Foto bij 6. Tom Hiddleston & Scarlett Johansson

Tom Hiddleston & Scarlett Johansson

Tom was intenst geëmotioneerd naar zijn hotelkamer teruggekeerd. Het was 1 uur ’s nachts en dit was waarschijnlijk zijn laatste rode loper voor hem als Loki in een Marvel film. Zijn karakter was namelijk (SPOILER) gestorven.
Tom kon niet goed in slaap vallen en was op YouTube allemaal scenes van Loki aan het terug kijken. Op een gegeven moment stroomden warme tranen over zijn wangen, omdat hij de set nu al zo verschrikkelijk miste! Het was ondertussen 3 uur ’s nachts en hij besloot zijn trucje te gebruiken om in slaap te kunnen vallen: masturberen. Tom wilde al naar porno switchen, toen hij iets geks bedacht. Hij typte in de zoekbalk van YouTube in: “Tom Hiddleston seks scenes.” Meteen popte het en ander op en herinneringen aan de akward momenten tijdens het opnemen van die scenes overspoelden hem. Toch tikte hij op Crimson Peak Love Scene en na het kijken van het filmpje merkte hij beschaamt op dat hij toch redelijk geil was geworden en een stijve had gekregen. Tom trok zijn onderbroek uit en bewoog zachtjes zijn voorhuid over zijn eikel. Zonder na te denken tikte hij “Scarlett Johanson seks scene” en tikte op Hot scene scene of scarlett johansson HD. Het voelde alsof hij haar betrapte en zijn hand gleed weg van zijn lul. Opeens werd er aangeklopt. Tom schrok overeind en snelde naar de deur toe. Wie kwam er nou om half 4 aankloppen? Zonder na te denken opende hij de deur. Scarlett keek hem beteuterd aan. Haar haren waren in een slordige knot op haar hoofd en ze had een roze badjas over haar witte nachtjapon aangetrokken.
‘Hoi,’ mompelde ze. ‘Ik eh… ik kan niet slapen. En jij kennelijk ook niet.’
Tom schudde zijn hoofd. ‘Kom binnen.’
Scarlett zette een stap, maar stopte terwijl haar blik op Toms stijve bleef hangen. Zijn erectie was duidelijk te zien door zijn pyjama heen.
‘Eh…’ ze aarzelde, wat was Tom aan het doen voordat zij aan had geklopt?
‘Oh…’ Tom sloeg zijn handen beschaamd voor zijn kruis en schuifelde achteruit. Scarlett moest lachen om het rode hoofd dat hij kreeg en opeens vond ze hem ontzettend schattig. Ze stapte naar binnen en sloeg de deur dicht. Waarom ook niet, dacht ze. Tom merkte een verandering in haar houding en liet zijn handen weg glijden bij zijn lul. Tegelijkertijd stapten ze naar voren en drukten een zachte kus op elkaar lippen. Direct gleden Toms handen naar Scarlets billen en streek eroverheen. Scarlett kroop met haar ene hand onder zijn shirt en streek over zijn sixpack naar zijn borst, terwijl ze me zijn andere hand voorzichtig zijn lul omvatte. Tom haalde verbaasd adem toen ze opeens in zijn geslachtsdeel kneep en Scarlett glimlachte, waarna ze hem achteruit duwde tegen de muur en Tom duwde direct zijn tong in haar mond. Ze ontving deze gretig en ze streelde met haar tong langs de zijne, terwijl ze zijn lul begon te masseren. Tom knoopte me zijn handen haar badjas los en liet die over haar schouders heen op de grond vallen. Scarlett kreeg kippenvel en Tom kon haar harde tepels door de dunne stof van de nachtjapon heen zien.
‘Kom,’ kreunde hij gesmoord en trok haar mee naar zijn slaapkamer, waar hij haar op zijn bed duwde en boven op haar kroop.
‘Altijd al willen doen…’ murmelde Scarlett vlak voor Tom zijn tong weer bij haar naar binnen stak. Ze zoog erop en vervolgens op zijn bovenlip. Tom beet op haar onderlip en trok deze speels naar achteren. Daarna omvatte hij haar borsten en begon deze ritmisch te masseren terwijl hij haar zacht bleef zoenen. Scarlett kreunde in zijn mond en meteen zakte Tom naar beneden, zijn handen gleden over haar lichaam. Hij kwam aan bij haar onderbroek en zonder op toestemming te wachten schoof hij deze van haar benen af. Scarlett had haar schaamhaar netjes bijgeknipt en had zich net uit verveling gewassen, dus haar vagina rook ontzettend lekker en Tom boog er meteen bovenop. Zijn tong draaide cirkels rond haar vagina en trok haar schaamlippen uit elkaar. Nat droop uit haar en Tom kon het haast niet meer houden. Hij schoof weer naar voren, wat Scarlett behoorlijk irriteerde. Maar toen hij haar nachtjapon uittrok en vervolgens ook zijn eigen pyjama en ze zijn sixpack kon masseren, was ze een stuk blijer. Tom ging even volledig op haar liggen terwijl hij een condoom pakte. Die deed hij vlug om en Scarlett kreunde van enthousiasme.
Tom ging goed voor haar ingang liggen en duwde al met zijn eikel tegen haar vagina.
‘Klaar?’ vroeg hij.
‘Natuurlijk!’ riep Scarlett en trok hem naar zich toe. Tom drong zichzelf bij haar naar binnen en kreunde. Ze was redelijk strak en daardoor werd zijn voorhuid volledig achterover getrokken. Snel liet hij zich weer een stukje uit haar glijden, zodat het niet teveel werd, maar het fantastische gevoel wilde hij nog een keer voelen en hij stootte weer naar binnen. Nu kreunden ze beiden en Tom drukte een kus tegen haar hals. Hij begon ritmisch te stoten en zijn ademhaling vormde zich om het ritme.
‘Oh Tom!’ kreunde Scarlett toen Tom ook nog over haar clitoris begon te wrijven. ‘Harder!’ gilde ze al meteen en hij wist even niet op welk aspect, dus ging hij én harder stoten én harder wrijven. Op een gegeven moment ging het zo snel dat hij houvast nodig had en hij kroop met zijn armen onder haar armen. Ze zaten nu als een soort van puzzelstukje tegen elkaar aangeplakt en Scarlett duwde haar kont in het bed waardoor Tom de gelegenheid kreeg om dieper te stoten.
‘AHah AHah!’ kreunden ze in koor.
‘I-Ik ga-a komen!’ hijgde Tom in Scarletts hals en meteen stak ze een vinger in zijn anus. Tom was hier niet op voorbereid en door de pijn en het fijne gevoel tegelijk veerde hij overeind en steunde met zijn handen naast haar lichaam.
‘Wat was dat?’ riep hij een tikkeltje geprikkeld.
’S-Sorry. Mijn vorige vriend kwam daar altijd nog lekkerder van klaar!’
‘Oh. Nou. Het is niet verkeerd hoor, maar…’
Scarlett pakte Tom’s middel stevig vast en draaide hen om waar door zij boven op hem zat. Nog voor hij iets kon doen begon ze hem te berijden, op zo’n lekkere manier dat Tom zijn verbazing meteen vergat en zijn hoofd grommend in zijn kussen gooide. Scarlett kwam naar voren en kuste zijn onderlip en vervolgens zijn hals, terwijl Tom in haar kont kneep en deze nu vastpakte om haar sneller te kunnen laten bewegen.
‘Ohoh go-od,’ kreunde hij en opeens ontsprong er een heerlijk gevoel bij zijn lul en hij spoot zijn sperma schokkend in de condoom terwijl hij met gesloten ogen harder kreunde dan ooit tevoren. Het gevoel had het hoogtepunt bereikt en werd nu geleidelijk aan minder. Toen Scarlett opeens zachtjes op en neer begon te bewegen. Eerst genoot Tom er nog wel van, maar het begon pijn te doen en hij rolde hen weer om. Hij trok zich voorzichtig uit haar en rolde de condoom af. Daarna zoog hij en speelde met haar clitoris, terwijl hij met twee en uiteindelijk vier vingers bij haar naar binnen stootte.
‘Yes!’ hijgde Scarlett en toen Tom voelde dat ze ging komen, duwde hij met zijn andere hand een vinger in haar anus. Ze kromp ineen, maar ze was al te ver heen om hem nu nog boos aan te kijken. Ze kreunde, trilde en schokte en werd zó overrompeld door het heerlijke gevoel dat ze terwijl ze haar ogen dichtkneep sterretjes zag. ‘Aaaahhh….’ Kreunde Tom opeens om haar te stimuleren en alleen het aanhoren van zijn stem versterkte het gevoel.
En toen was het voorbij. Tom stond op en liep naar de badkamer om zijn handen en geslachtsdeel te wassen. Toen hij terug kwam had Scarlett hetzelfde gedaan in de andere badkamer van zijn kamer en ze lag met haar naakte kont omhoog en haar gezicht naar beneden op zijn bed.
‘Aaaahhhh…’ imiteerde ze zijn aanstellerige kreun en wreef tussen haar benen door over anus. ‘Wat een leuke verassing had je daar voor mij,’ mompelde ze in het bed. ‘Zou je dat nog een keer uit kunnen voeren?’
Tom glimlachte en sloeg op haar kont, daarna ging hij drie keer naar binnen in haar anus, maar stopte toen: ‘Ik wil gaan slapen.’

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen