Foto bij 5. Shawn Mendes & Tyler Posey - snakebite852

Shawn Mendes & Tyler Posey
Bij het rode woordje begint de seks.

Het was een druk en typisch Amerikaans feestje. Alles aan Shawn plakte omdat alcohol letterlijk om zijn oren vloog. Harde muziek, dansende mensen en de glazen drank die hij al op had, werden vermengt tot één grote moes en eventjes wist Shawn niet meer waar hij het moest zoeken. Opeens greep iemand zijn arm vast en sleurde hem mee. Zonder te kunnen zien wie het was, werd er een deur gesloten en de muziek gedempt.
‘Jij zit echt héél erg onder de plak!’ zei iemand.
Shawn wist nog niet zeker of het een jongen of meisje was, maar hij knikte en steunde op zijn knieën. Het gevoel dat hij moest overgeven borrelde in hem op en voor hij het kon tegenhouden viel zijn gehele maag inhoud op de grond. Toen Shawn eindelijk klaar was werd weer zijn arm vast gepakt en al snel stond hij in een goed verlichte kamer. Hij hoorde water lopen en er werd een glas water in zijn hand geduwd die hij gulzig dronk. Daarna kreeg hij ook nog eens een kauwgompje en Shawn protesteerde niet toen hij werd uitgekleed. Niet veel later werd hij opeens omringd door warm water en het duurde eventjes voordat hij erachter kwam dat hij in bad zat. Nog steeds halfblind en met stekende koppijn sloot hij zijn ogen.

Toen Shawn wakker werd voelde hij zich een stuk beter en kon hij eindelijk weer zien. Het water was lauw geworden en hij wilde overeind komen, toen hij links van hem de deur van de douche open ging en een walm aan stoom de al redelijk vochtige badkamer binnendrong. Shawn deed vlug alsof hij nog sliep en spiedde met samengeknepen ogen naar degene die zojuist gedoucht had. Diegene was een man en stond nu met zijn rug naar Shawn toe. Een zeer slanke en gespierde rug waar nu haast hypnotiserend een handdoek overheen ging. Bij het aanblik van de gespierde kont van de man werd Shawn onwillekeurig geil en ademde hij scherp in. Kennelijk was dat genoeg geluid om aandacht te trekken, want de man draaide zich direct om en Shawn bestudeerde vlug het de redelijk grote geslachtsdeel van de man.
‘Ah, je bent eindelijk wakker,’ zei hij.
‘Hoe laat is het?’ kreunde Shawn en hij kwam nu half overeind, zich er sterk van bewust dat hij ook naakt was.
‘Ongeveer vier uur ’s nachts. Iedereen is nu naar huis. Behalve de vieze overgevende Shawn Mendes,’ zei de man.
‘En hoe heet jij?’ vroeg Shawn.
‘Ik ben Tyler.’
‘Tyler? Dé Tyler die dit feest heeft georganiseerd?’
‘Die ja.’
‘Aha.’ Shawn liet zich weer achterover zakken en wierp weer een vlugge blik op de naakte Tyler. Gespierd lichaam, mooi gevormde piemel. Shawn beet even op zijn lip en deed zijn ogen weer dicht. In gedachten dacht hij hoe de aanraking van de man zou zijn.
‘Hey,’ klonk het opeens heel vlak bij.
Shawn opende geschrokken zijn ogen weer, Tyler stond nu vlak naast hem met zijn lul op nog geen tien centimeter afstand van Shawns mond. In een opwelling kwam hij naar voren en nam het mannelijk lid van Tyler in zijn mond. Tyler greep naar de wastafel voor houvast en zakte iets door zijn knieën. Shawn kwam overeind en begon zo goed als hij kon op en neer te bewegen om de man te pijpen. Tyler kreunde en woelde door Shawns haar. Opeens pakte Tyler Shawns hoofd en begon in zijn mond te bewegen en Shawn hield nu zo goed mogelijk stil zodat Tyler zo diep mogelijk kon stoten. De wrijving zorgde ervoor dat Tyler niet anders kon dan bij elke stoot een luide grom te laten horen. Hij ging steeds harder stoten, maar nét voor hij kwam begon Shawn te kokhalzen en trok zich los. Hij hijgde in het bad en wreef over zijn keel. Kennelijk was Tyler te diep gegaan.
Tyler keek een beetje gepikeerd naar zijn stijve lul waar al een heel klein beetje vocht uit was gekomen. Hij kwam echt bíjna!
Shawn stond op en stapte uit het bad. Tyler gooide hem een handdoek toe en kon het haast niet langer meer aan. Hij pakte glijmiddel uit de kast en hield die vragend voor Shawns ogen. Toen die knikte deed Tyler vlug een condoom om, spoot die onder met de glijmiddel en draaide Shawn woest naar het bad toe, die er nu mijn zijn handen op steunde, zodat zijn kont naar Tyler gericht stond. Hij wreef met zijn hand wat glijmiddel bij Shawn naar binnen en die liet een geschrokken kreun horen. Tyler duwde zijn lul met zijn hand tegen Shawns kontgat. ‘Klaar voor?’ zei hij.
‘Ja,’ murmelde Shawn.
Langzaam duwde Tyler zijn lul de anus binnen. Na zo’n twintig seconde zat hij er volledig in. Shawn kreunde gesmoord en zijn benen trilden, waarschijnlijk van de pijn.
Tyler begon zachtjes te beuken. Shawns anus was zo verschrikkelijk strak dat Tyler na drie keer stoten al klaar kwam. Een enorm orgasme vulde zijn lichaam, hij kreunde en schreeuwde en al schokkend spoot hij zijn sperma in de condoom. Tyler kneep nog natrillend in Shawns dijen en kroop toen verder in de omhelzing om bij Shawns lul te komen. Die kleiner was dan de zijne, maar niet minder perfect. Shawns lul stak al vier voor zich uit en Tyler pakte die vast. Hij bleef gewoon doodleuk in Shawns anus zitten, ook al werd Tylers piemel geleidelijk kleiner. Hij wist dat dit voor een extra effect bij Shawn zou zorgen terwijl hij hem aftrok. Shawn ging overeind staan en greep achter zich om in Tylers billen te kunnen knijpen.
‘Wacht,’ hijgde Shawn en Tyler stopte. Hij trok zich uit hem en Shawn draaide zich om. Voor het eerst keek hij Tyler eens goed aan en zag hoe aantrekkelijk hij was. Meteen kwam hij naar voren en duwde Shawn zijn tong in Tylers mond. Ze kusten elkaar snel, innig en ruw en hun tongen cirkelden om elkaar heen. De nattigheid en warmte deden Shawn goed, al helemaal na de lichtelijke pijn die hem net was overkomen toen Tyler hem anaal neukte. Hij was zelf nog niet klaar gekomen en trok Tyler al zoenend tegen zich aan. Shawn ging met zijn billen op de rand van het bad zitten en Tyler trok zich los uit de omhelzing, direct liet hij zich op zijn knieën zakken en cirkelde met zijn tong rond Shawns eikel en die beet op zijn lip. Tyler nam de lul nu volledig in zijn mond en begon voorzichtig op en neer te bewegen. Maar al snel pakte Shawn Tylers hoofd vast om hem harder te pijpen, dat deed Tyler en hij masseerde ook Shawns ballen met zijn linker hand. Shawn haalde zwaar adem en er ontsnapte hier en daar een kreun uit zijn mond. Opeens begon hij volledig te trillen en gromde hij hard. Een fantastisch gevoel vloog van zijn geslachtsdeel door zijn hele lichaam en al schokkend en schuddend kwam Shawn klaar in Tylers mond. Die opstond en de sperma met eerbied in de goot spuugde. Daarna likte Tyler langs zijn lippen en stak zijn hand naar Shawn uit. Hand in hand liepen ze naar Tylers slaapkamer met een twee persoons bed. Ze gingen naast elkaar liggen en zoenden en masseerden elkaar nog een hele poos. Daarna vielen ze in slaap.

Reacties (1)

  • snakebite852

    Love it.
    Bedankt voor je mooie en harde werk

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen