Beste lezers,

Het is al weer een tijd geleden dat ik het een en ander regelmatig geactiveerd heb. Dit kwam omdat ik bijna door mijn voorraad schrijfwerk heen was, niet getreurd want ik heb het overigens weer aangevuld.

Na dit hoofdstuk, zijn we een heel groot stuk naar voor gesprongen. Sterre is 33 weken zwanger van haar eerste biologische kindje, haar halfzusje, pleegdochter Fay van 7, snapt dat het gezin wordt uitgebreid. Ook heeft de dame erg goed contact met Ellie Kibber en haar vriendin Lillian Wakefield. Zoals we allemaal gelezen hebben ging het contact met Embry erg troef, maar na de inprenting, de tijd, hebben de twee een erg sterke band opgebouwd. Je kan eigenlijk zeggen dat ze magnetisch voort bewegen.

Het is Zomer vakantie voor de pubers, ze kunnen nu uitslapen, genieten van het prettige warme weer, dat zo vaak in La-Push zal schrijnen. De groep, zal het een en ander meemaken, beleven en ook wellicht laten. Sterre staat op het punt om zich klaar te maken voor moederschap, terwijl Rachel Black, de vriendin van Paul Lahote, nog een aantal weken zal moeten wachten voordat ze wellicht ingeleid kan woorden.
De dames schelen plus minus 8 a 10 weken...

Paul heeft een aantal gesprekken met Sterre gehad en vind nog altijd dat het niet zijn kind is en dat het meisje met een ander het bed heeft gedeeld. Zat ze een of andere del is dat in de voetsporen van haar moeder was getreden. Hij wilt niets met zijn toekomstige kind te maken hebben en wilt ook geen vaderschapstest afleggen. Hij is samen met Rachel en wilt dat die relatie stand houdt, hij houd van haar, en kan niet meer zonder haar...
Hierdoor, is de sfeer anders en drukkend wanneer Paul en Sterre samen zijn in een ruimte. Al is het voor de andere niet geheel merkbaar, en kenbaar, voor wat er nu precies speelt tussen de twee. Toch hebben sommige zijn of haar vragen en meningsuitingen en zullen ze die niet lang voor zich houden...

Sterre en Caden hebben niet zo heel erg veel contact met hen half broers en zussen. Af en toe spreken ze elkaar via skype, telefoon, sms, whatsapp en of ander soort media gebeuren. Er is wel afgesproken om in het nieuwe jaar van 2019, een dag met ze alle erop uit te gaan. Maar er staat nog niets definitief vast. De moeder van Sterre en Caden, heeft geen contact meer met Fay, en komt er ook niet meer om vragen. Hen jongere broertje Bayron dat in de zelfde periode als Olvin is geboren, kent Sterre, Caden en Faye helemaal niet.
Of het kind bij hen moeder woont is ook niet bekend....

De vader van Lachlan, Sterre, Caden werkt en heeft een erg vaste relatie met de moeder van Embry, Ishaya. Ze heeft nog altijd niet verteld dat Ishaya van de man is en is bang dat hij haar zal haten hiervoor. De kleine Olvin groeit goed en kent zijn half broers en zussen.
Ellie is zwanger van haar tweede kindje, van haar inmiddels vaste vriend.
Dionne pakte het goed op en is erg benieuwd naar haar nieuwe broertje of zusje dat met de tijd zal komen. Het zal wel erg wennen voor het meisje wezen om haar moeder te moeten delen. Ook vind Ellie het acceptabel als Dionne haar vaste vriend, papa noemt. Omdat ze weet dat Paul er nooit zal zijn voor zijn dochter.

We zitten nog altijd in het jaartal 2018, enkel alleen in de periode van de Zomervakantie, Juli/Augustus...
Het verhaal zal nog een aantal hoofdstukken hebben voordat er meerdere soorten tijdsprongen zullen volgen...

Alvast bedankt voor het trouwe lezen van mijn verhaal.
Voor nu, dit was het, en enjoy your next chapter, later...... this time....

Reacties (1)

  • Luckey

    Ben benieuwd

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen