. . .


Raines vingers streelden een beetje afwezig langs zijn nek en over zijn achterhoofd. Juice keek op, een beetje onzeker, en zocht naar zijn ogen. De hitte gonsde nog steeds door zijn lijf na wat zijn minnaar had gedaan. ‘Als dit voor één nacht is, wil ik dat het nooit ochtend wordt,’ fluisterde hij.
      Raine kuste hem langzaam. ‘Het is nog lang geen ochtend,’ murmelde hij tegen Juice’ lippen, waarna zijn tong weer naar binnen gleed.
      Het begon inmiddels al vertrouwd te voelen. Het gaf hem een beklemmend gevoel, hij wilde niet aan hun laatste kus denken. Hij schoof de gedachte aan de kant. Nu mochten ze nog van elkaar genieten, dat wilde hij niet met sombere vooruitzichten verpesten. Zijn hand bewoog zich naar Raine’s zij, waar hij zijn vingers stevig in zijn gespierde lijf duwde. Hij richtte zich een klein beetje op terwijl hij zijn vriend bleef kussen en leidde hem zo dat Raine uiteindelijk op zijn rug lag. Zijn hand verkende zijn bovenlijf, met zijn duim volgde hij de spierbundels die hij tegenkwam. Zijn andere hand lag over Raine’s sleutelbeen, waarbij zijn vingertoppen lichtjes zijn nek streelden. Toen hij kramp in zijn been begon te krijgen, draaide hij zich en zette een knie naast Raine’s heup neer, zodat hij over de jongen heen hing. Plotseling was hij te zenuwachtig om zijn vriend nog aan te kijken, hij had geen flauw idee of hij dit een fijne positie vond. Zijn handen had hij nu naast Raines hoofd gezet, waar ze in het matras drukten.
      En nu?
      Eigenlijk had hij geen flauw idee waar hij mee bezig was.
      Warme lippen tegen zijn pols trokken hem uit zijn vertwijfelde gedachten vandaan. Raine had zijn hoofd opzij gedraaid en kuste zijn huid. Hij betwijfelde of hij daar ooit eerder was gekust en verwonderde zich over hoe fel zijn lichaam erop reageerde. Het bloed kolkte door zijn aderen en de hitte die in hem opbloeide, gaf zijn instinct weer wat ruimte. Hij boog zijn hoofd en begon de linkerzijde van Raine’s nek te zoenen. Eerst kuste hij het alleen, daarna begon hij hier en daar te zuigen.
      De verlichte zuchten die hij vlak bij zijn oor hoorde, moedigden hem aan. Hij liet zich ietsje zakken tot hij de tatoeage bereikt had die op Raines schouder begon en zich vanaf daar over zijn borst verspreidde. Zijn lippen tastten eerst de kop van de octopus af, daarna slingerde hij zijn tong langs de krullende tentakels. De laatste eindigde vlak bij zijn tepel, waardoor hij daaraan zoog.
      Raines handen gleden over zijn rug, over zijn heupen en ten slotte naar zijn achterwerk. Zijn ademhaling haperde even toen zijn vingers zijn zitvlees begonnen te kneden. Of hij zich nu zelf liet zakken of Raine hem naar beneden duwde, plotseling streek Raines erectie langs zijn nog sluimerende mannelijkheid, die ondanks de zaadlozing van een paar minuten geleden weer in omvang toenam. Hij zette zijn zoenende verkenningstocht voort. Huid zinderde onder zijn lippen, hij hoorde Raine af en toe naar adem snakken. Nooit eerder had hij met zoveel aandacht iemand bemind. Iedere zucht of hapering in de ademhaling ving hij op en leek anders te klinken dan de voorgaande. Hij voelde hoe spieren zich onder zijn beminnende lippen aanspanden, hij was hard en zacht tegelijk, iedere aanraking leek anders. Vlak onder zijn navel begon een subtiele streep donker haar naar beneden. Ze waren zacht als dons. Hoewel hij het zelf altijd wegschoor, vond hij het bij Raine fucking sexy. Met zijn tong gleed hij langs de V-lines tot die in Raine’s boxer verdwenen.
      De stof van Raines boxer kietelde zijn keel toen hij een weg langs de rand van het laatste kledingstuk zocht. Een steek van verlangen trok door hem heen toen hij zijn hoofd even boog en naar de flinke erectie keek. Hoewel het vooruitzicht hem nog niet zo lang geleden had tegengestaan, merkte hij dat er nu een verlangen in hem omhoogkwam om hem ook daar te kussen en hem misschien wel helemaal in zijn mond te nemen.
      Hij zou het niet doen, maar toch liet hij zijn lippen over de boxer dwalen, ter hoogte van zijn liezen tot hij die bereikte. Vanaf daar werden de afdrukken die hij met zijn lippen achterliet fermer. Hij keek naar zijn lief op. Die had zich ietsje opgericht. Zijn lippen weken wat van elkaar, leken droog, en hoewel verdriet zijn ogen had gevuld voordat ze hieraan begonnen, zag hij nu een zinderend verlangen.
      Juice’ ademhaling ging er sneller door. De blik in Raines ogen was zo intens dat hij erdoor begon te blozen en zijn hoofd ietsje boog. Hij was zo dichtbij… Het was alsof hij de opwinding op zijn wang kon voelen gloeien, zo dichtbij was hij bij zijn stijfheid. Hij bewoog zijn gezicht een fractie opzij. Een heerlijke rilling schoot door zijn lijf. De stof van de boxer was boven de top al een beetje vochtig. In een opwelling drukte hij zijn lippen tegen de natte warmte. Dwars erdoorheen voelde hij het trillen van Raines gezwollen lid, die een ongeduldige kreun niet kon bedwingen. Met zijn tong gleed hij over de top. Door de boxer heen kreeg hij beetje mee van de intense smaak. Zijn maag leek naar de andere kant van zijn lijf te schieten. Een beetje verschrikt keek hij omhoog. Raine had zijn ogen echter gesloten. Hij ademde zwaar.
      Hij liet zijn gezicht weer zakken, kuste de lengte van zijn stijve lid en verzamelde wat speeksel waarmee hij de bovenkant bevochtigde. Er ging een schok door hem heen toen Raines hand over zijn hanenkam gleed. Een beetje nerveus slikte hij toen de man hem op zijn plaats hield. Wilde hij gepijpt worden? Was dat zijn eigen schuld? Misschien had hij hem ook niet op zo’n manier moeten opgeilen. Zijn lippen trilden toen hij die weer tegen de vochtige stof drukte. Hij opende zijn mond iets meer, zocht de rand met zijn lippen. Door de boxer heen kon hij Raines hitte voelen pulseren. In zijn borstkas ging zijn hart tekeer, hij begon in paniek te raken, niet zeker wat er nu van hem verwacht werd. Moest hij het gewoon doen?
      Raines hand gleed naar zijn kin en een beetje dwingend richtte hij zijn gezicht op. Op hetzelfde moment ging hij rechtop zitten. Verward keek hij zijn vriend aan.
      ‘Ging ik te ver?’ vroeg hij met neergeslagen ogen.
      Opeens voelde hij zich smerig en hij bewoog zich opzij zodat hij op zijn knieën zat. In een vloeiende beweging ging ook Raine op zijn knieën zitten en legde zijn handen om Juice’ heupen.
      Bang keek hij op.
      ‘Voor mij ging je niet te ver,’ zei hij. ‘Voor jezelf wel, denk ik.’
      ‘Ik – ik weet het niet,’ stamelde hij.
      ‘Als je er te veel over nadenkt , ben je er nog niet aan toe. En dat geeft niks. Ik vind het ook lekker om gewoon met je te zoenen of je aan te raken… of door je aangeraakt te worden.’
      Juice merkte dat zijn ademhaling weer ietsje rustiger werd. Hij omvatte de kaak van zijn vriend met één hand, met de ander gleed hij op en neer langs zijn zij. Hun lippen raakten elkaar. Raines tong gleed eerst langs zijn bovenlip en daarna zijn onderlip. Zo’n simpele beweging, maar hij merkte direct dat hij weer opgewonden raakte. Hij probeerde het te negeren en zich op de kus te concentreren. Voor een lange tijd deden ze niets anders dan elkaars lippen en tongen aanraken, totdat de kus steeds verhitter werd en ze elkaars hals kusten en er donkere plekken achterlieten. Langzaam streelde Juice het lichaam van de ander, zijn borst en buik. De hitte keerde weer terug. Zachtjes zette hij zijn tanden in het vlees tussen Raines schouder en nek, terwijl één hand naar zijn bil gleed en hij de jongen tegen zich aan trok. Hun erecties wreven langs elkaar en door de spanning die door hun lijf joeg, begonnen ze lichtjes te hijgen. Zijn hand dwaalde naar de rand van Raines boxer waar hij met het elastiek begon te spelen. Zijn lippen verstilden tegen zijn huid toen Raine hetzelfde deed.
      De man glimlachte naar hem, kuste hem lichtjes en rustte daarna zijn voorhoofd tegen dat van Juice. Zijn hand glipte in Juice’ boxer en hij spande de spieren in zijn bovenlijf aan toen de man zijn aanraking kopieerde, terwijl hij Juice in de ogen bleef kijken.

. . .


Raine luisterde naar Juice’ zware ademhaling. Hij was in slaap gevallen. Af en toe snurkte hij zachtjes, maar het was niet storend. Dat was niet wat hem wakker hield.
      Hij had gedacht dat hij als een blok in slaap zou vallen na de emotionele dagen en de seksuele ontlading van net. Toch lukte het hem niet om in slaap te vallen. Hij had zijn linkerarm om Juice’ heen geslagen en lag met zijn buik tegen zijn rug aan. De man lag iets opgekruld zodat Raine’s lippen tegen de onderkant van zijn nek lagen en zijn middel tegen zijn achterwerk gedrukt werd. Hij vond het fijn om zo te liggen. Hij vond alles fijn wat ze net hadden gedaan. Het kon hem niet schelen dat hij blijkbaar super gay was, hij had ernaar verlangd om zijn lief helemaal te ontbloten en hem in zijn mond te nemen, hem te proeven, zijn hitte tegen de binnenkant van zijn mond te voelen. Juice was echter nog niet zo ver, en het beetje gezonde verstand dat nog niet door de lust verdrongen was, was daar blij om geweest.
      Dit was immers maar voor één nacht.
      Hier konden ze niet mee door blijven gaan.
      En toch – hij wilde het zo graag. Hij wilde Juice. Hij wilde hem helemaal. Juist nu hij zijn zus was kwijtgeraakt wilde hij Juice niet kwijtraken. Niet als vriend – maar ook niet als geliefde. De intimiteit tussen hen was zo anders, hun connectie ging zo diep… Hij dacht terug aan het laatste gesprek dat hij met Rosa had gevoerd. Iets gaf hem het gevoel dat ze had geweten dat haar einde eraan zat te komen.
      ’Beloof me iets, Raine.’
      Raine slikte. De vurigheid in haar ogen veroorzaakte een brok in zijn keel. Haar lichaam was het aan het opgeven, haar innerlijke vuur was daarentegen nog even fel brandend. ‘Wat?’ vroeg hij zacht.
      ‘Als je ontdekt dat je van hem houdt, echt van hem houdt – geef hem dan niet op. Je bent al zoveel kwijtgeraakt. Ik heb gezien hoe jullie naar elkaar kijken. Jullie liefde is puur en overstijgt menselijke belemmeringen. Ik weet hoe belangrijk de club voor je is, maar onthoud dit, lieve broer. Je bent ze niets verschuldigd. Ze hebben niets te zeggen over je liefdesleven. Als ze er niet op kunnen vertrouwen dat je privé en clubzaken gescheiden kan houden, dat je niet loyaal tot het uiterste bent, dan zijn ze je tijd en vertrouwen niet waard. De Mayans zijn een broederschap, ze horen je te helpen hier een weg in te vinden in plaats van het te verbieden. Als ze dat niet doen… Dan is het geen club waar je deel van zou moeten willen uitmaken.’

      Hij had het haar beloofd.
      Diezelfde avond had hij haar woorden opgeschreven zodat hij ze nooit zou vergeten. Zijn laatste belofte aan haar. Als je echt van hem houdt. Een statement dat hij nog niet kon maken. Hij was tot over zijn oren verliefd – dat wist hij zeker. Het was echter nog steeds pril en de risico’s waren groot wanneer men ontdekte dat ze met elkaar bevriend waren, laat staan dat ze met elkaar sliepen.
      Raine wist alleen niet of hij zich kon beheersen. Juice maakte zoveel in hem los, zoveel waar hij niet tegen wilde vechten. Zijn hele leven voelde al als één groot gevecht. Eerst tegen de ziekte van zijn moeder, toen tegen die van zijn zusje. Hij wilde niet meer vechten. Zeker niet omdat dit verlies een zegening zou zijn.
      Hij keek weer naar de warme schaduw voor zich en kuste Juice’ schouder.
      ‘Ik wil je,’ fluisterde hij in de duisternis. ‘Ik wil dat je iedere nacht mijn minnaar bent.’
      Hij zei het expres nu Juice sliep. Hij zou immers geen gehoor aan dat verlangen geven, niet nu zijn emoties sowieso een warboel waren. Als ze het besluit namen om hun relatie een kans te geven dan wilde hij dat doen wanneer zijn hoofd rustig was en Juice’ aandacht niet een remedie voor zijn pijn was.
      Het was riskant, het was stressvol, het zou hun vriendschap veranderen. Als ze die stap namen dan mocht het geen emotioneel besluit zijn. Ze moesten er beiden volledig van overtuigd zijn dat de intimiteit die ze net gevoeld hadden alle risico’s waard was. Dat ze niet alleen verliefd waren, maar zoveel van elkaar hielden dat afstand hen echt ongelukkig maakte en dat ze bereid waren de consequenties te dragen.

Reacties (3)

 • Poppy

  (H)

  1 jaar geleden
 • VampireMouse

  Geil hoor wahahahaha het eerste stuk dan! Het tweede zo klein en ontroerend! Ik hou er van.
  Ik ga bij Eva snotteren in een hoekje.

  1 jaar geleden
 • EvaSalvatore

  *snotterd in een hoekje*

  1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen