Tom P.O.V.
Ik heb Bill aan de telefoon, mijn hoofd doet gelukkig steeds minder pijn. Mam zit hier verslagen op de bank. "Waar kan ze in godsnaam nog meer zijn" hoor ik haar zuchten. "Ik heb overal gekeken. Misschien dat Bill haar heeft gevonden." zucht pap. Hij ziet er vermoeid uit. Op mij letten doen ze toch niet, onopvallend loop ik de voordeur uit. het trappenhuis in. Ik heb Bill al 6 of 7 keer proberen te bellen, opnemen doet hij niet. Laatste poging.

Op de achtergrond hoor ik muziek. Woest voel ik me worden. Is die jongen godverdomme aan het feesten. Neemt hij dit allemaal niet serieus? Je zusje stormt het huis uit met haar tas en jij gaat verdomme feesten, wat ben je voor een eikel! Bill bromt wat in de telefoon, hij lijkt wel afgeleid. Wat is dit nu weer voor onzin. Ik beveel hem om het adres door te sturen en onderweg ben ik. Met 4 treden tegelijk ren ik naar beneden in het trappenhuis. Bill zijn sms vertelt mij dat hij in Georgs favoriete kroeg is.

Woest loop ik naar binnen. Bill staat er al met een Engelen gezicht bij. Georg zie ik met 2 glazen naar de bar lopen en Gustav staart me wantrouwig aan. "Waar is ze?" vraag ik bits aan Bill. Even scant hij de dansvloer. Maar niet veel later wijst hij naar een meisje met een kort navel truitje, een vest waarvan de capuchon op is en een losse spijkerbroek die iets van haar heupen af zakt. Dunya staat met een lach op de dansvloer te dansen. Haar heupen gaan hypnotiserend van links naar rechts. Damn... Ze is best knap, voor mijn zusje dan. Een jongen met lang blond haar drukt haar een biertje in de hand, sensueel danst ze met de jongen. Nog even en die staan te bekken.

Ik wordt aan mijn schouder naar buiten getrokken. Bill kijkt snel nog bezorgt de dansvloer op voor hij de deur dicht laat vallen. Hij neemt mij apart en zucht even diep voor hij zijn verhaal begint. "We hebben een probleem." Mijn wenkbrauw gaat de lucht in. "Hoe bedoel je probleem?" Ik snap niet wat hij bedoelt. "Ik weet waar de oxy is" Het duurt even voor ik door heb wat Bill bedoelt. "Hoe bedoel je?" Bill kijkt mij licht in paniek aan. "Wat denk je! Dunya heeft het gewoon mee genomen. Euhm... en ingenomen. Daarbij vroeg ze van alles over drugs. Ik snap er helemaal niets van!" Bill staat nog niet te hyperventileren. Ik loop naar binnen. Zie Georg en Gustav samen met Dunya in de kroeg dansen. Als ik dichter bij kom zie ik de super kleine pupillen van Dunya. Die heeft gebruikt. Wat te fuck! Is ze niet lekker. Ik voel dat Bill naast me staat. "Hoeveel heeft ze gebruikt?" "3 van die pillen, dacht ik. Kunnen er nu zomaar meer zijn." Ik zucht. Bill is ook zo onnozel. Ik heb dan geen ervaring met drugs, maar ik ben niet zo onnozel. Dan pas valt me op dat Dunya aan het bier zit en niet aan het water.

Mijn hoofd maakt over uren. Dus laten we even voor het gemak van 30 mg uitgaan en bier, kut... Dat is een recept om fout te gaan. Mijn binnenste beginnen te branden van woede. Boos stap ik op Georg af. "Ben je helemaal maf?" sis ik in zijn oor. vragen kijkt hij mij kant uit. Dunya gniffelt enkel om iets wat Gustav heeft gezegd. "Waar heb je het over!" roept hij terug. Zijn ogen zeggen dat hij niet door heeft dat er iets niet klopt. Ik zucht. Ik houd Dunya in de gaten, die rustig door drinkt aan het biertje wat ze in haar handen heeft. Bill probeert haar zo ver te krijgen dat ze in ieder geval naar huis wilt. "Zo als ik zeg! Ben je maf!" "Tom ik heb echt helemaal geen idee waar je het over hebt! Als je wilt dat Dunya geen bier drinkt mag je dat zelf aan haar vertellen." Zet Georg. Hij heeft echt helemaal niks door. Ik kijk hem in zijn ogen aan en zie ook zijn pupillen klein zijn. Crap. Die heeft zelf ook iets meer op dan alleen bier.

Gustav loopt mijn kant op. "Laat hem maar, hij heeft nou ja, je weet wel." Gustav zit even aan zijn neus en maakt een gebaar alsof hij een paar pillen inneemt. Shit. Die is echt heen. "Wou het eens uitproberen met een paar biertjes er bij. Het zou me niet verbazen als Dunya het zelfde wou proberen." Zegt Gustav. Maar ze heeft toch niet van alles door elkaar gebruikt toch?

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen