Foto's zal ik later toevoegen.

Lief dagboek,

Vandaag hadden ik en Tamara veel dingen gepland staan.
We wouden eerst naar het Van Gogh Museum in Amsterdam. Maar wat bleek? Je moet van te voren reserveren.. Daar ben ik flink te laat achter gekomen en dus was bijna alles al vol geboekt. Dus dit idee ging hellaas niet door.
Toen besloten we dat we naar Nemo zouden gaan. Hierbij grapte ik dat we onderweg maar het liedje Nemo van Nightwish zouden luisteren.
Na Nemo zouden we richting Lelystad rijden om daar lekker te gaan avond eten.

Dus vandaag werden we wakker, en hellaas voelde ik me alles behalve lekker. Was misselijk, flink verkouden en alles wat niet stijf hoorde te zijn was het wel.
Dus toen hebben we maar besloten om niet meer richting Amsterdam te gaan.
Naar mate de dag verstreek werd ik nog beroerder. Na een tijdje viel ik in slaap op de bank. Dat terwijl ik The Big Bang Theory zat te kijken.
Rond 17 uur ben ik richting Deen gegaan om wat energie drank te halen.
Half uurtje later zijn we vanaf Tamara's huis naar Lelystad gereden en hebben we daar heerlijk bij Tasty Wok gegeten. (als iemand van jullie daar in de buurt woont echt een aanrader)
Tasty Wok is een all You can eat restaurant. Wat ik dus altijd heb is dat ik veels te veel neem en dat ik beroerd weg ga.
Tijdens het eten begon ik beetje duizelig te worden en toen moest ik het rustig aan doen. Heb toen alleen nog een toetje gehad en we zijn toen weer gaan rijden.

Onderweg terug naar huis begon ik me weer wat beter te voelen.

Dit was mijn dag.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen