Foto bij 66 Hungary - Saterday/Sunday 1

Exact Live! vandaag <3 met niemand minder dan Max Verstappen ik Club 33 <3
Ik ben benieuwd!!!! Nu snel mijn trein halen.
Veel lees plezier<3

Dit hoofdstuk is op aandringen van een paar hele lieve vrienden.. Maar ik kan dit zo niet schrijven......Gaat in dit verhaal ook niet verder dan hoe het nu is.

Jade’s point of view
In mijn eentje loop ik door de paddock de teams zijn druk bezig met de laatste voorbereidingen voor de kwalificatie en ik had het idee at ik gigantisch in de weg liep. Het is bedrijvig, maar niet druk nu de meeste mensen klaar zitten om de kwalificatie te aanschouwen. Er komen twee meiden in tegenovergestelde richting op mij afgelopen. Uit reflex wil ik weglopen tussen de hospital units door. Echter zie ik hoe Ocon daar staat te praten met een engineer van Mercedes. Laat maar, zo erg kan het toch niet zijn. De meiden komen dichterbij en lopen inderdaad op mij af.
‘Jade?’ Wordt er gevraagd als ze vlakbij zijn.
Onzeker knik ik. En kijk zoekend om mij heen naar een bekende.
‘We just want to let you know how amazing you are.’ Glimlacht de rechter.
‘Me? Amazing? Why?’ Breng ik verbaasd uit.
‘Well, you got some shit lately from Max his fans. While you don’t deserve it.’ Ik kan het niet laten om verlegen te lachen.
‘Thank you I guess?’ De meiden beginnen ook te lachen.
‘It is not your fault Max fell in love with you, right.’ Ik kan het niet laten om hardop te lachen.
‘Well.. Not my fault no. But I did something right.’ Wat de meiden ook laat lachen.
‘We think you and Luna are amazing and as long as the boys are happy there is no one who can say something about it.’ Ik bedank de meiden nogmaals bij gebrek aan betere woorden aangezien ik echt een beetje verbaasd ben dat dit gebeurt.
‘We know Luna was attacked last weekend. Is she okay?’ Het rechter meisje kijkt mij oprecht bezorgd aan.
‘I cannot tell you what happend, sorry. But yes Luna is alright. Thank you for asking.’
‘Can we please have a picture with you, before we go?’ Overdonderd kijk ik ze aan.
‘Yes offcourse. I would love to.’ We maken samen een foto en ze beloven hem op Instagram te zetten met een hashtag van mijn naam.
Met een ontspannen glimlach van oor tot oor loop ik over de paddock. Davey is weg, er staan geen mensen meer onderdruk en eindelijk voel ik mij weer goed. Met Luna heb ik donderdag ochtend/middag gepraat en alles is besproken en nu is alles weer goed. Dit weekend kan niet meer stuk.
Laat dit maar een top weekend worden.

Nog 10 minuten en dan gaan de lichten uit en scheuren de 20 auto’s over het asfalt van de Hungaroring. De kwalificatie viel voor Red Bul Racing letterlijk in het water. Hierdoor start Max zo meteen vanaf plaats zeven en Daniel moet het helaas doen met een twaalfde plek. Gelukkig schijnt vandaag de zon en wordt er geen regen verwacht.

Beide coureurs zijn goed weg en weten uit de problemen te blijven in de eerste bochtenreeks. Helaas slaat voor Max het noodlot toe.
‘Mate, no power, no power.’ Klinkt het over de boardradio gevolgd door een hele boel scheldwoorden, die niet op tv te horen zijn. Het blijken problemen met de Renaultmotor te zijn.
Nagelbijtend blijf ik met Luna naar het scherm staren. Als de auto van Daniel het maar volhoud. Volgend jaar rijden ze met Honda motoren. Als ik Max mag geloven gebeurt dit dan niet meer.
Godzijdank weet Daniel zichzelf naar een welverdiende vierde plaats te race, wat hem ook de titel “Drive of the Day” oplevert. Naast mij zit Luna trots naar het scherm te kijken.
‘Gelukkig rijden ze volgend jaar met Honda motoren, echt niet dat die twee nog langer met Renault motoren willen rijden.’ Breng ik mijn mening over naar Luna. Ik verwacht dat Luna meteen inspringt met mijn mening en verwachte theorie met allemaal feitjes, maar in plaats daarvoor haalt ze haar schouders op en mompelt een “Wie weet”. Ik kijk haar verbaasd aan, maar als ik geen contact krijg, laat ik het maar voor wat het is. Max is waarschijnlijk al pissig genoeg vanavond. Een lekkere start van de zomerstop is het niet. Gelukkig kan Max zich daar makkelijk overheen zetten. Althans dat hoop ik maar.

Als ik onze hotel kamer binnen kom, nadat ik even bij Luna ben geweest, hoor ik hoe de douche aanstaat. Ik twijfel. Zal ik er bij gaan staan? Ik wil sowieso zelf douchen, dus is het een logische gedachte, alleen hebben wij nog nooit samen gedoucht. Straks vindt hij dat echt super vervelend. Een zucht rolt over mijn lippen waarnaar ik besluit er gewoon bij te gaan staan. Iemand moet ten slotte zijn rug wassen.
Mijn kleren doe ik uit en leg ik naast de kleren van Max op het voeteneind van het bed voor ik de badkamer in stap.
‘Hi Lieverd.’ Zeg ik zodra ik naar binnenstap. Een schrokken reactie van Max krijg ik terug.
‘Ik had je niet binnen horen komen.’ Zijn hoofd verschijnt tussen de douchedeuren door. Als hij ziet dat ik niets aan heb krijgt hij een jongensachtige grijns op zijn gezicht en opent de douchedeuren verder zodat ik er ook bij kan stappen. Ik kan het niet laten mijn ogen over zijn afgetrainde Lichaam te laten glijden voordat ik, enigszins onzeker bij hem onder de douche stap. Ik draai mij om naar mijn vriend en druk mijn lippen op de zijne.
‘Ik was al klaar met douchen, maar ik denk dat ik nog even blijf.’ Weer die heerlijke grijns, terwijl hij zijn armen om mij geen slaat en mij onder de waterstralen trekt.
‘Mag ik je rug wassen?’ Wauw, dat kwam er zo hopeloos uit.
‘Alleen als ik de jouwe mag wassen.’
Ik knik goedkeurend en pak de zeepfles. Nadat ik zijn rug heb gedaan is het de beurt om te wisselen. Zijn handen vinden vakkundig hun weg over mijn rug. Ik voel hoe zijn handen mijn rug verlaten en zich naar mijn borsten verplaatsen. Een zachte kreun verlaat mijn lippen als hij erin knijpt en ik laat mijn hoofd tegen zijn schouder vallen.
Ik voel zijn lippen op mijn wang en draai mijn hoofd opzij, hongerig voor zijn lippen op de mijne.

Vampiremouse®

Reacties (4)

 • LokiofAsgard

  Ahh Ik ben helemaal up to date! Sorry dat het even duurde maar nu had ik wel even lekker de tijd om alles te lezen!

  Oehh samen douchen;)

  Kudo voor jou!

  5 maanden geleden
  • VampireMouse

   Dankjewel lieverd ❤
   Lekker hoor als je van eeen verhaal meerdere hoofdstukken kan lezen 😊

   5 maanden geleden
  • LokiofAsgard

   (K)

   5 maanden geleden
 • 33girlx96

  O my o my.... girl you can write !!

  Die meiden he mogen die vriendjes van ze wel eens eens laten weten hoeveel ze voor ze betekenen. Ze krijgen zoveel shit over hun heen waar ze ook niet voor gekozen hebben! Applause voor de mannen 👏

  Maar wat ben ik o zo blij dat jade ook weer iets aan positiviteit in der leven heeft. Ik twijfelde wel even hoor bij die meiden...

  Ik hoop dat je een super dag hebt gehad bij exact !!

  5 maanden geleden
 • Winterdawn

  OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG! WHY DID U STOP JUST THERE!? YOU...... YOU..... *snorts*

  But wieeeeeeeh <3 <3 <3 <3

  5 maanden geleden
 • Luckey

  Gelukkig zijn er nog goede fans voor jade en heeft ze die nu ook ontmoet

  Hahaha ik zie Max gescheld al voor me
  Echte Hollander schelden Hihi

  Hahah ook die enorme jongens grijns op zijn gezicht zie ik ook voor me hahaha
  En ondeugende Max !
  Meteen misbruik maken van de situatie Hihi
  Geef hem bog groot gelijk 😂

  Super leuk stukje als nog!!
  Kudo!!

  5 maanden geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen