaat het na enkele seconden prima, maar met zijn ogen gaat het in de seconden erna stukken minder. Daar staat zijn crush, in een handdoek om zijn middel gewikkeld, met grote, onschuldige ogen hem aan te staren om vervolgens bezorgd naast hem te komen om hem weer omhoog te helpen. “Gaat het?”, maar de woorden van de Amerikaan doen hem allesbehalve goed als hij weet dat het laatste beetje bloed wat nog niet ergens anders heen was getrokken, dit nu wel doet.

Reacties (1)

  • HorseDreamer_

    Grbleirndlq🤤🤯 ik wil meer, je schrijft zo goed. Altijd blij als ik zie dat ik een prive bericht heb, en dan zie dat het dit verhaal is.
    (Stiekem doe ik dan een vreugde dansje🎉)

    1 jaar geleden
    • Winterdawn

      Hahaha, dankje! Het gaat nog spannend worden hoor;) *hints on the next episode*

      1 jaar geleden
    • VampireMouse

      Hier ook!!!! ❤ ❤ ❤ ❤ love this verhaal! Vind jet ook helemaal niet kunne. Dat er weer een pauze aan zit te komen ivm school. Al snap ik dat wel. Ik laat mijn lezers nu ook al 2 weken zonder hoofdstukjes door vakantie....
      Hoop dat alles goedkomt met school 🏁😁
      Xxx

      1 jaar geleden
    • HorseDreamer_

      Ja zeg, moet ik lekker zitten wachten op 2 top verhalen😭
      Nene geniet van de vakantie en succes met je opleiding! 👍🏼

      1 jaar geleden
    • Winterdawn

      Sorry? Hahaha. Ik zal de tweede helft proberen ook zo leuk mogelijk te schrijven zodat je daarna niet weer zal vervelenxD

      1 jaar geleden
    • VampireMouse

      Haha sorry Horsedreamer_ ik maak het goed belooft!!!! ❤

      1 jaar geleden
    • HorseDreamer_

      Geen probleem beide, het is door jullie dat ik nu interesse heb ik F1.
      Mijn neven en nonkel waren zeer verbaast toen ik plots mee kwam kijken. Haha:D

      1 jaar geleden
    • VampireMouse

      Aah dat is zo gaaf om te horen! Super leuk ❤ ❤
      Heel veel plezier dan zondag mrt de race op Spa. Ik kan helaad niet kijken.
      En nog bedankt voot je compliment over dat mn verhaal top is! 😍

      1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen