WISTE NJULLEIE DAT de Hoek dat de derde straat van de Dipjedip is slingert in een slingerpadt nar de Gevaarlijke Gevangennsi Fort?


RITA POV

Huhh nu wort het wel heel gek maar als nel niet meer. Ik begrijepn er nikes van maar dan legt het allemaal uit die gekke leive Schork ook al is het mijn vardeniet en Schururk is e rook en we hebben een grote mooie knuffel.
Ook is e mijn moeder en nog meer zelfs Marijke is er en ze heeft een grote pan met eten het ruikt naar ontbijt.
“Honger roept Wietske en ze duikt op de pan we lachen allemaal.
“ja je akn honger krijgen van al die bevallen, ‘zegt Rita”Smoeder men moeder enSchork pakt zen buik en lacht schuddent.Dan onbijten we allemaal.
Tijdens het eten het is trouwens echt lekker want het is van alles en iedereen heeft eits waar hij en zij van houdt zie ik dat Marijke huilt ik vraag wat.
“ach jullie weten het natuurlijk niet’ zegt ze en ze geeft de babies ook watontbijt. ‘het is de Leraar of nou ja het was hem want hij is dood.”
En “DOOD!” vragen wij en ze wijst en we kijken endear ligt hij met een gebroken hoofd net als zen krijtjes.
We gaanhuilen en die mooie jongens Bram en Ruben ook ik weet niet of ze het begrijpen maar het is net of dat zo is.
“JA het is erg, zegt men vader Schruk, “maarwe zijn temmiste samen en vanaf nu kan het alleen nog maar betere worden. Maar kom nu knappen we hetRoystaurant op want ik ben ook maar alleens taande vader.”
Oh en dit zegt de Comisaris en hij vertelt dat Roys Roti slecht is geworden.
Maar dan komt er iemand binnen met veel rook!

THEO DE RAND POV

Het is ik en Amber die lopen over de grote hoge heuvels aan de randen van Dipjedip hier ben ik naar vernoemt denkik. En Amber lacht je bent ook een gekke snpeureus” zegt ze en ik lach en zij knikt. We pakken de handen en ik ben zo blij ik huppel bijna en Amber ook maar dan wel serieus want er is nog veel aan de winkel te werken bijvoorbeeld het Gevaalrijke GenVangeinis Fort dat daar in de verte doemt. Ze kijken ernaar met grote ogen eht is donker en groot en er hangen allemaal grote vlaggen aan waarop het gezicht van Burt us de Boef hangt en er staat groot op “DE BAAS” en we schrikken.
Ik pak men piestool die heb ik al heel lang en ik klik er mee en kijk Bambie aan.
“Nu wordt het men es, zeg ik” en ik zeg het terwijl ik het pistool klik.
Amber knikt.

DRIES VAN DER THEIN POV

“hij Rkoetl! Hij kroelt! Roep ik en paniek en de jongen man die wakker wert dantst en hij heft de kat vast. “ik heb de kat vast!” roept hij ik heb de kat vast!
En het klopt dus ik knik. Want ja, dat is waar. Maar Roy men vader gooit een stuk steen naar de bewakker hij vank het op.
De grote Boef Brutus zegt “Nee ik ben slecht en jij moet doot! En hij spinkt op de bewakker af. Maar de bewakker slaat methet stuk steen maar dan grijpt Snoepsoes in ze krabt hem helemaal open.
“aua! Roept hij en gooit de kat weg. “Ik ben Bruts en je gaat dood want de kat is nu val uit je hand!” en ik knikt.
Brutus mept de bewakker en hij vliegt bang weg uit het raam.
Roy zucht enlegt zen hand op de schouder van de Bassss.
“Nu moeten we echt wrak gaan nemen” en Brutus draait zich om hij zegt ‘ne nu moeten we aan de drank want we zijn de baas!”
En ik krijg een bier in men handen. WOOO nu wort ik drunken!”
Het is nt of ik volwassen ben reacites?

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen