Foto bij 64 Germany – Sunday/ Wednesday 1

Okay, eerlijk... Ik ben zo niet tevreden met dit hoofdstuk, maar dat kan er ook aan liggen dat ik ook niet lekker in mijn vel zit. Vanochtend naar de huisarts geweest en die heeft mij doorverwezen naar een soort van Psycholoog.
Dan komt er ook nog eens bij dat dit een tussen hoofdstuk is, dus zo niet spannend.. Tja en krijg dat maar eens op papier.

Ik moet vooral leuke dingen gaan doen van de huisarts dus dat ga ik ook zeker doen en schrijven is er daar één van!

Heb vandaag wel echt even een dipje, omdat dit toch een bevestiging is dat het na mijn auto-ongeluk niet helemaal goed is gegaan in mijn bovenkamer. Hopelijk ben ik er snel overheen.......

Veel lees plezier in ieder geval! Jullie Kudo's en reacties fleuren mij op!

Luna’s point of view

Zowel Daniel als Elijah zijn nog bij mij in het ziekenhuis. Ik kan nog steeds niet bevatten dat Davey dood is. Eerlijk gezegd, ben er ook helemaal niet mee bezig. Ik ben veel te moe, om ook maar ergens aan te denken. Met mijn hoofd lig ik op Daniel zijn schouder en voel hoe ik aan het knikkerbollen ben.
'Love, we will let you sleep now. I'll be back tomorrow.' Ik schud meteen mijn hoofd.
'No, your plane leaves at ten p.m. You need to catch it and start your preparations for the Hungarian Grand Prix. I'll be fine.'
Daniel kijkt mij met grote verbaasde ogen aan.
'You have a job, you need to work. I'll be there as soon as I can.' Ondanks dat ik zo zelfverzekerd mogelijk klink als ik kan met mijn vermoeidheid, lijkt Daniel te twijfelen.
'Dan, everything will be fine. Go to your training. I will fix this.' Beloofd Elijah. Dit lijkt het gewenste effect te hebben.
'Okay, but you must let me know how you are doing as soon as you wake up.'
Ik beloof hem plechtig dat hij de eerste is die ik zal bellen als ik wakker ben en druk mijn lippen op de zijne. Nadat we afscheid hebben genomen en Elijah heeft gemeld dat hij hier om negen uur is morgenochtend, verlaten ze beide de slaapzaal. Tijd om te slapen.

De volgende ochtend word ik rond acht uur wakker gemaakt. Na wat testjes en controles mag ik het ziekenhuis verlaten. De dokter loopt net de kamer uit als Elijah binnen komt.
‘Morning, how are you feeling?’
‘I’m feeling okay. Tired and dizzy when I do things too fast, but I’ll survive. I can leave the hospital as soon as I get dressed.’
‘That sounds good!’ Knikt Elijah Instemmend. ‘I’ll stay with you until you’re stong enough to go to Hungary.’
Vervolgens houdt hij een tas omhoog.
‘Jade and Daniel packed your essentials, the rest is with Daniel.’ Ik glimlach dankbaar.
Ik durf niet naar Jade te vragen. Mijn blik moet echter genoeg zeggen als Elijah zachtjes begint te lachen en mij vertelt dat Jade hier wilde blijven, maar dat het beter is als ze gewoon met het team mee gaat.
‘Well, according to the docter, I cannot fly to Hungary.’ Schiet mij ineens te binnen als we het over het reizen hebben. Elijah knikt weer en blijkt mij een stap voor te zijn.
‘I know. We will go by car.’

En zo zit ik woensdagochtend naast Elijah in de auto. Maandagochtend mocht ik het ziekenhuis uit. Die dag heb ik bijna alleen maar geslapen. Dinsdag voelde ik mij alweer stukken beter. Ik heb mijzelf zonder problemen kunnen douche en ik kon ook normaal, langzaam, naar het restaurant lopen. Het verband in mijn nek is prominent aanwezig.
Maandag heb ik contact gehad met de Duitse politie en de politie in Nederland. Gezien het onderzoek konden ze mij niet te inhoudelijk inlichten. Dave, van de Red Bull Racing beveiliging, heeft ook nog gebeld en gezegd dat hij mij heeft ziek gemeld en dat ik pas weer mag komen werken als ik mij weer helemaal goed voel.

De rit naar de Hungaroring gaat nog zeker de hele dag duren. Misschien dat ik ook nog een stukje mag rijden, maar Elijah neemt het grootste gedeelte voor zijn rekening. Op dit moment zit ik voor het eerst sinds het incident op de sociale media. Ik ben bewust opzoek naar nieuws artikelen over zondagavond. Op Instagram zie ik dat zowel Max als Daniel iets persoonlijks hebben gedeeld, maar ik zie ook het persverslag van Red Bull Racing.
Alle drie laten in het midden wat er is gebeurd. Red Bull Racing geeft wel aan dat een van zijn medewerkers gewond is geraakt en dat het adequaat handelen van andere medewerkers erger heeft voorkomen. Max en Daniel geven in een filmpje aan dat ze wegens het onderzoek niets kwijt kunnen, maar hopen dat de medewerkers snel het ziekenhuis uit mag. Nergens wordt er iets gezegd over mij. Stiekem ben ik daar wel blij om. Echter hoe meer ik door scrol door mijn tijdlijn en de nieuwe berichten binnen komen, hoe meer roddels ik kan lezen.
Al kan ik de roddels niet ontkennen. Op een van de foto’s zie ik Daniel achter een brancard staan die net de ambulance in wordt gereden. De tekst er onder is vrij duidelijk. “Vriendin Daniel gewond na hotel incident.” Onder de titel gaat de tekst verder met niet bevestigde verhalen die niets te maken hebben met de werkelijkheid. Echter is de titel wel waar.
Als ik Elijah er naar vraag blijkt hij ook geen idee te hebben. Dat zou de communicatie afdeling moeten regelen.
Ik besluit bij de volgende stop Daniel te bellen om te vragen wat de situatie nu is en hoe ik moet handelen as de pers naar mij toekomt.
Ik zucht. Misschien had ik Instagram gewoon dicht moeten laten.

Vampiremouse®

Reacties (3)

 • Luckey

  You te back!!
  Saai stukje is het niet dont worry
  Is nog steeds leuk stukje om te lessen!

  Arme Luna
  Hoop dat ze snel weer bij daniel is! Die zal zeker weten goed verzorgen
  Ben benieuwd hoe nu met jade is na de uitbarsting tussen doe twee

  5 maanden geleden
 • 33girlx96

  Gelukkig gaat alles met Luna steeds weer wat beter! Ze krijgt steun uit alle kanten en dat verdient ze ook! Ik hoop alleen wel dat jade en Luna elkaar snel weer spreken want het breekt wel een beetje je hart.

  Hopelijk kan jij ook snel weer je rust vinden en voel je je ook snel weer beter!! Dikke knuffel. Je mag altijd een berichtje sturen

  5 maanden geleden
 • Winterdawn

  Poor Luna D: Hoop dat ze niet al te veel last krijgt van de pers.

  Ik vond het hoofdstuk wel heel leuk hoor:DHet is namelijk altijd leuk als je fav writer een hoofdstuk upload:D

  Hoop overigens dat het ook snel beter gaat met jou <3 En je weet het, je kan altijd bij mij terecht als er iets is <3 *gives hugs*

  5 maanden geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen