Foto bij 65 Hungary - Wednesday

Shoutout to Luckey! Dankjewel dat je me weer in de spotlight hebt gezet! Ik werd er oprecht heel gelukkig en blij van en het motiveert mij ook enorm om door te gaan!
Ik heb in totaal al meer dan 900 kudo's en dit jaar alweer bijna 700! Echt onwijs onwijs onwijs bedankt voor jullie kudo's en reacties <3

Wat een race zondag! I loved it!

Luna’s point of view
Het telefoongesprek met Daniel duurde korter dan ik had verwacht. Geen van de Red Bull coureurs of hun teambaas komen aan het woord bij de persconferenties. Vanmiddag tijdens het teamoverleg wordt er besproken wat de PR naar buiten gaat brengen en wat intern moet blijven in verband met het politieonderzoek. Ik heb Daniel beloofd geen pers te woord te staan tot er bekent is wat naar buiten gebracht mag worden. Nadat hij zeker weet dat ik mij goed voel en ik echt naar de paddock kan komen vanmiddag hangen we weer op.

De Hongaarse grens hebben we heel wat kilometers geleden gepasseerd, wat betekent dat Elijah het tempo er flink in heeft gehad en we voor lopen op het oorspronkelijke schema. Het is nog ongeveer een uurtje rijden, maar een verplichte tank en plasstop was noodzakelijk om de eind bestemming überhaupt te halen. Wat voor mij een groot voordeel is. Ik ben namelijk bij elke stop, of als ik wakker werd en me prima voelde, aan het smeken geweest om ook een stukje in de Aston Martin te rijden. Rond het middaguur heeft Elijah mij dan ook beloofd dat ik het laatste uur mag rijden, maar alleen als ik mij goed genoeg voel en er ook zo uit zie. En het moment is daar. Met een grote glimlach vis ik de sleutels uit Elijah zijn handen, hij wil ze echt niet loslaten.
'Promise me you will pull over when you are not feeling ill or anything'
'I promise,' beloof ik hem en ik meen het ook.

De grote glimlach heeft mijn gezicht niet verlaten als we aankomen bij het circuit. Ik parkeer de auto vlak bij de ingang van de paddock en loop samen met Elijah door de controle poortjes heen. Dat de vermoeidheid toeslaat en de hoofdpijn weer opspeelt hou ik voor mijzelf. Ik voelde mij tijdens het rijden best prima. Daarbij, wil ik geen bezorgde blikken van Elijah en al helemaal geen vragen van de pers. Het feit dat ze het verband om mijn nek al zien is erg genoeg, maar een sjaal dragen met dit weer is ook geen goed idee.
Elijah zorgt er als een echte beveiliger voor dat niemand de kans heeft om mij vragen te stellen. Zijn hand ligt op mijn onderrug en duwt mij op een stevig looptempo door de mensen heen.
‘Not so fast,’ sis ik tegen hem en hou mijn pas in als de duizeligheid begint op te spelen. Hij mompelt een excuus en vertraagd zijn pas iets. Terwijl wij doorlopen schenk ik een fotograaf, Kim, een glimlach als ik zie dat hij een foto maakt.
‘Get well soon.’ Zegt hij als we hem passeren. Ik glimlach dankbaar naar hem en besluit dat hij de eerste is waar ik mijn woordje tegen zal doen, als wordt besloten dat ik het zelf moet of mag vertellen. Deze man is een onwijs goede fotograaf en een tof persoon.
Als we bijna bij het Red Bull Motorhome zijn zie ik hoe Daniel naar buiten komt gelopen, recht op ons af. Ik kijk naast me en zie hoe Elijah mij een knipoog geeft voor hij zijn hand weghaalt van mijn onderrug. Aha, Elijah heeft Daniel op de hoogte gesteld dat we er al waren.
Ondanks de duizeligheid, de hoofdpijn en de vermoeidheid verspreid een warm gevoel mijn lichaam als Daniel mij nadert. Hij slaat zijn armen om mij heen en drukt een kus op mijn lippen. Ik beantwoord zijn vlinder kus waarnaar ik mijn hoofd tegen zijn borst leg en mijn ogen even kort sluit.
‘How are you feeling love?’ fluistert hij in mijn oor.
‘Good, because I’m here with you, but fucking tired.’ Ik voel en hoor Daniel lachen door mijn antwoord.
‘Let’s get inside.’ Ik knik instemmen en loop vlak achter Daniel aan het motorhome in. Zodra de deuren zich sluiten achter Elijah word ik aangevallen door twee armen en een bos blonde haren.
‘Sorry, sorry, sorry ik weet niet wat mij bezielde. Sorry!’ De woorden van Jade dringen langzaam door in mijn hoofd terwijl ik mijn armen om haar heen sla om mijzelf staande te houden.
‘Ik had eerst naar jou moeten luisteren. Sorry.’ Gaat ze verder. Als ik mijn evenwicht weer heb hervonden duw ik haar een klein stukje van mij af, zodat ik haar aan kan kijken.
‘Het is goed Jade, ik ben niet boos. Zullen we het hier vanavond over hebben? Voor nu wil ik heel graag even liggen.’ Jade knikt goedkeurend waarnaar ze, met enige twijfel, loslaat.
Ik wend mij tot Daniel.
‘Can I borrow your room to lie down for a few minutes?’
‘I’ll show you my room.’
Ik zie hoe Daniel zijn wenkbrauwen wiebelt en begint te lachen.

Vampiremouse®

Reacties (3)

 • Luckey

  Graag gedaan!!
  Heb je story verdiend !!

  Oh ik smelt van die twee
  Daniel geen vieze dingen doen tot ze beter is 😂
  Zo leuk stukje!!
  Blij dat er weer een deeltje is!

  6 maanden geleden
 • 33girlx96

  Wat een heerlijk hoofdstuk weer! Ik hoop dat Daniel en Jade en Max wel een beetje op Luna gaan letten, want ik voel een onrustigheid. Natuurlijk krijg je er weer een kudo bij, elke dag weer ❤

  6 maanden geleden
 • Winterdawn

  You deserve the kudos lieverd 🐻❤️ Je schrijft heerlijk en het is altijd een feestje als er weer een update is:)

  I know what Daniel is gonna do;)He’s up to no good in that room 🤣🤣🤣🤣

  6 maanden geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen