Mijn kamergenoot

(P.O.V Feline)

Ik kijk rond in het kleine flatje. Dus hier zal ik het hele schooljaar wonen. Samen met ruby. Ik draai me om naar haar. "let's do this."

De vorige twee jaar hadden ruby en ik ook zo'n appartementje. Maar die waren oud deze is nieuwbouw, en we moeten alles nog verven en inrichten. Beide hebben we van onze ouders een budget gekregen voor de meubels.

Ik doop de Roller in de witte verf en ga door met de oostelijke muur.
Ruby is intussen in de slaapkamer een IKEA-bed in elkaar aan het zetten. Ik kijk uit het raam. We zitten op de zevende verdieping, en ik kan vanuit hier de Albert heijn, de universiteit en het huis zien waar ik gisteren van mijn fiets viel.

Ruby haalt haar mouw over haar voorhoofd. Ze is bezweet. Ik ook trouwens. Samen ploffen we neer op de donkergroene bank, en ik zet de tv aan. Ik blijf door de kanalen switchen, totdat ik een film vind. The impossible. Oh my God. Die hadden we in de derde gekeken tijdens aardrijkskunde. Wat was ik toen jong! Ruby knikt opgewekt en zegt, "tijd om ons geheugentje op te frissen!"

In stilte kijken we naar de gigantische golf die het beeldscherm overspoelt. Voor een paar seconden is er geen geluid. Totdat Lucas Bennett bovenkomt. "MOM! MOM!" Ruby kan het niet laten, en ze snikte eventjes. Ik doe ook mijn best om mijn tranen in te houden. Het acteerwerk in deze film is gewoon zo goed.

Nadat de film is afgesproken zoek ik hem op internet op. Ik wil weten wie de acteurs zijn. Ik scroll door de cast heen, totdat ik drie zeer bekende gezichten passeren. Sam holland ; kid in the tent #1. Harry Holland ; kid in the tent #2. de jongens uit de supermarkt. Een paar plekken naar boven staat ook : tom holland ; Lucas Bennett. Het is de oudere jongen die de boodschappen had gepakt. God, wat zouden ze hier in Rotterdam doen?

Einde van deel 3!!!! Jaahhh... Leuk?
Tips? Tips? Vragen?
Altijd welkom

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen