Foto bij 14-10-2019

Band of the day: Blackbriar

Lief Dagboek,

Vandaag was het een gewone dag. Eerst ben ik naar de Deen gegaan omdat ik eten nodig had voor op mijn werk.
Ik had wat chips gekocht en een Slammers. En ben ik naar de kassa gegaan en afgerekend. Toen ik weer in de auto zat kwam ik er met mijn stomme kop achter dat ik vergeten was om fatsoenlijk eten te kopen. Dus dat werd maar wat in de kantine halen.

Toen ben ik weer naar Tamara gegaan en heb haar wakker gemaakt. We hebben samen paar afleveringen gekeken van The Big Bang Theory en toen zei ze dat ze zin had in frikandelbroodjes.
Dat kwam natuurlijk mooi uit dus toen zijn we samen richting Deen gegaan, zij heeft haar broodjes en ik had wat fatsoenlijks te eten.
Toen we klaar waren was het al half 3 dus toen moest ik richting werk.
Vandaag stond ik niet als operator maar als productiemedewerker. Ik moest eerst de sausjes er in doen en goed aandrukken. Na de pauze moest ik bij een Macro weger gaan staan en sla in de schalen doen. (Er komt binnenkort een appart hoofdstuk waar ik ongeveer uitleg hoe alles werkt.)
We liepen op gegeven moment 1.5 uur voor op het schema en waren 21.30uur al klaar met alle orders.
Chef kwam toen langs om te vragen of we wouden helpen bij een andere afdeling. Ik zei ik in ieder geval niet want mijn rug en nek zijn kapot.
Gelukkig zei hij dat ik naar huis mocht.

Ik liep naar de auto en vond de huissleutels van mijn vriendin. Die heeft ze morgen nodig want ze gaat ook werken morgen.
Dus die heb ik nog even snel gebracht en toen ben ik naar huis gegaan.
Nu ga ik nog even Rust spelen en dan lekker naar bed.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen