Een kort stukje voor in de vroege ochtend.

Er zijn al twee weken voorbij en iedere dag weer ging ik naar de zonsopkomst. Alex volgde me en zei dat hij me gewoon niet vertrouwde. Hij mij niet vertrouwen?! Ik zou hem niet moeten vertrouwen! Hij is de verrader hier! Met William lijkt het steeds beter te gaan, ondanks dat ik hem nog niet heb gezien. Zijn hartslag is gewoon normaal en ik heb Elramel niet meer zo zien flippen. Ook heb ik haar gevraagd of dat we een keer met hem zouden mogen praten of zoiets. Ze zei zodra hij wakker is, dus waarschijnlijk wordt dat ook vandaag! Ik ben heus wel bewust van het feit dat hij me eerst wilde vermoorden, maar hij is nu geen mutant meer, dus waarom zou hij nu nog wrok tegen me koesteren? Ik heb hem eigenlijk gewoon gered.
'Hey, Agnes!' hoor ik Lizzy roepen. 'Raad eens, jullie mogen alle vier met hem praten! Ik heb hem al ingelicht dat vier mensen hem wilde bezoeken, alleen het enige wat hij deed was ja knikken en hij las verder gewoon in zijn boek.'
Ik gooi de dekens al van me af en kom dit keer zelf uit mijn bed. Helaas val ik bijna achterover, maar kan Lizzy me net op tijd opvangen. Zoals gewoonlijk lacht Alex me weer uit, maar Aiden geeft hem een klap op zijn achterhoofd. Het is niet hard, maar Alex heeft er zo te zien wel last van. Ook Lily en Jeremy staan op en met z'n vieren lopen we naar de gesloten deur. Zodra het wordt geopend zien we hem dan. Ik lieg niet als ik zeg dat hij er niet bepaald gezond uit ziet.

Reacties (1)

 • AmeranthaGaia

  Alex is echt zoín eikel. Niet te geloven, gewoon.

  1 jaar geleden
  • MissEL

   Hoe snel iemand wel niet kan veranderen 😓

   1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen