. . .


Juice ijsbeerde door de woonkamer, waarbij hij om de minuut door het raam naar buiten keek om te zien of Raine eraan kwam. Het liefst was hij samen met zijn vriend naar huis gereden, maar de kans dat iemand hen zou zien was te groot. Raine had gezegd naar huis te gaan om zich om te kleden, zodat hij iets anders dan zijn rouwkleding droeg, en dat hij daarna zou komen. Inmiddels was Juice al een halfuur terug en begon zijn onzekerheid weer op te spelen. Misschien was Raine toch liever alleen. Of misschien zat zijn hoofd zo vol verdriet dat hij niet goed oplette en verongelukte. Hij kromde zijn vingers tot een vuist en beet in zijn knokkels, alsof hij de gedachte daarmee kon wegsturen.
      ‘Liefie… Kom eens even zitten.’ Muis pakte zijn hand vast en leidde hem naar de bank toe. ‘Ga anders wat koken, hij heeft vast trek.’
      ‘Hij krijgt vast niets door z’n keel,’ mompelde hij.
      ‘Hij zal toch moeten eten,’ antwoordde Muis.
      Juice zuchtte zachtjes, liep naar de keuken en keek in de koel- en voorraadkast. Hij besloot lasagne te maken, dat hield hem wel even bezig. Zijn huisgenoot hielp hem met het snijden van de ingrediënten. Het hielp hem zijn ongerustheid een beetje in toom te houden, al nam het het gevoel niet helemaal weg.
      ‘Wat moet ik straks zeggen tegen hem Muis?’ vroeg hij zacht. ‘Hoe moet ik me gedragen? Hij hoopt vast troost bij me te vinden. Wat als hij dat helemaal niet vindt? Wat als ik hem alleen maar op de zenuwen werk? Ik wil hem zo graag helpen maar ik weet niet hoe. Ik weet niet – ik weet niet eens waar hij moet slapen. Moet ik op de bank gaan liggen?’
      ‘Ik denk niet dat hij op zoek is naar helende woorden, lief. Hij heeft gewoon even iemand nodig die eten voor hem maakt, die hem wat ruimte geeft om uit te rusten en die hem kan vasthouden als hij daar behoefte aan heeft.’ Ze streek even geruststellend tussen zijn schouders. ‘Vraag hem maar gewoon wat hij wil als hij moe is. Of hij het fijn vindt als je bij hem blijft of dat hij liever alleen slaapt. In dat laatste geval kom je gewoon naar mij, ik heb plek zat in bed.’
      Hij beet op het hoekje van zijn pinknagel. ‘Bij hem blijven is een beetje raar, denk je ook niet?’
      Ze haalde haar schouders op. ‘Waarom? Het kan heel goed zijn dat hij tegen iemand aan wil kruipen.’
      Die gedachte zorgde ervoor dat hij het bloedheet kreeg. Schaamte flitste door hem heen, hoe kon hij ook maar zoiets voelen na vandaag? ‘Maar dat is raar,’ herhaalde hij zachtjes. ‘We zijn gewoon vrienden.’
      ‘Wij zijn ook gewoon vrienden,’ knipoogde Muis. ‘Maar als ik een dag als vannacht gehad, zou je het niets dan vanzelfsprekend hebben gevonden als ik bij je in bed kroop.’
      Dat was waar – maar het was anders. Skye voelde onderhand als een deel van hemzelf.
      De deurbel trok hem uit zijn gedachten. Gauw haastte hij zich naar voren toe en liet Raine binnen. Opgelucht zochten ze elkaars armen, Raine dankbaar dat hij niet langer alleen was en Juice omdat hij hier heelhuids was aangekomen.
      Een beetje opgelaten ging Juice hem voor de woonkamer in, niet goed wetend wat hij moest zeggen. Daar ving Muis de Mayan op, die hem in een lange omhelzing trok en zachtjes tegen hem fluisterde.
      Niet zo goed wetend wat hij moest doen keerde hij zich naar de oven; het zou nog twintig minuten duren voordat de lasagne goed was.
      ‘Ik weet niet of je trek heb,’ zei Juice toen hij terug in de woonkamer terugkwam en de twee anderen zich van elkaar hadden losgemaakt. ‘Maar er staat lasagne in de oven.’
      ‘Dank je. Ik heb al dagen niet fatsoenlijk gegeten.’
      Zijn gezicht stond vermoeid, Juice liep naar de bank toe zodat zijn vriend zich niet bezwaard voelde om te gaan zitten. Raine zakte naast hem neer. Hoewel er nog flink wat ruimte over was op de bank, was Raine heel dicht naast hem gaan zitten zodat hun bovenbenen elkaar net niet raakten. Juice werd er een beetje zenuwachtig van. Vond de Mayan het fijn als hij een hand op zijn been legde? Zijn hand vastpakte? Of had hij niet door dat hij zo dicht bij hem was gaan zitten? In een poging zichzelf van de bundel zenuwen in zijn buik af te leiden, schraapte hij zijn keel.
      ‘Ben je blij dat het meeste geregel nu voorbij is?’ vroeg hij zacht, onzeker of hij wel vragen moest stellen. Misschien was het beter om hem te proberen af te leiden.
      Raine zuchtte. ‘Alles was zo chaotisch… Het voelt nog steeds heel onwerkelijk. Dat ze er niet meer is, dat ik nooit meer met haar kan praten.’ Zijn stem trilde en hij haalde diep adem. Juice kreeg een brok in zijn keel en voelde hoe de tranen zich in zijn ogen vormden. ‘Ik zorgde al een tijdje voor Sasha, maar nu ben ik officieel haar voogd. Nu ben ik verantwoordelijk voor haar.’ Hij boog zijn hoofd. ‘En op de allereerste dag laat ik haar al in de steek en dump ik haar bij familie.’
      ‘Zo moet je het niet zien,’ antwoordde Juice. ‘Je hebt de afgelopen dagen alles gegeven. Je moet eerst tot jezelf komen voordat je voor iemand kan zorgen. Ik denk dat het goed is dat je even tijd voor jezelf hebt genomen. Je weet dat ze in goede handen is.’
      Raine keek hem even aan, een minieme glimlach om zijn lippen. ‘Dank je wel dat ik hier vannacht mag blijven, Juice.’ Hij keek even naar Skye, wilde haar vast ook bedanken. Ze was echter bezig in de keuken en wilde hen duidelijk wat tijd met elkaar geven.
      ‘Je kan hier altijd terecht,’ zei Juice, en hij meende het. ‘Ik ben blij dat ik iets voor je kon doen.’
      Raine hield zijn blik even vast. ‘Onbewust doe je al zo veel voor me. Ik dank God iedere dag voor die kapotte lift.’

Na het eten bleven ze nog een tijdje op de bank hangen en praten. Het duurde niet lang voordat de vermoeidheid om de hoek kwam kijken. Ook Juice had de afgelopen nachten slecht geslapen, dus als hij al zo moe was moest het voor zijn vriend nog tien keer erger zijn.
      ‘Wil je al slapen?’ vroeg hij.
      ‘Misschien wel slim ja,’ zuchtte hij.
      Juice kwam overeind en ging hem voor naar zijn kamer. Raine pakte zijn tas en volgde hem naar binnen. Behalve Muis was er nog nooit iemand op zijn slaapkamer geweest, waardoor het vreemd voelde iemand anders binnen te laten. Het was er fris, gauw liep hij naar het raam om dat dicht te doen.
      ‘Sorry, het is misschien een beetje koud.’
      ‘Dat heb je toch niet gedaan zodat ik tegen je aan zou kruipen,’ plaagde Raine.
      Juice voelde zijn wangen gloeien. ‘Nee uhm – ik kan wel ergens anders gaan slapen als je daar bang voor bent. Bij – bij Muis.’ Verwensend sloot hij zijn ogen omdat hij begon te stotteren.
      Raine zette een stapje naar hem toe zodat ze recht tegenover elkaar stonden. ‘Natuurlijk ben ik daar niet bang voor.’
      Juice kruiste onzeker zijn armen voor zijn borst. ‘Bedoel je dan… dat we hier allebei kunnen slapen?’
      Raine haalde zijn schouders op. ‘Waarom niet?’
      Juice sloeg zijn ogen neer. ‘Is het niet raar als twee mannelijke vrienden dat doen?’
      ‘Het is ook raar als ik mijn crush in het bed van zijn ex jaag, vind je ook niet?’
      Mijn crush… Weer voelde hij hoe die vervloekte wangen van hem weer een blos aannamen. ‘O-oké,’ stamelde hij, zich voornemend dat het zijn bedoeling was geweest om Raine zich iets beter te laten voelen.
      Raine trok zijn shirt over zijn hoofd. Gebiologeerd staarde Juice naar zijn gespierde bovenlijf. Het was al zo lang geleden dat hij dat had gezien dat hij niet meer helemaal zeker had geweten hoe het eruitzag. Zijn ademhaling haperde toen Raine zijn riem losmaakte en zijn broek liet zakken, zodat hij alleen nog een zwarte boxer aan had. Zijn mond voelde opeens gortdroog. Toen Raine zijn blik opving keek hij vlug weg en begon hij zich ook tot op zijn boxer uit te kleden. Daarna liep hij de badkamer in om zijn tanden te poetsen en schoof hij onder de dekens. Een paar tellen later volgde ook Raine.
      Juice’ hart bonkte in zijn borst nu ze samen onder dezelfde deken lagen. Het grote licht had hij uitgedaan, het nachtlampje aan Raines kant stond nog aan. Raine lag op zijn zij, met zijn gezicht naar Juice toe. Het deken was teruggezakt tot haverwege zijn borstkas en Juice merkte dat hij zijn ogen niet van het stuk lijf kon afhouden dat hij zag.
      ‘Wat wil je dat we vanavond zijn, Juice?’ vroeg Raine toen hun blikken elkaar weer kruisten. ‘Minnaars of vrienden?’
      Juice verstijfde. ‘Wil je seks?’ vroeg hij plompverloren.
      Raine grinnikte zachtjes, schoof iets dichter naar hem toe en legde een hand tegen zijn wang. ‘Nee – daarvoor ben ik niet echt in de stemming.’ Zijn duim streek langs de stoppels over Juice’ kaak. ‘En dat zou ik nooit doen. Je als een soort fucktoy gebruiken zodat ik iets anders voel dan de pijn en het gemis. Maar ietsje meer intimiteit zou ik wel fijn vinden. Alleen voor vannacht. We hebben eerder met elkaar gezoend en daarna daar afstand van genomen. Maar ik begrijp het ook als je dat verwarrend vindt.’
      Juice had vanavond maar één prioriteit en dat was ervoor zorgen dat Raine zich beter voelde. Voor de eerste keer seks met elkaar hebben terwijl ze vrienden wilden blijven ging wel wat ver, maar knuffelen en misschien zoenen… Dat kon niet zo veel kwaad. Bang dat zijn stem van de zenuwen begon te trillen als hij verbaal een antwoord gaf, schoof hij dichter naar zijn vriend toe ten antwoord. Niet wetend hoeveel intimiteit hij precies wilde, hield hij een centimeter tussen hen in en keek een beetje vragend naar hem op.
      ‘Wil je niet dichterbij?’
      Raines stem klonk schor – gespannen.
      Het duizelde Juice. Het was alsof zijn hart bij de geringste aanraking uit elkaar kon spatten.
      ‘Ik – ik weet niet wat jij wilt,’ fluisterde hij timide. En dat niet alleen – hij was bang voor de lichamelijke reactie die Raine bij hem zou losmaken als ze veel inniger werden.
      ‘Ik wil meer dan ik zal toelaten.’ De man legde een arm om hem heen, zijn vingers lichtjes gekromd over zijn ruggengraat, zodat hij vooral zijn palm en vingertoppen voelde. Het was geen dwingende greep, hij trok hem niet tegen zich aan. Juice legde een hand op zijn zij, daarna bewoog hij zich nog ietsje opzij zodat hun bovenlijven elkaars warmten deelden en ook hun bovenbenen contact maakten.
      Aan de diepe manier waarop Raine ademhaalde, merkte hij dat zijn vriend ook gespannen was. Wetend dat hij ook nog nooit zo met een man gelegen had, zorgde ervoor dat er een tinteling door zijn lijf schoot die zijn tenen liet omkrullen.
      Juice hief zijn gezicht en keek Raine aan. Voor het eerst vandaag zag hij iets anders dan het peilloze verdriet in zijn ogen. Zachtjes bewoog hij zijn hand heen en weer over Raine’s zij. Zijn huid was soepel, warm en nodigde uit om zijn vingers ietsje meer druk te laten zetten. Even sloot de Mayan zijn ogen, alsof hij de aanraking in zijn geheugenkamer wilde stoppen, wetend dat het misschien wel de laatste keer was dat ze elkaar zo aanraakten.
      Juice probeerde de aarzeling los te laten en uit instinct te handelen. Zijn linkerhand bewoog zich naar Raines haar, waar zijn duim langs de weggeschoren lijnen streek. De vingers op zijn rug kwamen in beweging, met de kortgeknipte nagels maakten ze patronen op zijn huid, en na een tijdje was het alleen de lichte aanraking van zijn vingertoppen die hij nog voelde. Kippenvel verspreidde zich vanaf daar over zijn hele lijf en een zucht ontglipte zijn lippen.
      Zijn minnaar glimlachte. Het zicht ervan joeg de tintelingen door zijn lijf. Het voelde zo lang geleden dat ze elkaar gekust hadden dat hij niet eens meer wist hoe het voelde. Zou hij het opnieuw doen? Raine had gezegd dat hij wilde zoenen… En hij… hij wilde het ook.
      Heel graag.
      Hij verplaatste zijn hand van Raines zij naar zijn arm, gleed over de getatoeëerde huid naar boven, over zijn schouder, langs zijn nek tot hij zijn kaak omvatte. Hij streek met zijn duim over de ruwe stoppels en keek Raine weer aan. Juice merkte dat de man zijn adem inhield. Het verlangen dat van hem uitging liet hem bijna rillen.
      Smachtende blikken had hij vaker gezien – van alle clubmeisjes die zijn aandacht probeerden te trekken. Hun verlangens waren echter puur fysiek, en hun ingelegd door het feit dat hij een kutte droeg. Maar Raine… Raine wilde hem niet omdat hij een Son was. Raine wilde hem om wie hij was. Hun passie was er een die verboden was, die ze probeerden te bedwingen, die al weken onderhuids kriebelde. Juice kon er niet langer tegen vechten, er was ook geen reden toe… En dus kuste hij de man.
      Hoe voorzichtig hun aanrakingen ook waren geweest, de kus was verhit and heftig, wanhopig bijna. Eindelijk – eindelijk konden ze elkaar weer proeven. Hun tongen vochten om dominantie – en Juice won de eerste ronde. Hij kuste zijn vriend ruig, trok en zoog aan zijn lip. Met zijn heupen draaide hij zich iets zodat hij met zijn gezicht boven dat van Raine hing, waardoor hij de kus kon verdiepen. Op het moment dat de strelingen van zijn tong tederder werden, was het Raine die de controle overnam en de zoen overheersde. Zijn overgevoelige lippen trilden bijna van genot, iets wat hij nog nooit had meegemaakt. De hitte van Raines mond verliet zijn lippen en verplaatste zich langs zijn kaak, zijn hals. Hij nam afstand van Juice’ bovenlijf, maar alleen zodat zijn strelende vingertoppen daar een weg naartoe konden vinden.
      Juice sloot zijn ogen. Het branden dat hij in zijn gezicht voelde, zakte af naar de rest van zijn lijf. Raines tanden zonken in het vlees van zijn nek, waarna Juice voelde hoe hij er een donkere markering achterliet. De opwinding racete door zijn lijf. Zijn kruis pulseerde, zijn mannelijkheid steeg op en drukte tegen Raines middel.
      Weer brak de schaamte zijn gedachten binnen. Hij wilde niet dat zijn vriend merkte hoe opgewonden hij was, zeker omdat hij voelde dat hij de enige was. Subtiel draaide hij van hem weg zodat zijn erectie niet langer tegen zijn vriend aandrukte. Direct gleed Raines hand naar zijn heup en draaide hem weer terug, drukte zijn middel tegen dat van Juice en schuurde erlangs.
      Een gezamenlijke kreun steeg op.
      Nog steeds was die schaamte daar, dat verlangen om zichzelf weg te draaien. Misschien omdat hij het gevoel had dat hij misbruik maakte van Raines kwetsbaarheid, misschien omdat een deel van hem vond dat hij dit niet met een man zou mogen doen. In een reflex rolde hij weer ietsje van zijn vriend weg, zodat zijn stijve hem niet meer raakte.
      Raine hield op hem in zijn nek te kussen en keerde zijn ogen weer naar die van Juice toe. Er lag een stille vraag in zijn blik, maar Juice had geen idee hoe hij die moest beantwoorden en hij sloeg zijn ogen neer. Raine gaf hem een klein kusje, daarna ving hij zijn blik.
      ‘Wat is er?’ vroeg hij zacht. Hij tuurde in Juice ogen, alsof hij daarin het antwoord in probeerde te lezen. Zijn lange vingers verlieten zijn heup en naderden zijn schaamstreek zonder dat Raine zijn blik losliet.
      De tweestrijd herrees in hem, zijn adem kwam in nerveuze stootjes naar buiten. Diep binnen in hem barstte er iets open toen Raine’s vingers zijn erectie streelden, kippenvel schoot over zijn hele lijf. Zijn handpalm vormde zich rond zijn bal en kneedde die zacht.
      Fuck – dit voelde zo goed. Hij kneep zijn ogen dicht.
      ‘Stop,’ fluisterde hij.
      Het klonk weinig overtuigend.
      Toch haalde Raine zijn hand weg. Zijn vingertoppen gleden omhoog over zijn bovenlijf, grepen zich vast om zijn schouder en duwden hem toen op zijn rug. Vandaar bewogen ze zich naar zijn nek, waarna zijn duim langs Juice’ onderlip streek.
      De intense blik waarmee Raine hem aankeek, liet hem scherp ademhalen. Het had iets onverwacht dominants, iets strengs, iets wat hem een droge mond gaf.
      ‘Ik wil dat je pas stop zegt als je het meent.’ Zijn blik werd iets zachter. ‘Ik denk dat ik wel aanvoel wat je wel of niet wilt. Mocht ik ernaast zitten, zeg me dan te stoppen. Maar laat het geen schaamte of angst zijn. Vertrouw me. Er is geen schaamte in liefde, en ook niet in echte vriendschap. Wat we doen is niet verkeerd. Het is iets wat we nodig hebben, allebei,’ benadrukte hij.
      Sprakeloos staarde Juice hem aan. Hij knikte bijna wezenloos.
      Een grijnsje krulde om zijn lippen. ‘Brave jongen.’
      Juice voelde zijn wangen gloeien. De schaamte weigerde gewoon om weg te gaan.
      Raine kuste zijn mondhoek. ‘Ik plaag je maar. Laat mij nu maar in charge zijn, jij mag zo.’
      Ondanks Raines geruststellende woorden zat er een knoop zenuwen in zijn maag. Hij wist niet waar zijn plotselinge zenuwen vandaan kwamen en sloot zijn ogen in een poging ze te negeren en zich op Raine te concentreren.
      Zijn minnaar begon zijn nek weer te kussen. Zijn lippen volgden een pad over zijn sleutelbeen, ze dansten rondom zijn tepels, daalden verder af langs zijn buikspieren. Zijn tong cirkelde om zijn navel, zijn stoppels schuurden licht en aangenaam over zijn huid, waardoor al zijn zenuwen op scherp stonden. Zijn vingers begonnen zijn erectie weer te strelen.
      Juice richtte zich ietsje op zijn ellebogen op. Raine gromde goedkeurend toen hij zijn buikspieren aanspande. Open mond kussen daalden verder af naar beneden. In het schemerlicht keek hij toe hoe Raines vingers op en neer zijn lengte streken.
      Juice’ ademhaling werd zwaarder, alle hitte vloeide naar zijn kruis. Alsof zijn vriend de warmte wilde absorberen, sloeg hij zijn vingers stevig om zijn mannelijkheid terwijl zijn lippen de rand van zijn boxer bereikte. Het enige wat hij kon denken, was dat hij zich daar niet gewassen had voor hij naar bed ging en dat het waarschijnlijk een nare eerste ervaring zou worden als Raine hem nu zou gaan pijpen.
      Raine ging echter niet verder, hij kuste hem alleen boven de rand van zijn boxer, en ook vlak onder de pijpjes op zijn bovenbenen. Juice ontspande weer iets, zich herinnerend wat Raine had gezegd: dat hij wel zou aanvoelen wat hij wilde. Nu hij zich weer iets relaxter voelde, werd zijn aandacht weer naar Raines greep om zijn mannelijkheid getrokken. Door zijn boxer heen had hij hem stevig vastgepakt en hij bewoog zachtjes zijn hand op en neer.
      Juice kreunde en hijgde zacht terwijl Raine weer natte afdrukken boven de rand van zijn boxer achterliet. Een ontevreden geluidje schoot tussen zijn lippen vandaan toen Raine zijn hand weghaalde. Zijn vriend boog zich weer over hem heen en kuste hem met gezwollen lippen waarop hij het zout van zijn eigen zweet leek te kunnen proeven.
      ‘Je bent zo fucking lekker,’ fluisterde Raine tegen zijn lippen. ‘Ik ben zo fucking opgewonden.’
      Juice was zo bezig geweest met Raines aanrakingen dat hij verrast werd door de tent in Raines boxer. Zijn hand gleed opzij en hij streek met zijn vingertoppen langs de strakke stof. De hitte liet hem rillen en zorgde ervoor dat zijn eigen geslachtsdeel weer om aandacht schreeuwde.
      Hij keek Raine aan, bijna smekend.
      ‘Het was niet mijn bedoeling om je te bevredigen,’ zei hij. ‘Maar het voelt cru om je zo ver op te geilen en dan te stoppen. Zal ik je aftrekken? Of doe je het straks liever zelf?’
      Juice wist dat hij gelijk had – die spanning moest er vanaf. ‘Jij,’ fluisterde hij. ‘Alleen – alleen vannacht.’
      ‘Alleen vannacht,’ beloofde hij.

Reacties (2)

 • Poppy

  Omg jij hebt echt talent! Snel verder

  1 jaar geleden
  • Croweater

   Dank je! Toevallig heb ik net een hoofdstuk klaar, ben hem nog even een laatste keer aan het doorlezen. Hij komt er zo aan. (:

   1 jaar geleden
  • Poppy

   Yes!

   1 jaar geleden
 • FireBrick6

  Damn..
  Mijn complimenten voor hoe je dit geschreven hebt!

  1 jaar geleden
  • EvaSalvatore

   Ik sluit me hier bij aan. Wow! Zo mooi!

   1 jaar geleden
  • Croweater

   Dank jullie <3

   1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen