Oke voordat we gaan beginnen aan het echte dagboek, lijkt het mij een goed idee om mijzelf een beetje voor te stellen aan jullie.
Mijn naam is Stefan. Ben op dit moment 24 jaar en woon in Hoorn (NH) . Ik ben sinds 1 augustus werkzaam bij eenbgrote voedselproduct als operator. Dit houd in dat ik verantwoordelijk ben voor de machine en de mensen aan deze machine. Er zal at some point een extra hoofdstuk worden aangemaakt met veel meer uitleg hierover.
Mijn grootste hobby is het bezoeken van concerten. Rock en metal concerten. Ik heb dus ook al een redelijk aantal concerten bezocht, en er zullen nog veel meer komen.
Ik heb sinds vorig jaar een vriendin genaamd Tamara (te zien in mijn profielfoto). Ik heb haar ontmoet op Badoo. Ja blijkbaar kan je daar echt iemand ontmoeten. Wij delen ongeveer de zelfde hobbies en zelfde muziek smaak.

Zoals je waarschijnlijk al heb gelezen loop ik al enige tijd met het idee dat ik een dagboek wil bij houden die andere mensen ook kunnen lezen. En wat is nou een betere plek dan Quizlet? In 2012/2013 had ik een quizlet account. Heb toen ook pittig populaire stories geschreven. Wie weet kom ik op inspirstie en zal ik ook nog wat anders gaan schrijven.

Het eerste hoofdstuk zal snel online komen.
Mocht je nog vragen hebben dan hoor ik dat graag

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen