Foto bij Scar 105

Het laatste stuk van het vorige hoofdstuk:
Alsof ze er eeuwig op heeft gewacht, springt ze bijna overeind wanneer de credits beginnen te rollen.
‘Kom,’ zegt ze, ‘laten we gaan.’
En ik heb geen idee wat ze van plan is, maar ik kom haast al overeind voordat ze het uitgesproken heeft.

Zodra we mijn appartement weer binnen komen, begint Paige me al te zoenen. Ik trek al kussend onze jassen uit en laat ze op de grond vallen in een poging ze aan de kapstok te hangen.
Voorzichtig duw ik haar met haar rug tegen de muur en leun er met mijn onderarmen naast haar hoofd tegenaan. Ik kus haar inniger, dieper. Ze kreunt zachtjes in mijn mond en trekt me dichter tegen zich aan. Haar lichaam drukt tegen de mijne en ik kan haar hartslag tegen mijn borstkas voelen kloppen.
Ik laat mijn mond afglijden naar haar hals en zoen haar daar, waardoor ze naar adem hapt en ik een korte, lage kreun laat horen. Haar ademhaling versnelt en lijkt haast beverig te worden. Ze laat haar ene hand door mijn haar glijden en legt de andere in mijn nek, als een stille smeekbede om niet te stoppen, wat ik ook niet van plan ben.
Mijn mond vindt een wel erg gevoelige plek vlak onder haar oor en ze huivert wanneer ik even zacht op de huid zuig. Mijn rechterhand glijdt onder haar shirt en omvat haar middel, waardoor ze haar eigen handen ook onder mijn shirt laat glijden en over de lengte van mijn rug strijkt. Ik claim haar mond weer en we beginnen te zoenen. Ik denk niet dat ik ooit zo erg verlangd heb naar meer en het is haast moeilijk om me in te houden, ook al zal ik dat natuurlijk altijd doen, zolang ze dat wil.
Ik til haar op en zet haar dichter tussen mijn lichaam en de muur. Ze slaat haar benen om mijn heupen heen en sluit haar armen om mijn nek, haar mond nog steeds op de mijne. Mijn handen hebben haar stevig bij haar bovenbenen vast. En ik kan haar warmte door onze kleding heen voelen. Na een tijdje trekt ze zich lichtjes hijgend terug en kijkt me diep in de ogen aan, haar blik een beetje zenuwachtig.
‘Ik... Ik denk dat ik... eh... er klaar voor ben,’ zegt ze dan, een felle blos op haar wangen.
Even ben ik volledig uit het veld geslagen. Ik had het niet verwacht.
‘Bedoel je...?’ Ik slik. Mijn mond voelt opeens kurkdroog. ‘Wat bedoel je precies?’
Ze glimlacht even zenuwachtig.
‘Ik bedoel dat... dat ik klaar ben om… om seks te hebben,’ antwoordt ze met een verlegenheid die schattiger is dan ik toe wil geven. Het bloed trekt naar haar wangen en ze slikt.
‘Weet je het zeker?’ vraag ik. Ik wil niet paranoïde zijn, maar zeker gezien haar verleden wil ik dat ze geen overhaaste beslissing maakt.
‘Ja,’ antwoordt ze, bijna smekend, alsof ze bang is dat ik niet zal willen. ‘Ja, ik weet het zeker. Alsjeblieft. Nathan, ik wil je zo graag.’
Het verlangen in haar blik lijkt opeens te vervagen en een haast angstige nervositeit verschijnt op haar gezicht. ‘Ik-Ik bedoel… tenzij je… tenzij jij het zelf niet… uh… wilt.’
Bij gebrek aan de woorden om uit te leggen hoe ontzettend graag ik het juist wel wil, zoen ik haar weer. Deze keer is mijn kus zachter en teder, want als we dit gaan doen, weet ik dat ik voorzichtig moet zijn. Dit gaat niet om een potje puberaal zoenen; dit gaat om hetgeen waar ze jarenlang zo bang voor is geweest dat het meer dan een half jaar heeft geduurd voordat ze er klaar voor was.
‘Ik zou gek zijn als ik het niet zou willen,’ mompel ik tegen haar lippen.
Ze glimlacht even bedeesd en kust me met meer overgave terug. Ik pak haar even iets stabieler vast en draag haar al zoenend naar de slaapkamer, waar ik haar op haar rug op het bed laat zakken. Ze trekt me bovenop zich en ik kan me maar net met mijn onderarmen opvangen. Mijn lippen vinden de hare weer en ze kreunt gesmoord in mijn mond. Terwijl haar rechterhand door mijn haar strijkt, glijdt haar linkerhand meteen onder mijn shirt, zoekend over mijn ribben en rug. Ik verbreek de kus en neem even de tijd om mijn verlangen onder controle te krijgen. Ik leg mijn rechterhand op haar wang en kijk haar even sprakeloos aan. Haar grijze ogen staan zachter dan normaal, en de genegenheid in haar blik zorgt ervoor dat de tijd even stil lijkt te staan. Haar wangen kleuren roze van het blozen. Haar lichtroze lippen krullen in een serene glimlach en ze ziet er zo ontzettend perfect uit.
‘Wat is er?’ vraagt ze, ineens een beetje verlegen.
Ik schud zachtjes mijn hoofd en probeer alles weer op een rijtje te krijgen.
‘Gewoon… Je…’ Ik slik. ‘Je ziet er mooi uit.’
Ik buig die ene paar centimeter naar voren en kus haar weer, heel lichtjes, zonder haast of bijbedoelingen. Dan kijk ik haar weer aan.
‘Je weet dat het nog niet hoeft, toch?’ zeg ik, gewoon voor de zekerheid. ‘En zelfs als je een stapje verder wilt, hoeft het niet per se gelijk seks te zijn. Alles mag op jouw tempo.’
Ze draait haar hoofd iets opzij en geeft een kus op haar handpalm, waarna ze haar hand op die van mij legt en naar me glimlacht.
‘Ik weet het zeker, Nathan. Geloof me, het is geen impulsieve beslissing. Ik wil dit graag, zolang we… zolang we het een beetje langzaamaan doen.’
Ik knik en strijk met mijn duim een paar keer onder haar oog.
‘Natuurlijk. Alle tijd die je nodig hebt,’ beloof ik haar. ‘En ik zal voorzichtig doen, oké?’
Ze knikt opgelucht en komt een klein stukje overeind van het matras om me te kunnen kussen. Ik zoen haar terug en opeens draait ze ons om op het bed, waardoor ik onderop kom te liggen met haar bovenop me. Ze laat haar lippen afglijden naar mijn hals en begint me daar te zoenen, wat ervoor zorgt dat er een lage kreun uit mijn keel ontsnapt. Mijn handen verstrengelen zich met haar haren en ze bijt even speels in mijn nek, waardoor ik abrupt een ademteug naar binnen zuig. Ze begint mijn shirt uit te trekken en ik kom een stukje overeind om haar daarmee te helpen. Ze gooit het kledingstuk achteloos over haar schouder en het beland met een plofte ergens op de vloer. Ik blijf rechtop in bed zitten, met Paige op mijn schoot. Ik kus haar even hartstochtelijk als zij mij. Terwijl mijn rechterhand in haar nek ligt, volgt mijn linkerhand de weg van haar ruggengraat naar beneden om haar op haar onderrug te blijven rusten, waardoor ze zich automatisch iets dichter tegen me aandrukt. Ze buigt iets naar achteren om de ruimte te creëeren om haar shirt over haar hoofd te trekken en ook die beland ergens op de vloer. Eerst was mijn ademhaling minstens even zwaar als die van haar, maar wanneer ik haar zo zie, stokt mijn adem abrupt in mijn keel. Mijn handen omvatten haar heupen en ik was eigenlijk niet van plan om mijn blik zo lang bij haar borstkas te laten plakken, maar ik kan het niet helpen. Ze draagt een met kant bedekte, lila-kleurige beha, wat een scherp contrast vormt met de voornamelijk donkere kleding die ze normaal draagt. Ze bijt op haar lip en strijkt een lok haar achter haar oor. Het is genoeg om mijn aandacht los te scheuren en ik kijk haar weer in haar ogen, waar een beetje een onzekere blik in hangt, alsof dit de dag des oordeel is.
‘Fuck,’ zeg ik ademloos. ‘Het is haast oneerlijk hoe mooi je bent.’
Niet precies wetend hoe ze daar op moet reageren, glimlacht ze weer naar me. Verbluft en enigszins onvrijwillig wordt mijn blik weer naar beneden getrokken, naar haar borstkas. Aangezien ze niet hele grote borsten heeft, heeft ze tijdens het slapen nooit een beha aan en omdat we meestal vrij dicht tegen elkaar liggen, dacht ik dat ik al wel een aardig idee had van hoe het zou zijn, maar toch ben ik dusdanig van mijn stuk gebracht dat het eruitziet alsof ik voor het eerst een vrouw zonder shirt zie. Ik draai ons langzaam om en laat haar voorzichtig op haar rug zakken. Hoewel ze over het algemeen tijdens het zoenen helemaal niet terugschrikt om een beetje brutaal te zijn, neem ik aan dat ze vanaf dit moment liever heeft dat ik een beetje de leiding neem, zeker de eerste keer. Als ik voel hoe gewillig ze het laat gebeuren, weet ik vrijwel zeker dat ik gelijk heb. Ik laat mijn wijsvinger even twijfelachtig over het schouderbandje van haar beha glijden en vraag zo niet-dwingend mogelijk: ‘Mag ik?’
Ze knikt. Zodat ik beter bij de behasluiting op haar rug kan, holt ze haar rug iets, wat er automatisch voor zorgt dat haar borsten iets omhoog komen en voor een fractie van een seconde dreigen mijn volledige aandacht op te eisen. Met net iets meer gepruts dan ik trots op ben weet ik de sluiting los te maken en ze helpt mee haar beha uit te trekken. De atmosfeer verandert ineens. Onzekerheid lijkt haar over te nemen en ik kan aan haar zien hoe geneigd ze is om elk moment haar borsten met haar armen te bedekken. Ze schuifelt een beetje nerveus onder me heen en weer, duidelijk niet gewend om zo open en bloot te zijn.
‘Gaat het?’ vraag ik. Aan de ene kant wil ik haar beloven dat ze prachtig is en helpen om over haar onzekerheden heen te komen, maar aan de andere kant wil ik ook onmiddellijk stoppen als ze zich er niet goed bij voelt.
Ze knikt zachtjes, maar ze vindt het duidelijk moeilijk om oogcontact te maken. Teder neem ik haar kin tussen mijn duim en wijsvinger en kantel haar gezicht richting de mijne. Eindelijk kijkt ze me aan, haar ogen groot en angstig. Ik kijk indringend terug, mijn blik zo open en toegankelijk mogelijk.
‘Hey, liefje, wil je liever stoppen? Want dat is helemaal niet erg, oké?’ vraag ik haar.
Haar blik flitst een paar keer van mijn ene oog naar mijn andere en weer terug. Dan zegt ze: ‘We hoeven niet te stoppen. Ik wil dit. Echt. Nathan, ik wil je. Het is gewoon heel… onbekend. I-Ik ben bang dat ik iets verkeerd zal doen.’
Ik strijk voorzichtig een lok haar achter haar oorschelp.
‘Oh, schatje, daar hoef je je echt geen zorgen over te maken. Het enige wat je hoeft te doen is te genieten, oké? En je moet het direct zeggen als het niet goed gaat of als je het niet meer wilt. Oké?’
Ze knikt. ‘Oké.’
‘Beloofd?’
‘Beloofd.’
Ik toon haar een scheef grijnsje. ‘Oké, daar ben ik blij mee, want dan kan ik je nu gewoon vertellen hoe verschrikkelijk adembenemend je bent. Paige, liefste, je bent oprecht betoverend.’
Ze glimlacht stralend naar me, waardoor mijn hart opzwelt. Ze legt een hand op mijn wang en zegt: ‘Ik hou van je, Nathan.’
‘En ik van jou,’ zeg ik. ‘Zielsveel.’
Ze kust me en ik kus haar terug. Het begint vrij ingetogen en onschuldig, maar het wordt steeds feller en hartstochtelijker. Ik smacht naar meer en meer en ze geeft en geeft vol overgave. Na een tijdje laat ik mijn mond afglijden naar haar hals, steeds verder naar beneden tot ik bij haar borsten uitkom. Terwijl ik mezelf met mijn linkerhand overeind houdt, omvat ik met mijn vrije hand haar linkerborst en masseer die zachtjes, waardoor Paige een zachte kreun laat ontsnappen. Ik druk een spoor van lichte kusjes op de onbedekte plekken van haar borst, waardoor Paiges ademhaling versnelt. Wanneer ik aankom bij haar hard geworden tepel, neem ik die in mijn mond, waardoor ze bijna verrast naar adem hapt. Terwijl ik mijn tong langs haar tepel laat gaan, begint ze kreunend onder me te kronkelen, waardoor haar kruis langs de mijne wrijft. Ik kan mijn kreun niet binnenhouden. Haar handen verstrengelen zich met mijn haar en ze kreunt mijn naam, wat ongetwijfeld een van de mooiste dingen is die ik gehoord heb. Haar ademhaling versnelt en ze begint onrustig heen en weer te schuiven op het matras, niet wetend wat te doen met het gevoel. Ik verplaats mijn mond naar haar andere borst, terwijl mijn vingers haar vrije borst en tepel onder handen nemen. Ik voel haar nagels over mijn hoofdhuid krassen en ze trekt zachtjes aan mijn haar. Voordat ik mijn hoofd terugtrek, bijt ik even heel zachtjes in haar tepel, waardoor ze een verrukt kreetje slaat en dan even lacht.
Ik breng onze gezichten weer op dezelfde hoogte en voor ik nog iets heb kunnen doen, begint ze me te zoenen, bijna wanhopig. Aangezien ik daar zeker geen bezwaar tegen heb, ga ik feilloos mee in de kus. Haar borsten drukken tegen mijn borstkas, wat voor een gekmakend goed gevoel zorgt. Ik kan haar hartslag tegen mijn huid voelen.
‘Als je net zo goed bent in de rest als in wat je net gedaan hebt,’ kreunt ze tegen mijn lippen,’ dan gaat dit nog een hele leuke avond worden.’
Ik grinnik even en kus haar dieper. Waar ons gezoen eerst haastig en koortsachtig was, vertraag ik nu en kies is voor langzaam en sensueel, wat ze, aan haar hartslag te voelen, wel kan waarderen. De tijd lijkt haast stil te staan en opeens is Paige nog het enige wat ertoe doet. Al het andere valt weg.
Ik word weer abrupt in de realiteit getrokken wanneer Paige ons opeens omdraait en bovenop me komt liggen. Haar handen glijden naar mijn riem en tussen de kussen door mompelt ze: ‘Oké, die broek gaat uit.’
Oh, wow, ze laat er geen gras over groeien. Mij hoor je niet klagen. Haastig en met een schattige onhandigheid maakt ze mijn riem los en haalt het door de lusjes van mijn broek. Ze ritst mijn gulp open en helpt me mijn steeds iets meer knellende broek uit te trekken. Het kledingstuk beland ergens op de vloer bij de rest en mijn sokken en riem volgen al snel. Ze kust me weer. Haar hand glijdt over mijn borstkas naar beneden, naar mijn buik. Een beetje aarzelend blijft die bij de rand van mijn boxershorts hangen, maar na een paar seconden glijdt ze verder naar beneden en wrijft ze door de stof heen over mijn kloppende erectie. Ik druk mijn lippen op de hare om mijn waarschijnlijk net iets te harde kreun te smoren en ze glimlacht door het effect dat ze op me heeft.
Heel even bijt ik plagend in haar onderlip, maar dan laat ik mijn eigen handen naar de rand van haar jeans gaan. Ik trek mijn gezicht iets terug, zodat ik haar aan kan kijken. De opwinding heeft een roze blos op haar wangen doen ontstaan en haar zachte lippen zijn iets van elkaar geweken. Ze kijkt me aan met bijna puppy-achtig ogen. Weg van een bijna smekende lust en een een nieuwsgierigheid die haar iets heel liefs geeft, zie ik ook iets van zenuwen in haar blik.
‘Is het oké als ik….?’ begin ik, opeens ook een beetje overdonderd. ‘Mag ik…?
Ze knikt en glimlacht vluchtig naar me.
Ik maak met iets te haastige handen de knoop van haar broek en gulp los. Samen stropen we de spijkerstof van haar benen en samen met haar sokken gooien we het op de vloer. Aangezien ze meestal gewoon in haar ondergoed en een van mijn te grote shirts slaapt, is dit niet de eerste keer dat ik haar blote benen heb gezien - en het is ook niet de eerste keer dat ik aan mezelf toe heb moeten geven dat ik ze sexy vind - maar het is nooit op een zo zwaarbeladen moment geweest. En ik heb haar benen nog nooit gezien terwijl ze verder zo weinig aanheeft. Het feit dat haar lila slipje matcht met de beha die ze aanhad, bevestigt dat dit waarschijnlijk inderdaad geen impulsieve beslissing was. Ik kan niet anders dan me toch iets opgeluchter te voelen.
We zitten op onze knieën tegenover elkaar op het bed, onze ademhaling zwaar en gesynchroniseerd. Ik laat mijn handen een paar keer van haar bovenbenen naar haar heupen glijden en weer terug en ik kan het niet laten om mijn blik over haar lichaam te laten gaan. Zodra ze mijn haast hebberige ogen zien, recht ze haar rug iets om haar vormen wat beter uit te laten komen en hoewel ik nog steeds aan haar kan zien dat ze het onwennig vindt, is ze niet meer angstig, zoals eerst. Mijn handen glijden omhoog over haar middel naar haar borsten, die ik weer vastneem en zachtjes begin te kneden. Wanneer ik even met mijn duimen langs haar tepels strijk, gaat er een schokje door haar lichaam.
Ik breng mijn handen terug naar haar middel en trek haar naar me toe, op mijn schoot. Ze slaat haar benen om me heen en kust me. Ik strijk een losse lok haar weg achter haar oor en laat mijn hand in haar nek liggen. Mijn vrije hand tekent zacht wat figuurtjes over haar onderrug. Haar armen slaat ze losjes om mijn nek heen en plagerig strijken onze tongen langs elkaar.
Ze begint al vrij vochtig te worden daar beneden. Ik kan het door de dunne lagen stof van ons ondergoed heen voelen. Aangezien ze bij me op schoot ligt, wordt er voor ons beiden vrij weinig aan de verbeelding over gelaten. Wanneer ik haar iets dwingender kus, laat ze een hoog, verrast geluidje horen en schuurt ze haar lichaam iets langs de mijne, wat ook bij mij een kreun ontlokt. Mijn handen glijden naar beneden en omvatten haar billen, waar ik onderzoekend in begin te kneden. Ze kreunt zachtjes in mijn mond.
Na een tijdje trekt ze zich iets terug en ze kijkt me met een blik van duizend woorden aan. Haar hand glijdt naar de rand van mijn boxershort en nu is het haar beurt om míj een vragende blik toe te werpen. Ik knik zachtjes en help haar mijn onderbroek uit te trekken, die ook ergens achteloos op de vloer beland, samen met de andere wirwar van kleding.
Ik ben niet onzeker over mijn uiterlijk. Ik ben echt geen topmodel, maar ik weet dat ik er niet verkeerd uitzie. En ik weet ook dat Paige me er niet verkeerd uit vindt zien, want anders zouden we hier niet zitten, dus erg onzeker voel ik me niet.
Terwijl Paige me weer kust, glijdt haar hand over mijn buik naar mijn stijve lid. Ze pakt hem vast en ik hap even naar adem. Wanneer ze haar hand zachtjes op en neer begint te bewegen, begin ik te kreunen. In het begin probeer ik haar nog terug te blijven zoenen, maar het duurt niet lang voordat ik zo overgenomen ben door het genot dat ik dat niet meer volhoud en ze laat haar mond afglijden naar mijn nek om me daar te kussen. Mijn ogen vallen dicht en ze bijt even plagerig in mijn oorlel, waardoor ik naar adem snak. Ze begint een steeds sneller ritme op te pakken en na een tijdje leg ik mijn hand op haar pols om haar tegen te houden.
‘Oké, wacht. Anders gaat deze avond een stuk korter duren dan ik zou willen.’
Ze laat me los en ik zie een haast trotse uitdrukking op haar gezicht. Aan de twinkeling in haar ogen te zien, vindt ze het duidelijk wel leuk om te weten dat ze zoveel effect op me heeft. Ik druk een kort kusje, gevolgd door een veel minder kort kusje, op haar lippen en leg haar dan op haar rug in het matras. Ik zoen haar even, maar kus dan een weg naar beneden over haar hals en borstkas naar haar buik. Ze begint onrustig heen en weer te schuiven op het bed wanneer ik mijn mond over haar zij laat gaan, op de plek waarvan ik weet dat het heel gevoelig is, want als ik haar daar kietel kom ik daar meestal niet met kleerscheuren mee weg. Maar aangezien ik het nu voorzichtiger en met hele andere intenties doe, lijkt ze er wel van te kunnen genieten. Ik verspreid een serie kusjes over haar buikspieren, die ze automatisch aanspant. Aangezien ze vrij veel tijd steekt in fit blijven, kan ik de spiermassa goed voelen. Toch ben ik blij om te merken dat ze inmiddels weer een beetje een essentieel vetlaagje begint te krijgen, die ze verder verloren is toen haar vader haar ontvoerd had. Haar ondergewicht is eigenlijk nog het enige lichamelijke letsel dat nog niet volledig genezen is.
Ik kus verder naar beneden, waarbij ik haar slip nog even oversla. Mijn lippen glijden over haar dijen en bijna automatisch gaan haar benen iets open, zodat ik de binnenkant van haar bovenbenen kan kussen. Ik hoor hoe haar ademhaling steeds sneller en oppervlakkiger wordt en ik moet mijn best doen om niet te triomfantelijk te worden. Terwijl ik mezelf met één arm overeind houd, wrijf ik met mijn vrije hand even voor het eerst over haar onderbroek. Ze kreunt bijna verrast, alsof ze het niet aan had zien komen. Ik richt me een beetje op en laat mijn vingers onder de rand van haar slip glijden, bij haar heupen. Ik kijk haar even om toestemming vragend aan. Ze knikt een beetje nerveus, en aan de manier waarop ze haar spieren aangespannen heeft vertelt me dat ze het best spannend vindt.
Voorzichtig trek ik haar onderbroek uit. Ik werp het kledingstuk bij de rest en druk mijn lippen even op haar heupbot. Ik geef kus voor kus op het gebied rond haar schaamstreek. Op haar buik, haar heupen met de lichte striae die zich daar gevormd heeft, haar bovenbenen, haar liezen, maar ik vermijd tot nu toe de plek waar ze me het liefste wil. Ik wil haar eerst wat laten wennen aan het idee. En misschien - heel misschien - is het toch wel leuk om haar een beetje te plagen. Pas wanneer ze ongeduldig kreunt en bijna smekend “Nathan, alsjeblieft” zegt, geef ik eraan toe en laat ik mijn tong door haar schaamlippen glijden. Ik voel hoe ze haar spieren aanspant en ze kreunt, harder dan eerst. Ze gooit haar hoofd achterover in het kussen, zwaar ademend. Haar hand glijdt door mijn haar en haar vingers verstrengelen zich met mijn lokken. Mijn tong glijdt testend tussen haar lipjes door, zoekend naar wat ze lekker vindt. Ik draai met mijn tong zachte rondjes over haar clitoris en laat voorzichtig mijn middelvinger in haar vagina glijden, goed oplettend of het geen pijn doet. Ik begin mijn vinger in haar te bewegen en ik voel hoe ze nog natter wordt.
’Niet stoppen,’ smeekte ze me, haar grip op mijn haar iets verstevigend. De opwinding in haar stem maakt me gek. Ik kan geen genoeg van haar krijgen.
Ik zuig even op haar klit en er gaat een schok door haar lijf heen. Ik stop een tweede vinger in haar vagina en geef een zacht kusje op haar gevoelige knopje. Niet lang daarna haal ik mijn vingers uit daar en leg mijn mond over haar gehele vagina, zoenend en likkend. Haar adem stokt even in haar keel, voor ze weer een heerlijke kreun loslaat. Ik raak haast bedwelmd door haar smaak en de geluiden die ze maakt en ik had dit allemaal eigenlijk helemaal niet aan zien komen, maar de onverwachtheid neemt niet weg dat het allemaal haast als vanzelf lijkt te gaan, alsof ze voor elkaar gemaakt zijn.
‘Nathan, het voelt zo goed,’ kermt ze.
Ze kronkelt een beetje onder mijn aanrakingen, maar met mijn armen houd ik haar stevig op haar plaats. Ik laat mijn tong weer naar boven afdwalen en focus me weer op haar klit, waar ik tergend langzaam een rondje over draai, zodat ze alles ondraaglijk goed kan voelen. Twee van mijn vingers gaan weer richting haar vagina en ik cirkel eerst een paar keer met mijn vingertoppen rond haar ingang, waarna ik ze in haar stoot, iets harder dan eerst. Ze kromt haar rug en laat een harde kreun horen. Ik kijk met een wolfachtig geamuseerde blik op en zet mijn werk verder. Haar lijf begint zachtjes te trillen, wat me vertelt dat ze dichtbij haar hoogtepunt begint te komen. Niet precies wetend wat ze met het gevoel moet doen, begint ze zachtjes te hijgen en op het bed te bewegen, maar ik houd haar stevig vast en geef haar al het genot wat ik haar kan geven. Ik krom mijn vingers zachtjes om nét een andere plek in haar te raken en ze piept zachtjes. Wanneer ik even naar haar opkijk, zie ik haar borsten hevig met haar ademhaling op een neer gaan. Haar ogen zijn dicht en ze duwt haar hoofd achterover in het kussen. Ik zuig weer even op haar clitoris en blijkbaar is dat net het laatste duwtje wat ze nodig had.
‘Nathan, ik denk dat ik ga-‘ begint ze, maar haar adem stokt in haar keel en ze kan haar zin niet afmaken.
Haar lijf begint ongecontroleerd te schokken en ze kreunt harder dan eerst, bijna een schreeuw. Tijdens haar orgasme blijf ik zachtjes over haar klit likken, waardoor het nog langer en intenser voelt. Wanneer ze klaar is, haal ik mijn vingers uit haar en kom weer omhoog. Ik strijk even zachtjes langs haar wang en ze kijkt me overrompeld aan, nog steeds in de nasleep van de extase. Haar mond hangt een beetje open en ze probeert wanhopig weer op adem te komen. Ik laat een arm om haar middel glijden en kus haar op haar wangen, haar kin, haar voorhoofd, overal waar ik bij kan. Haar lijf schokt nog een beetje na tegen de mijne. Mijn handen glijden over haar hele lichaam, genietend van elke reactie die ze me geeft. Ze draait haar hoofd om een paar kusjes in mijn hals te geven en terwijl ik haar nog altijd blijft strelen, trek ik haar wat dichter tegen me aan. Ze laat haar hoofd weer op het bed zakken en slaakt een zucht.
‘Fuck, Nathan, dat was geweldig,’ hijgt ze en ik kan niet anders dan triomfantelijk grijnzen.
Ze legt haar hand op mijn borst en laat die haast onderzoekend over mijn torso glijden. Ik pak haar hand vast en leg die met haar palm over mijn hart. Ik buig me naar haar toe en geef een zacht kusje op haar lippen. Wanneer ik me plagerig weer terug wil trekken, legt ze haar hand in mijn nek en begint me bijna koortsachtig te zoenen. Terwijl ik me met mijn rechterarm overeind houd, laat ik de vingertoppen van mijn linkerhand lichtjes over de contouren van haar lichaam glijden. Ze reageert veel heftiger op elke aanraking, aangezien haar hele lijf nu nog gevoeliger is door haar orgasme van net. Het is leuk om daar een beetje misbruik van te kunnen maken. Hijgend trekt ze zich iets terug en ze verbreekt de kus. Terwijl we allebei op adem komen, leunt ze haar voorhoofd tegen de mijne. Na een paar seconden lacht ze even een beetje nerveus en ik draai mijn hoofd om een kus op haar wang te kunnen geven. Dan buig ik weer naar achteren om haar aan te kunnen kijken en leg een hand op haar wang. Ze kijkt me met een serene blik aan, vol overgave, en ze ziet er zo mooi uit dat het me de adem bijna beneemt.
‘Zenuwachtig?’ vraag ik met een halve grijns.
Ze wendt haar blik af en knikt. ‘Een beetje.’
Ik geef haar een zacht kusje op haar lippen.
‘Waarschijnlijk vind je dat ik het al te vaak gezegd heb, maar ik hou net iets te veel van je om het niet nog een keer te doen. Het hoeft niet. Als je het niet wil, als het toch allemaal te veel is voor één keer, dan kunnen we nu gewoon stoppen. We zijn net al heel veel verder gegaan dan we ooit zijn gegaan. En het is helemaal oké als je nu liever stopt. Dat weet je, toch?’ zeg ik, mijn stem om de een of andere reden zachter dan normaal.
Ze glimlacht naar me.
‘Ik weet het,’ antwoordt ze. ‘Maar ik wil het. Echt.’
Alsof ze haar belofte kracht bij wil zetten, kust ze me weer en ik kus haar terug. Wanneer haar tong vragend langs mijn onderlip glijdt, bied ik die zonder peinzen toegang. Terwijl we elkaar zoenen, omvat ik met mijn linkerhand haar borst om die te masseren. Kreunend laat ze haar hand van mijn borstkas naar beneden glijden, waar ze mijn stijve lid omvat en zachtjes begint te bewegen. Ik grom zachtjes en kus haar feller.
‘Condoom,’ murmelt ze dan tegen mijn lippen.
Ik knik en maak me los van haar. Ik draai me naar mijn nachtkastje en rommel daar wat rond tot ik ergens strip condooms vind. Ik neem aan dat ze deze keer waarschijnlijk liever heeft dat ik de leiding neem, dus ik doe er zelf even een om en rol me weer bovenop haar.
‘Klaar voor?’ vraag ik.
Ze knikt. ‘Ja. Bring it on.’
Ik positioneer me voor haar ingang en zeg nadrukkelijk: ‘Ik zal voorzichtig doen, maar laat het me weten als het zeer doet, oké?’
‘Oké.’
Ik laat me langzaam in haar glijden en automatisch adem ik scherp in. Het is inmiddels al een tijdje geleden. Gelukkig voel ik nauwelijks weerstand en lijkt het haar geen pijn te doen, maar toch houd ik me nog even stil wanneer ik eenmaal volledig in haar zit. Ik kus haar op haar lippen, haar voorhoofd, haar wangen, haar kin, overal over haar gezicht. Alles om haar maar af te leiden van elk mogelijk ongemak.
‘Gaat het?’ vraag ik zachtjes. Ze knikt, waardoor ik niet zeker weet of ze het meent, dus ik voeg er voor de zekerheid aan toe: ‘Geen pijn?’
‘Nee, geen pijn,’ antwoordt ze, haar stem een beetje hees. Haar ademhaling is oppervlakkig en snel, net als die van mij.
Ik begin langzaam in haar te bewegen. Eigenlijk wil ik haar kussen, maar bij de eerste stoot doe ik dat nog niet, want ik wil haar reactie zien. Ik begin zachtjes, maar het is blijkbaar al genoeg om een reactie aan haar te ontlokken, want ze kreunt opgewonden en haar handen gaan naar mijn bovenarmen. Haar nagels krassen zachtjes in mijn huid. Ik begin wat harder te stoten en deze keer claim ik haar mond wel.
Na een tijdje ontsnapt er weer een kreun uit haar keel en ze duwt haar hoofd achterover in het kussen, waardoor het contact tussen onze lippen verbroken wordt. Ik kus haar hals, waar ik door de positie waarin ze ligt goed bij kan. Hijgend laat ze haar handen door mijn haar glijden, bijna wanhopig.
‘Harder,’ smeekt ze me. ‘Alsjeblieft.’
Ik gehoorzaam meteen en we kreunen op hetzelfde moment. Ik probeer heel goed op elk van haar reacties te letten, een beetje bang dat het haar allemaal te veel zal worden, maar aan de andere kant heb ik ook een hele hoop focus nodig om niet al veel te vroeg klaar te komen. Het is immers als maanden geleden dat ik met iemand naar bed ben geweest en het is voor het eerst dat ik het genoegen heb om het met Paige te doen: de vrouw waar ik al heel lang het meest naar verlang.
Ik stop met het zoenen van haar nek zodat ik haar aan kan kijken. Haar zachtroze lippen zijn een stukje van elkaar geweken en de extatische blik in haar ogen is genoeg om mij het tempo wat op te laten voeren. Haar losse haren zijn als een waaier verdeeld over het kussen en haar borstkas gaat hevig op en neer. Mijn hand vindt haar wang en mijn duim strijkt even teder over haar onderlip, waarna ik mijn gezicht naar haar toe laat zakken en haar kus. Ik begin heel zachtjes, liefkozend, met plagerig trage bewegingen, maar het duurt niet lang voordat de passie de overhand krijgt en we elkaar fel beginnen te zoenen. Haar tong draait speels rondjes om de mijne en na een tijdje bijt ik even zachtjes in haar onderlip. Terwijl ik haar hoge kreetje van genot in mijn mond opvang, holt ze haar rug. Haar borsten drukken zo even dicht tegen mijn borstkas aan en ik kan haar harde tepels tegen mijn huid voelen. Ze ligt kronkelend van genot onder me en ik voel de spieren in haar vagina om me heen samenknijpen. Ze begint inmiddels een beetje onrustig te worden, wat me vertelt dat haar orgasme niet lang meer op zich zal laten wachten. Hoewel ik zelf ook enorm op het randje zit, wil ik dat zij als eerste komt en stel ik het uit. Terwijl haar lijf lichtjes begint te trillen, kantelt ze haar bekken iets, waardoor ik nog dieper in haar kom.
’Nathan, ik ga bijna komen,’ brengt ze sidderend uit en ik zet mijn beide onderarmen weer naast haar hoofd op het bed, zodat ik harder in haar kan stoten.
‘Kom voor me, schatje,’ moedig ik haar aan. ‘Laat je gaan.’
Blijkbaar was dat net het laatste duwtje dat we nodig had, want haar lichaam begint te schokken en ze kreunt hard, bijna als een gil. Door de manier waarop de spieren in haar onderlijf zich aanspannen, word ik ook over de rand getrokken en kom ik kreunend en grommend in haar klaar. Het komt in golven, en ik zie even vlekken voor mijn ogen dansen door de intensiteit van het orgasme. Het duurt niet lang voordat mijn lichaam ontspant en hijgend rust ik mijn voorhoofd even in haar hals. Na een paar seconden van op adem komen rol ik me van Paige af en gooi het condoom in de prullenbak. Dan draai ik me weer naar haar toe en sla een arm om haar heen. Mijn hand glijdt strelend over haar zij en heup en bovenbeen, alsof ik elke welving van haar lichaam in kaart wil zetten. Ze draait zich in mijn richting, zodat we allebei op onze zij liggen. Wanneer ik haar aankijk, zie ik dat haar mond nog een stukje openhangt en er af en toe nog zachtjes een huivering door haar heen gaat. Ze ziet er een beetje overweldigd uit, als in een trance. Ik trek haar dichter tegen me aan en kus teder haar voorhoofd. Ik kan haar beverige ademhaling tegen mijn keel voelen.
‘Gaat het?’ vraag ik zachtjes. Aan de ene kant ben ik nog een beetje licht in mijn hoofd, maar aan de andere kant ben ik automatisch te bezorgd om me niet al direct om haar te bekommeren.
Ze knikt en nestelt zich iets dichter tegen me aan. Haar hand glijdt over de arm die ik om haar middel heb geslagen.
‘Dit gaan we vaker doen,’ brengt ze uit, nog altijd zwaar ademhalend.
Ik kan niet anders dan grijnzen en geef een kus op haar haar.
‘Dat gaan we zeker.’

Oké, allereerst wil ik even mijn excuses aanbieden met betrekking tot de lengte van het hoofdstuk. Ik weet zelf ook dat dit belachelijk lang is, maar ik wilde dit moment niet oppervlakkig laten lijken en het leek me niet geschikt om het te verdelen over meerdere hoofdstukken, omdat je dan misschien uit het "moment" wordt gehaald. De andere hoofdstukken zullen echt niet zo lang zijn en dit is het langste hoofdstuk dat ik ooit heb gepubliceerd. Ik ga er geen gewoonte van maken.
Het is eigenlijk de eerste keer dat ik zo'n scène schrijf en ik weet niet hoe jullie lezers het vinden. Ik weet niet of ik nog meer van dit soort hoofdstukken wil schrijven, maar ik vond dat, als ik deze stap in Paige en Nathans relatie zou beschrijven, het wel goed moest gebeuren.

Reacties (2)

  • EvaSalvatore

    Wauw! Wat goed geschreven! Erg goed gedaan! (Ik sotoorde me niet aan de lengte hihi)

    1 jaar geleden
  • BethGoes

    Dit is zekerweten een enorme stap voor hun relatie! Ik hoop echt dat Paige hiermee ook een stukje over haar trauma heen is gekomen!

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen