HET VERLEDEN


June en Juan voegden zich bij de anderen. Tot zijn opluchting hield Erik zich op de achtergrond. Nadat ze voldoende gegeten hadden en het even hadden laten zakken, trok hij June in zijn armen. Het volume was nog verder opengedraaid, her en der waren mensen aan het dansen.
      ‘Ga je mee het water in?’ vroeg hij.
      Ze knikte, trok haar jurkje over haar hoofd en onthulde daarmee een donkerblauwe bikini met een witte bovenrand. Tussen haar borsten zaten twee kleine witte siergespjes. Ze was prachtig, sexy op een onschuldige manier.
      Hij dook het water in, daarna draaide hij zich om. Hij zag haar er nog net in springen. Rillend zwom ze naar hem toe en sloeg haar armen om hem heen. ‘Het is nog best koud,’ klappertande ze.
      ‘Ik warm je wel op.’ Hij trok haar dichter naar zich toe zodat hun bovenlichamen elkaar raakten en keek verlangend in haar ogen. Zijn ademhaling nam toe en hij voelde dat hij een stijve kreeg toen ze haar benen om zijn heupen sloeg. Hij waadde naar de kant toe. Net toen hij haar wilde kussen, kreeg hij een bal tegen zijn achterhoofd.
      Geërgerd keek hij over zijn schouder. Een grijns gleed over Emilio’s gezicht, die aan de andere kant van het zwembad stond en naar de bal gebaarde.
      Juan negeerde hem, draaide zich weer terug en begon June te zoenen. Haar handen gleden over zijn borstkas, die van hem zakten langzaam naar haar billen toe om te voorkomen dat ze zich liet zakken, ervan uitgaand dat niemand het zag omdat ze tegen de rand van het zwemband stonden. Toen de intensiteit van hun kus toenam, voelde hij zichzelf nog harder worden. Het feit dat zijn erectie precies tegen de juiste plaats drukte en er alleen dunne zwemkleding was die hen scheidde, liet hem zwaarder ademhalen.
      Hij kuste haar nek en probeerde zijn onderlijf stil te houden, al verlangde hij zo erg naar een beetje frictie dat het pijn deed.
      ‘Ik wil alleen met je zijn,’ fluisterde hij. Hij drukte kusjes langs haar schouder, hij durfde haar niet aan te kijken, bang dat zijn ogen de wanhoop uitdrukten die hij zo sterk voelde. Hij wilde haar. Hij wilde haar helemaal. Hij wilde zijn zwembroek ietsje laten zaken, die van haar ietsje opzij schuiven en zichzelf heel langzaam haar warmte binnenduwen. De pose leek ideaal, doordat ze in het water stonden kon hij haar makkelijk op haar plaats houden. Zijn greep op om haar heup verstevigde en hij drukte zijn opwinding dicht tegen haar aan.
      ‘Ik wil je,’ fluisterde hij. ‘Voel je hoe graag ik je wil?’
      Hij keek op. Haar wangen hadden een rossige kleur.
      ‘Ik wil het met je doen.’
      ‘We zijn op een feestje, Juan.’
      ‘Maar straks. Hierna.’
      ‘Je bent niet nuchter.’
      ‘Ik ben ook niet dronken. Ik heb maar – iets van zes bier op.’
      Ze kuste hem zachtjes, maar liet haar benen wel zakken. ‘Kom, we gaan dansen.’
      Juan fronste om het voorstel – June die voorstelde om te gaan dansen. Het was ongetwijfeld een subtiele manier om van onderwerp te veranderen, maar ze werd in ieder geval niet pissig. Het kon nooit meer lang duren, toch?
      Hij liet zich door haar meetrekken naar de kant. In een hoek van het zwembad zag hij Armando die met een van Jordy’s vriendinnen zoende. Het meisje had haar hand in zijn boxer gestoken en hij voelde even een vlaag van jaloezie. Waarom duurde het zo verdomd lang voordat zijn vriendin hém daar wilde aanraken?
      Toen hij weer buiten het zwembad stond en hij haar lachende gezicht zag, ebde de ergernis een beetje weg. Het mooiste meisje dat hij ooit had gezien wilde de zijne zijn, waarom maakte hij zich in vredesnaam druk over een handjob? Hij glimlachte toen ze begon te dansen en zijn hand vasthield.
      ‘Sorry,’ zei ze zacht toen ze hem weer tegen zich aan trok. ‘Ik kan niet echt dansen.’
      Juan kon geen beweging bedenken die hij niet sexy zou vinden, maar hield dat maar voor zichzelf mee. ‘Ik heb hier nog niemand gezien die kan dansen,’ grijnsde Juan. Hij sloeg een arm om haar middel. ‘Maar als je wat meer drinkt dan merk je dat niet.’
      Hij trok haar mee naar de bar en pakte voor hen beiden een drankje.

Een tijdje dansten ze met elkaar. Niet heel intiem, maar genoeg om te laten zien dat ze een stel waren. Na een tijdje wilde ze even naar haar vrienden toe en met een kus liet hij haar gaan, waarna hij zijn eigen vriend opzocht. Die zat weer aan de rand van het zwembad, dit keer met een joint.
      ‘Dat was best heet net, in het zwembad. Ik dacht dat je haar ter plekke ging nemen,’ grijnsde Emilio en hij stak de joint naar hem uit.
      Juan nam er een trek van en rolde met zijn ogen. ‘Het scheelde niet veel,’ gaf hij toe. De gedachte dat Emilio de hele tijd naar hen had zitten kijken, gaf hem een wrang gevoel. ‘Jij geen chickie aan de haak geslagen?’
      ‘Je hoorde Riley. Ik word verbannen als ik met iemand zoen, blijkbaar. Dus ik geef mijn ogen maar goed de kost.’
      Juan schudde grijnzend zijn hoofd. Na een tijdje merkte hij dat de ogen van zijn vriend vooral naar één kant schoten – en hij was verrast toen hij zag dat het Jordy en Riley waren die zijn aandacht opeisten. Ze waren wel heel intiem aan het dansen. Als het twee andere meisjes waren geweest, had hij het misschien ook opwindend gevonden maar die twee… waren wel heel erg níét zijn types.
      ‘Waarom ga je niet naar haar toe?’
      ‘Hmm?’ Emilio draaide zijn hoofd terug.
      ‘Naar Jordy. Heb je haar al gesproken?’
      ‘Waarom zou ik?’ snoof hij.
      ‘Geen idee. Waarom kijk je anders de hele tijd naar haar?’
      ‘Doe ik niet.’
      Juan lachte kort en leunde naar achteren. ‘Right.’
      Emilio keek demonstratief een andere kant op, maar naar een tijdje werden zijn ogen toch naar het stel toegetrokken. Juan zag het geamuseerd aan. De twee fluisterden lachend met elkaar, en af en toe schoten hun ogen Emilio’s kant op.
      ‘Ik denk dat ze straks gaan zoenen.’
      ‘Wat? Denk je?’ Emilio leek zijn eerdere ontkenning vergeten te zijn en draaide zich zodat hij beter zicht had.
      Toen Jordy weer even hun kant opkeek, stak Juan zijn duim naar Jordy op. Die knipoogde in antwoord daarop naar Emilio, waarop ze haar hand door Rileys korte haar liet gaan.
      ‘Holy fuck,’ mompelde Emilio naast hem toen de twee meiden elkaar inderdaad begonnen te zoenen.
      Juan dacht precies hetzelfde toen de twee elkaars borsten begonnen te strelen. Emilio legde een hand overdwars op zijn been alsof hij daarmee wilde verbergen dat hij opgewonden raakte, maar het feit dat zijn vriend ineens geen woord meer zei, zei hem al genoeg.
      ‘Als je je hier gaat zitten rukken, verzuip ik je,’ waarschuwde Juan, voordat hij wat anders met die hand ging doen. Zijn vriend had al het nodige gerookt en gedronken, dus je wist het maar nooit.
      ‘Wat?’ snoof Emilio. ‘Alsof je dat nog nooit eerder hebt gezien.’
      Dat was waar. Maar tijdens het kijken van porno was toch wel anders dan hier midden op een feestje. Emilio draaide zich weer naar de twee meiden toe, die er nog geen genoeg van konden krijgen.
      ‘Je weet dat jij de enige reden bent dat ze dit doen hè?’ merkte Juan op. ‘Ze proberen je op te geilen.’
      ‘Nou het werkt,’ mompelde Emilio.
      Juan grinnikte en stak een nieuwe sigaret op. ‘Wie wil je liever doen, Riley of Jordy?’
      ‘Wat dacht je van alle twee tegelijk?’
      ‘Nee, kies.’ Nu zijn vriend opgewonden én aangeschoten was, kreeg hij misschien eindelijk de waarheid eruit.
      Emilio keek weer opzij. De twee meiden zoenden nog steeds, en Emilio staarde ernaar alsof hij de vraag vergeten was.
      ‘Jordy dus,’ concludeerde hij.
      ‘Wat?’ Met een ruk draaide hij zijn hoofd terug.
      ‘Als het Riley was, had je het wel durven zeggen.’ Juan pakte twee biertjes van iemand aan en nam een slok, de ander gaf hij aan zijn vriend. ‘Hoe zou je haar doen?’
      Emilio leunde naar achteren en leek zich niet langer te schamen voor de reactie die twee dames bij hem losmaakten. ‘Ik zou haar laten smeken. Eerst om me te mogen pijpen, daarna zou ik haar zeggen op het bed te knielen. Dan laat ik haar een tijdje wachten totdat ze gek wordt van ongeduld, en dat neem ik haar van achteren. Volgens mij houdt ze wel van ruig,’ voegde hij er na een aarzeling aan toe.
      Juan trok een mondhoek op, het was wel cute dat hij probeerde aan te geven dat hij ook rekening met haar wilde houden. Hij sloeg een arm om zijn vriend heen. ‘Nou dat klinkt alsof je dat fantasietje al best een tijdje hebt, bro. Wat let je?’
      Emilio keek hem niet aan, maar peuterde aan het hoekje van zijn etiket. Toen verstijfden zijn schouders opeens. ‘Je liet me kiezen tussen Riley en Jordy. Dat wil niet zeggen dat ik haar wil neuken. Ik doe nog liever elk ander meisje hier dan haar. Je liefje meegerekend.’
      Juan grijnsde. ‘Neem nog een paar biertjes en je geeft toe dat je Jordy wilt.’
      ‘Fuck you,’ gromde Emilio, waarna hij hem een elleboogstoot gaf en het water in dook.
      Juan schoot in de lach. ‘Ja, ga maar afkoelen ja!’
      De meiden waren opgehouden met zoenen. Riley grijnsde en gaf Jordy een klein duwtje. Die keek even naar Emilo, maar vond het uiteindelijk toch veiliger om naast Juan neer te zakken.
      ‘Je houdt je fucking bek,’ snauwde Emilio toen hij Jordy zag zitten en Juans grijns geheel juist interpreteerde.
      Juan was nog niet vergeten hoe Emilio destijds naar June was gelopen om te vragen of ze nog maagd was en haar vervolgens vertelde hoe hij seks met haar wilde hebben.
      ‘Waarover moet je je bek houden?’ vroeg Jordy.
      ‘Emilio gaf net toe welke fantasieën hij over je heeft. Hij zei…’ Opeens voelde hij een ruk aan zijn enkel, en een tel later trok Emilio hem het zwembad in.
      ‘Hou je bek oké,’ siste Emilio. ‘Ik meen het.’
      ‘Dus je geeft toe dat je haar wilt?’ daagde Juan hem uit, maar met zijn stem op een laag volume. Ze waren een stukje bij de kant vandaan gezwommen.
      ‘Ik geef toe dat er ergere mensen zijn om te neuken.’
      ‘Nou dan zie ik niet in waarom –’
      ‘Oké,’ gromde hij gefrustreerd. Zijn donkere ogen boorden zich in die van Juan. ‘Ik denk nooit opzettelijk aan haar maar soms glipt ze m’n gedachten binnen als ik in m’n eentje een feestje vier en dan weigert ze weg te gaan. Zelfs in mijn fantasie is ze fucking irritant. Ik wil het niet man.’ Zijn stem klonk opgefokt. ‘Maar ik kan d’r ook niks aan doen.’
      Juan zag de strijd in de ogen van zijn vriend en besloot hem er niet mee te plagen.
      ‘Oké. Dat kan. Is geen reden om je druk over te maken, man.’
      ‘Ik wil niet dat ze het weet. Het gaat toch nooit gebeuren.’
      ‘Waarom niet?’ vroeg Juan serieus. ‘Zij wil wel. En jij onbewust blijkbaar ook.’
      Emilio haalde zijn schouders op. Even keek hij over Juans schouder heen naar Jordy. ‘Ik heb het nooit gedaan met iemand die ik ken, die ik daarna nog elke dag zag. Het wordt vast fucking awkward. En weet ik veel – je ziet zelf toch ook wel hoe ze eruitziet? Ik wil niet dat de hele school weet dat ik daar wat mee gedaan heb. Niemand gaat dat cool vinden, iedereen lacht me vast uit. Daarna kan ik alleen nog maar lelijke bitches krijgen.’
      ‘Er is toch ook niemand die Riley uitlacht?’
      ‘Dat is anders,’ mompelde Emilio. ‘Die zoent alleen maar met rare wijven.’
      Juan haalde zijn schouders op. ‘Zij vindt ze leuk. Daar gaat het om.’
      ‘Whatever.’ Emilio liet zich achterover in het water vallen en bleef op zijn rug drijven, waarmee hij het onderwerp duidelijk wilde afsluiten.
      Juan besloot maar niet te pushen.
      Riley wel, bleek even later. Veel mensen waren al weggegaan, maar ze zaten nog met een paar mensen rond een vuurkorf marshmellows te smelten. Ze sloeg een arm om Emilio’s schouder. ‘Dus die kus van Jor en mij vond je wel opwindend, hè?’ grijnsde ze. ‘Zelfs als jij met een hond zoent ziet het er waarschijnlijk nog geil uit. Jij was het sexy deel, niet die smurf.’
      ‘Je bent een lul, E.’
      ‘Ik heb er ook één. Een grote. Ben ook wel benieuwd wat je zwoele lippen daarmee zullen doen.’
      Juan keek even naar Jordy, die naar de grond staarde. June stond naast haar en wreef onopvallend over haar rug. Juan liep er naartoe, legde zijn armen om zijn vriendin heen en gaf haar een kusje op haar schouder. Daarna leunde hij naar Jordy toe.
      ‘Hij liegt,’ fluisterde hij. ‘Tegen mij gaf hij net toe dat hij soms over je fantaseert. Niet oppervlakkig… eerder als een diep verlangen dat hij nog niet helemaal durft te accepteren.’
      Ze draaide verbijsterd haar hoofd opzij.
      Juan gaf haar een knipoog. ‘Maar van mij heb je niks gehoord…’
      Zijn greep verstevigde zich om June heen en hij kuste de holte tussen haar schouder en nek. ‘Ik heb vandaag lang genoeg Cupido gespeeld,’ fluisterde hij. ‘Nu wil ik zelf wat van de liefde proeven.’
      Ze lachte zachtjes en draaide zich naar hem om. ‘En ik had nog wle bedacht dat ik bij Jordy bleef slapen zodat ik haar morgenochtend kan helpen met schoonmaken.’
      ‘Mooi niet.’ Hij schudde zijn hoofd en trok haar middel tegen dat van hem. ‘Vannacht ben je van mij. En als je een beetje lief voor me bent, help ik jullie morgen misschien wel met schoonmaken.’
      Ze pruilde. ‘Ik ben toch altijd lief?’
      ‘Hmm ja,’ gromde hij. Hij drukte kussen tegen haar nek tot hij haar oor bereikt had en fluisterde hees: ‘Misschien wordt het juist tijd dat je vannacht een beetje stout bent.’
      Hij grijnsde van oor tot oor toen hij haar aankeek en haar zag blozen. Hij boog zijn hoofd en rustte met zijn voorhoofd tegen het hare.
      ‘En als dat je te nerveus maakt… mag je ook juist heel gehoorzaam zijn en precies doen wat ik je zeg…’
      Haar voortanden lieten putjes in haar onderlip achter toen ze daarop beet. De mengeling van schroom en nieuwsgierigheid in haar ogen liet hem tot aan zijn tenen gloeien, en op dat moment wilde hij alleen nog maar naar haar kamer.
      Met een grijns kuste hij haar lippen. ‘Je eerste opdracht is simpel: zeg iedereen gedag en kom met me mee.’
      ‘En wat als ik toch ongehoorzaam blijk te willen zijn?’ fluisterde ze plagend tegen zijn lippen.
      ‘Dan gooi ik je simpelweg over mijn schouder en neem ik je mee naar huis. Wat ik niet zou aanraden, aangezien ik niet meer helemaal nuchter ben en er een zekere struikelgarantie is.’
      De glimlach die ze daarop liet zien, was er een van overgave.
      ‘Dan blijf ik toch maar het brave meisje.’
      ‘Goed zo.’ Hij kuste haar mondhoek. ‘Misschien krijgt dit brave meisje dan wel een beloning die ze zelf mag uitkiezen.’ Hij hoorde haar naar adem snakken toen hij zachtjes in haar nek beet terwijl zijn hand over haar zij gleed, tot vlak onder haar borst. Daarna duwde hij haar plagerig van zich af en zei gespeeld streng: ‘Maar dan moet ze nu wel luisteren.’
      Ze knikte bedeesd, al zag hij haar ogen twinkelen en draaide zich toen van hem af om haar vriendinnen gedag te zeggen. Juan voelde de opwinding door zich heen cirkelen.
      Hopelijk zou ze echt doen wat hij van haar zou vragen.

Reacties (1)

  • Sunnyrainbow

    Ik weet nog niet zo goed of deze Juice goed is
    voor June..

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen