Foto bij Dining thirty one

Harry en ik hebben de middag gespendeerd met inkopen doen en het huis opruimen en klaarmaken voor het feestje wat we zouden geven. Ik had er best wel veel zin in eigenlijk. Ik kijk even kort in de spiegel naar mijn outfit en glimlach als Harry achter me komt staan en zijn armen om mijn middel schuift.
“Je bent zo prachtig baby...” fluistert hij zachtjes en drukt een zachte kus in mijn nek.
Ik kijk hem met een gelukzalige glimlach aan en leg mijn hand op zijn wang. Hij drukt een kus tegen de binnenkant van mijn pols.
Ik bekijk Harry’s outfit en glimlach tevreden. “Je ziet er goed uit love..” zeg ik tegen hem. “Thanks babe.” knipoogt hij en schenkt me een prachtige glimlach.
Ik bijt zachtjes op mijn onderlip en kijk hem na terwijl hij richting de keuken loopt om de plastic bekers te pakken en op tafel neer te zetten.
Ik zorg er ondertussen voor dat er wat lekkere snacks op tafel staan. Ik zet ondertussen via mijn Spotify muziek aan.
Ik kijk op als de deurbel gaat en loop naar de voordeur. Ik open hem en zie Liam en Ramona voor de deur staan. Ze zijn de eerste. Great.
“Hey guys...” herstel ik mezelf en glimlach. Ik omhels Liam en uit mijn eigen stomme fatsoen besluit ik Ramona ook een knuffel te geven.
“Jess het is zo fijn je weer te zien!” zegt ze enthousiast en kijkt me aan. “Oh.. Ja, ja insgelijks.” stamel ik met een kleine glimlach. “Kom binnen.” Ik stap opzij en laat ze binnen. Harry komt binnen en groet Liam en daarna ietwat ongemakkelijk ook Ramona.
Ramona trekt haar jas uit waardoor een enorm strak, blauw, kort jurkje tevoorschijn komt die om haar lichaam gehuld is.
Haar borsten worden helemaal omhoog gedrukt in het jurkje.
Ik zie Harry een beetje ongemakkelijk naar mij kijken. Ze is veel te overdressed. Zou ze dit express doen? Om mij uit te dagen? Ik bijt op mijn onderlip en merk dat Liam naar me kijkt. Ik wend mijn blik af en loop door naar de woonkamer.
“Willen jullie wat drinken?” vraag ik. Ik hoop maar dat er gauw wat meer mensen komen. Dit is zó enorm ongemakkelijk. “Ik wil wel een mix drankje!!” zegt Ramona enthousiast. “Wat wil je hebben?” vraag ik. “Kies maar wat.” zegt ze, schouderophalend.
Ik knik even en besluit haar een wodka cola te geven. Ik druk de beker in haar handen. “Wow rustig aan Jess..” zegt ze. Ik kijk haar vragend aan. “Wat bedoel je?” vraag ik. “Je hoeft niet zo agressief die beker in mijn hand te duwen.” zegt ze. Ik wil wat zeggen maar zie dat ze Liam vastpakt en naar hem kijkt. Liam kijkt van Ramona naar mij. Ik besluit mijn mond te houden en loop van ze weg naar Harry. Ik pak zijn arm vast.
“Harry.. Ze test me.. Ze probeert me uit de tent te lokken...” zeg ik in zijn oor. Hij legt zijn arm op mijn onderrug.
“Focus love, laat haar niet met je sollen.. Het komt goed.. Als het teveel word dan kom je gewoon naar mij oké?” zegt hij. Ik knik zachtjes. “Oké..” stamel ik. Hij drukt een kus op mijn lippen en loopt naar Liam, waardoor Ramona en ik met zijn tweetjes blijven. Ze loopt naar mij toe.
“Wat een leuk outfitje heb je aan Jess, staat je goed zo lekker basic.” Ze trekt wat aan de stof van mijn jasje en geeft me een glimlach, waarvan aan alles te zien is dat het een neppe glimlach is.
“Oh, dankjewel. Jouw outfit is een verrassende keuze.” zeg ik en bekijk haar even van top tot teen. Ze knikt.
“Ik heb hem nu ongeveer een jaar. Een jaar geleden had ik er veel succes mee. If you know what i mean.” knipoogt ze. Ik bijt hard op mijn lip. Ze heeft het over Harry. Ik wil haar echt aan haar haren naar buiten trekken op dit moment. Ik voel de woede in mij opborrelen, het liefst sla ik die zelfvoldane grijns van haar gezicht af. Ik bal mijn handen tot vuisten maar word eruit gehaald door de deurbel.
“Excuse me.” bijt ik haar toe en kijk haar kwaad aan. Ik loop richting de voordeur en zie daar al een aantal mensen staan. Ik zeg iedereen gedag en laat ze binnen. Nu heb ik in ieder geval anderen om mee te praten. Ik neem een grote slok uit mijn beker en kijk op als Harris Reed met een brede grijns naar me kijkt.
“Heb je het nodig?” vraagt Harris aan me. “Zeg dat wel...” mompel ik zuchtend en grinnik. “Anders word dit een lange avond..” Ik volg Harris de woonkamer in maar voordat ik de kans heb om verder te praten word er opnieuw aangebeld. Ik open de deur en zie Naomi, Zayn, Louis en Eleanor staan. “PARTY’S HERE!” roept Naomi. Ik grijns. “Finally!!!” zeg ik enthousiast. Ik knuffel ze allemaal stevig. “I needed you....” zeg ik lachend. “Wat dan?” “Nou-“ “Naom!!! ELL!!” hoor ik de pinnige stem van Ramona achter me. “Fijn dat jullie er zijn! Zo gezellig. Jess en ik waren al bijna helemaal uitgekletst he lieverd?” Ze slaat een arm om me heen en trekt me tegen haar aan. Naomi en Eleanor kijken ons vreemd aan. “Jess uitgepraat..? Dat lijkt me sterk.” zegt Naomi. Ramona moet lachen. “Ach, dan ligt het misschien aan mij.” zegt ze. Ik bijt zachtjes op mijn lip. “Kom verder jongens..” zeg ik en laat ze binnen. Ik sluit de deur achter me en zucht zachtjes als iedereen naar de woonkamer gaat.
Ik pak een nieuwe beker gevuld met mix drank voor mezelf en doe er wat extra alcohol bij. Ik ga dit nodig hebben. Ik neem een slok. Ik voel een arm om mijn schouder en zie Naomi naast me staan. “Whatsup?” zegt ze voordat ze überhaupt iets tegen me zegt. Naomi kijkt me bezorgd aan. Ze ziet recht door me heen, altijd weer. Ik kan niks voor haar verborgen houden.
“Ramona...” stamel ik. Ik leg haar uit wat er al gebeurd is voordat ze kwamen. “En dan staat ze nu zo overdreven te doen bij de jongens en ugh... Ik wil het liefst die domme grijns van haar fucking gezicht meppen.” zeg ik gefrustreerd en haal een hand door mijn haren heen. “Weet je wat wij gaan doen, lekker drinken en dansen en die meid kan het lekker uitzoeken met haar domme gedrag.” zegt Naomi. Ik glimlach. “Niemand vind haar aardig, de enige reden dat we aardig tegen haar doen is vanwege Liam.” zegt Naomi. “Dus we staan allemaal aan jullie kant. Now let’s go.” ze pakt mijn pols beet en trekt me mee naar Eleanor. “Dansen!” zegt ze. Ik grinnik eventjes en begin te dansen.
Enkele uren later sta ik nog steeds te dansen. Ik kijk even naar Harry, hij is druk in gesprek maar blijft ondertussen heel vaak naar me kijken. Ik knipoog naar hem en dans voor hem.
Grijnzend schud hij zijn hoofd, rond zijn gesprek af en komt naar me toe. “Zit je me nou uit te dagen..?” grijnst hij en legt zijn hand op mijn heupen. “Maybe..” grijns ik en begin tegen hem aan te dansen.
Harry’s grip om mijn heupen verstrakt. “Je snapt toch wel nu dat ik even niet meer kan wegstappen?” fluistert hij grijnzend in mijn oor. Ik moet lachen en kijk hem aan. “Oh...?” Hij drukt een kus op mijn neus. Ik kijk op als ik mensen hoor joelen en zie dan Ramona op onze salontafel staan terwijl ze tegen Liam aan aan het dansen is. Ik rol met mijn ogen en kijk hoe ze overdreven voorover bukt en weer omhoog komt en wild met haar haren schud terwijl ze naar mij en Harry kijkt. Ze knipoogt zelfs eens naar Harry. What the... fuck.
Harry ziet het meteen aan me en trekt me in zijn armen en draait me om. “Focus op mij love.” fluistert hij in mijn oor. “Ze doet dit alleen maar om je de tent uit te lokken, dat laat je niet gebeuren oké?” fluistert hij. Ik grijp zijn shirt vast en zucht. “Ja...” mompel ik zachtjes terug.
Harry drukt een kus tegen mijn slaap en laat me langzaam los.
Dan zie ik ineens Naomi vanuit mijn ooghoek naar Liam toegaan als hij weer staat. Ik zie aan haar hele gezicht en lichaamshouding dat ze hem toespreekt. Ramona kijkt verdrietig van Naomi naar Liam en dan neemt Liam Ramona mee de tuin in. Ik kijk de twee na en bijt op mijn lip.
“Ik heb het hem gezegd Jess, ze was je overduidelijk uit de tent aan het lokken! Lou, Zayn en El zeiden het ook! Maar hij wilt het niet geloven.. Ze kijkt hem met puppy oogjes aan en hij is verkocht... hij zei zelfs: Jess is gewoon jaloers en jullie moeten je hierbuiten houden en je niet laten beïnvloeden door haar... Wat een snake is die Ramona.” sist Naomi.
Ik pak haar armen vast. “Oke, deep breaths...” mompel ik. Ze stopt met ratelen en knikt. “Je hebt gelijk... Maar Jess ik vond gewoon dat iemand anders als jij en Harry het moesten zeggen... Want jullie krijgen hier onnodig de schuld van.. Vooral jij.” ik knik zacht. “Ze probeerde zelfs tegen mij te zeggen dat je over me aan het roddelen was voordat ik kwam..” zegt Eleanor. “El, dat zou ik echt nooit doen...” zeg ik direct. Ze knikt. “I know babe...” glimlacht ze en knuffelt me dan.
Om eerlijk te zijn doet het me best pijn dat Liam zegt dat ik jaloers ben. Snapt hij het dan niet? Vergeet hij soms wat er tussen Harry en Ramona gebeurd is? Hij hoort de dingen niet die ze zegt als we alleen zijn.. en ik krijg overal de schuld van. Ramona speelt een spelletje, ze probeert de rest tegen mij op te zetten en ik heb mazzel dat Eleanor en Naomi beter weten en aan mijn kant staan, maar Liam lijkt ze helemaal om haar vinger gewonden te hebben..
Ik kijk toe hoe hij haar in zijn armen neemt buiten en haar troost terwijl ze overdreven aan het snikken is. Ik wend mijn blik af en loop naar de tafel om een nieuw drankje in te schenken. Ik draai me om als ik op mijn schouder word getikt. Liam staat achter me. “Ik dacht dat jij Ramona een kans zou geven! En dan hoor ik dat je haar gewoon in haar gezicht een vuile slet noemt! Ik dacht dat jij meer respect had Jess!” zegt hij kwaad. “Pardon?!” zeg ik vol ongeloof. “Je hoorde me! Je had haar een kans kunnen geven Jess! Kom op zeg! Wat een kinderachtig gedoe!” roept hij uit. “Liam waar the fuck heb je het over?” vraag ik verbaasd.
“Ga je het nu ontkennen Jess?” zegt Ramona huilend. “Wat ontkennen? Je weet heel goed dat ik zoiets niet tegen je heb gezegd!” zeg ik. “Je zei dat ik een slet was en dat mijn jurkje te opzichtig was.” Stomverbaasd kijk ik haar aan. “Je weet dat ze hier glashard staat te liegen hé Liam..?” zeg ik.
“GENOEG JESS! JE HEBT GEEN RECHT OM IEMAND UIT TE SCHELDEN ZONDER REDEN! IK BEN ZO KLAAR MET JOU!” gilt hij. Iedereen kijkt ons aan. Ik voel tranen opkomen. Ik had niks gedaan, maar toch laat ze hem geloven van wel.
“Hey! Als je tegen iemand wilt schreeuwen dan doe je dat maar tegen mij, maar niet tegen mijn vrouw!” zegt Harry die bij me komt staan.
“Jouw vrouw! Harry ik had je hoger ingeschat dan dat je met iemand zou gaan die in een high school fairytale vastzit en de mean girl uithangt!” roept hij.
“En nu is het klaar!” roep ik. Iedereen valt stil en kijkt naar mij. “Ga mijn huis uit. Ik hoef je pas te zien als je weer wakker bent en inziet dat zij degene is die hier een spelletje speelt.” ik wijs naar Ramona.
“Ramona heeft niks fout gedaan!” roept hij. “Oh nee? Weet je wat ze tegen mij heeft gezegd Liam? Dat ze liever met Harry gaat en alleen bij jou is omdat Harry met mij is.” Ik kijk met een opgetrokken wenkbrauw naar Liam. Hij lacht spottend. “Je bent gewoon jaloers op Ramona Jess.” zegt hij kwaad.
“MIJN HUIS UIT, NU!” schreeuw ik kwaad. Liam schud vol ongeloof zijn hoofd en pakt Ramona’s hand.
“Maak je maar geen zorgen of Ramona op jullie perfecte bruiloftje zal komen, want we komen allebei niet!!” zegt Liam kwaad.

Wooops... Ramona strikes again!!😵
Omg ik heb bijna 500 kudos😱 jeetje..
Bedankt allemaal voor jullie vele kudo’s en reacties, doet me enorm goed. 💕💕

Ik heb gelukkig weer wat inspiratie op kunnen doen de afgelopen dagen ondanks alle omstandigheden.. Om alle stress en drukte nog even erger te maken is ook nog plots mijn oom gisteren overleden, dus het zit even allemaal niet mee.. in ieder geval kan ik jullie vandaag gelukkig weer een hoofdstukje geven! 💕

Geniet ervan!
Liefs.

Reacties (5)

 • Smexy

  Ugh, die Ramona is zo'n bitch. Eigenlijk ben ik wel blij dat ze niet naar hun bruiloft komt, maar ik hoop echt dat Liam zijn oogdoppen even opent en zich gaat realiseren dat Ramona de achterbakse is hier en dat hij alsnog voor Harry naar de bruiloft komt.

  1 jaar geleden
 • Demonio

  Wat een heerlijk stuk!! Keep going gurrrl
  Heel veel sterkte en denk aan jezelf!

  1 jaar geleden
  • Phuque

   Thanks girlll! Liefff 💕💕

   1 jaar geleden
 • VampireMouse

  Alsjeblieft nummer 500❤️❤️❤️

  1 jaar geleden
  • Phuque

   ❤️❤️❤️❤️❤️ loveya!

   1 jaar geleden
  • VampireMouse

   ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

   1 jaar geleden
 • CrazyUnicornLuf

  oops, DRAMA! wel goed geschreven, ik vindt het echt zielig voor Jess dat Ramona Liam zo aan het lijntje houdt en dat Lim zo blind is...
  Ik hoop dat het goed komt met ze en dat Liam ziet dat hij verkeerd bezig was...

  1 jaar geleden
  • Phuque

   Dankjewel!💕 Liefde maakt soms blind😱

   1 jaar geleden
  • CrazyUnicornLuf

   nou, liefde......
   😅😅

   1 jaar geleden
 • LaureWithAnE

  Oh wow, wat jammer dat niemand dat mens heeft geslagen 😭 en Liam, what the fuck is uw probleem? Niet komen janken als ze je hart breekt!

  Nog eens heel veel sterkte meid! Op een dag komt alles wel weer goed 💖

  1 jaar geleden
  • Phuque

   Maar echt! Heb dr nog even over nagedacht.

   Thanks love❤️

   1 jaar geleden
  • LaureWithAnE

   Ik denk dat Laure daar helemaal geen problemen mee heeft;)

   1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen