Foto bij Hoofdstuk 1

Gelukkig nieuwjaar iedereen!
Het eerste echte hoofdstuk!

Zoveel kudo's vorig jaar! En dat zonder een echt hoofdstuk!
Dit verhaal stond vorig jaar gewoon op plek 5 met bijna 400 kudo's!
Is zien waar we dit jaar eindigen!

Dit eerste hoofdstuk is speciaal voor Luckey! Ik kan haar niet genoeg bedanken voor de spotlights die ze mij elke keer geeft! 1000 maal dank lieverd! <3

20 augustus 2018

Eleanor’s point of view

‘Doei pap!’ Ik zwaai mijn vader uit, terwijl hij de bus in stapt met zijn andere collega’s. Als iedereen zo meteen aanwezig is, zullen ze met z’n alle naar het vliegveld rijden om naar de grand prix van België af te reizen. Ik kan helaas niet mee. Ik heb volgende week mijn allerlaatst examen voor ik mijzelf een Master of Science in race car aerodunamics kan noemen. Het idee dat ik straks mijn diploma heb tovert een glimlach op mijn mond.
‘Succes met de studie Ella. Ik hoop je snel in onze garage te mogen ontvangen.’ Ik sla mijn armen om oom Zak heen en glimlach naar hem.
‘Dankjewel, ik ga mijn best doen. Jullie ook veel succes dit weekend!’ Ik zwaai naar iedereen, terwijl de McLaren teambaas Zak Brown ook instapt.
Pas al de bus weg is gereden stap ik weer in mijn eigen auto om naar huis te rijden.
Thuis wacht de zon, een studieboek en een lekkere mok thee op mij.

Ik moet in slaap zijn gevallen, want als ik wakker schrik lig ik niet meer op het zonovergoten Ibiza met een onwijs leuke jongen. In plaats daarvan heeft de zon plaats gemaakt voor stapelwolken en begint het lichtjes te waaien. Ik wrijf even over mijn armen en besluit naar binnen te gaan, om daar een nieuwe poging te doen aan het lezen van mijn studieboek. Voor ik mijzelf weer in mijn boek verdiep kijk ik nog heel even snel op mij telefoon en zie dat ik een berichtje heb ontvangen. Als ik hem open begin ik spontaan te blozen, meteen gaan mijn gedachtes weer terug naar de zomervakantie van de afgelopen twee weken.

‘Pap, ik ga zwemmen. Veel plezier met kaarten zo meteen.’
‘Veel plezier met het bespioneren van die leuke jongens bij het zwembad.’
‘PAP!’ Ik voel mijzelf rood aanlopen terwijl ik snel mijn handdoek van de stoel naast hem pak en richting het zwembad loop. Mijn vader en ik komen al jaren in dit hotel. Standaard in de zomerstop van de Formule 1 zijn mijn vader en ik hier te vinden. Mijn vader heeft hier een vriendengroep met wie hij elke dag rond 16 uur gaat kaarten. Op sommige dagen doe ik ook wel mee, maar mijn voorkeur gaat toch uit naar het zwembad. Mijn vader heeft hier ook een vriendin, al zal hij dat ontkennen als je het hem vraagt. Hij vindt het daarom extra leuk om mij te pesten met het feit dat er sinds gisteren een onwijs knappe jongen is aangekomen.
Als ik bij het zwembad aan kom zie ik dat er nog een paar ligstoelen vrij zijn. Ik kan er voor kiezen om direct naast hem te gaan liggen in de zon of helemaal aan de andere kant van het zwembad in de schaduw. De enige plek die nog vrij is in de zon is naast hem, en ik wil wel even bijkleuren. Zo normaal mogelijk loop ik naar het vrije ligbed toe.
‘Is deze bezet?’ Vraag ik toch maar als hij opkijkt van zijn telefoon.
‘Nee, je kan daar gaan zitten.’ Ik beantwoord zijn vriendelijke glimlach met een glimlach en een knikje en neem plaats op het ligbed.

Ik lig met mijn ogen gesloten naar het gesprek naast mij te luisteren. Blijkbaar is de knappe jongen op vakantie met zijn broer en diens vriendin. Omdat ze vandaag drie jaar samen zijn gaan ze met z’n tweeën uit eten.
‘Laat mij maar weer alleen.’ Bromt de jongen onder zijn adem als hij zijn broer ziet weglopen.
‘Ik wil je wel gezelschap houden?’ Verschrikt sla ik mijn hand voor mij mond en kijk hem aan.
‘Sorry, dat was. Dat wilde ik niet zeggen.’ Ik voel mijn wangen warm worden en waarschijnlijk knal rood zijn.
‘Jammer, ik had het niet erg gevonden.’ Hij lacht. Zijn lach is erg aanstekelijk, waardoor ik zelf ook in de lach schiet.
‘Eten met een vreemde? Jij durft.’ Probeer ik mijzelf een houding te geven.
‘Als jij mij jouw naam vertelt ben je geen vreemde meer.’ Ik moet lachen om zijn gemakkelijke houding en antwoorden.
‘Mijn naam is Eleanor.’
‘Lando.’

Vampiremouse®

Ik ben momenteel nog aan het reïntergreren op mijn werk aangezien het eind vorig jaar niet helemaal lekker ging. Ik kan daarom geen vaste upload dag geven. Ik ga proberen in ieder geval één keer per maand te uploaden.

Reacties (4)

 • VETTEL_5

  Jaaaa, leuk!
  Nu al!

  2 maanden geleden
 • Luckey

  Je verhalen verdienen het ook!

  Oh dit is en een leuk begin!!
  Ben benieuwd hihi

  2 maanden geleden
 • 33girlx96

  *wiehoeeee * deze hier maakt een sprongetje in de lucht 🎉

  Wat een heerlijk ontspannen hoofdstuk ❤ i like it already

  6 maanden geleden
 • Winterdawn

  Ooeeehh zooo schattig <3 <3 <3 Someone is in love :') I like this already! Kijk al uit naar het volgende hoofdstuk!

  6 maanden geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen