Eigenlijk had ik een langer stuk van zo'n 1000 woorden, maar ineens verdween het allemaal en nu verdeel ik alles in meerdere hoofdstukken omdat ik minder zin heb het allemaal opnieuw te schrijven.

Z'n huid is ongelofelijk wit en de wallen zijn onder zijn ogen te zien. Ik gok dat hij zo'n 1 meter 80 is en hij draagt een joggingbroek met een paarse hoodie. Ondanks dat ziet hij er mager uit alsof hij nog nooit gegeten heeft. Net als voor hij weer een mens was, heeft hij warrige, bruine haren, alleen zonder grijze plukken. Zijn smaragdgroene ogen gaan langs de regels in zijn boek en in zijn hand heeft hij een infuus. Ook is er een hartmonitor te zien en andere rare apparaten. We staan er maar ongemakkelijk bij, tot hij door heeft dat we er zijn.
'Oh, eh.' mompelt hij. 'Hoi?'
Zijn stem is schor en lijkt door zijn keel heen te schrapen. Het is alsof hij niet zoveel praat. Het is sowieso apart hem hier zo te zien liggen. Eerst was hij de afschrikwekkende, harde, agressieve, haast onverslaanbare mutant die over de wereld heerste en nu is hij een verlegen, kwetsbare man die aan het vechten is voor zijn leven. Zou hij zo ook zijn geweest voor hij een mutant werd?
'K-Kan ik iets voor jullie doen?' vraagt hij een beetje stotterend. Lily ziet het boek dat hij aan het lezen is en rent erop af. Ze pakt het af en rent er meteen mee rond.
'Lily, geef dat aan hem terug!' roept Jeremy terwijl hij achter haar aan rent. William opent zijn mond om iets te zeggen, maar sluit hem al gauw weer alsof hij twijfelt het te zeggen. Alex pakt het uiteindelijk met geweld af en gooit het naar William die hem een dankbaar knikje geeft. Lily zucht geërgerd.
'Als hier niks te beleven is, ga ik wel. Zeg het maar als ik iets heb gemist!'
Jeremy volgt haar en meteen kijken we weer naar William.
'I-Is er verder nog iets?' stamelt hij.
Alex grijnst en even wordt ik bang.
'Is er een mogelijkheid dat je weer het slechte pad op gaat? Of blijf je vanaf nu een saaie gozer?'

Reacties (1)

 • AmeranthaGaia

  Het is zo raar dat hij eerst een bloeddorstige mutant was en nu... dit.

  2 jaar geleden
  • MissEL

   Echt hè?

   2 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen