. . .


Esai was stilletjes in de deuropening van de badkamer gaan staan, met zijn schouder tegen de deurpost. Jamie zat op haar knieën voor de badkuip, haar mouwen tot haar ellebogen opgestroopt. Ze duwde een badeendje door het water waar Tessa lachend naar sloeg. Haar gekleurde haren had ze samen gebonden en hingen over haar linkerschouder naar beneden. Haar truitje was ietsje opgekropen, waardoor hij een deel van haar enige tatoeage zag. Wat het precies was wist hij niet, hij had altijd meer aandacht aan haar lichaam besteed dan aan de versieringen ervan. Het was een vuistgrote ronde tattoo, vol kleine details rondom een stilistisch gezicht in het midden, waarvan hij nu alleen de kin kon zien. De stijl deed hem denken aan zijn clublogo, dus hij nam aan dat het iets Maya-achtigs was. Hoewel hij haar op den duur graag met zijn eigen tattoo tot de zijne wilde maken, was het alsof ze hierdoor toch al aan elkaar verbonden waren. Alsof ze voorbestemd waren.
      Hij schudde zijn eigen belachelijke gedachte van zich af.
      Wat de hel was er de laatste tijd toch met hem aan de hand? Probeerde hij nou ook in zulke stompzinnige dingen tekenen te zien dat zijn vader ongelijk had? Het hele gesprek van net zat hem behoorlijk in de maag. Om zichzelf af te leiden, keek hij naar de spijkerbroek die om haar billen spande doordat ze vooroverboog. Maar wat graag zou hij achter haar op zijn knieën gaan zitten, haar broek naar beneden werken, gevolgd die van hem zelf, haar heupen vastgrijpen en zichzelf bij haar naar binnen stoten.
      Een beetje beschaamd scheurde hij zijn blik van haar achterwerk los.
      Nee, dat was helemaal niet hoe hij hun eerste keer voor zich zag. Hij wilde haar aankijken, hij zou teder en langzaam zijn. Het korte fantasietje was echter genoeg om hem een stijve te geven. Bijna twee weken zonder seks begon zijn tol te eisen. Natuurlijk trok hij zich zo nu en dan wel af, maar het was niet hetzelfde als iemand neuken.
      Hoelang zou ze nog willen wachten? Zelfs een maand was waarschijnlijk nog optimistisch. Een maand wachten… had hij ooit op iemand een maand gewacht? No way. Toch was het niet zo dat hij het moeilijk vond om andere meisjes te weerstaan. Daar had hij nog steeds geen oog voor. Het werd alleen steeds moeilijker om Jamies grenzen niet te overschrijden.
      ‘Kom, we gaan je aankleden.’ Jamie trok de stop uit het bad, wachtte tot het water was weggelopen en draaide zich toen even van Tessa af om een handdoek te pakken. Vanuit haar ooghoeken zag ze hem, want er kwam een grote glimlach op haar gezicht.
      ‘Hé! Hoelang sta je daar al?’
      ‘Een tijdje. Het was wel cute om je zo te zien.’ Hij liep naar haar toe, kuste haar zachtjes en liet toen een arm om haar heen glijden.
      Met een pluizige handdoek begon ze Tessa af te drogen. Met zorg maakte ze al haar teentjes en vingers droog en uiteindelijk tilde ze haar op en legde haar op de commode.
      Esai grinnikte toen ze het rompertje wilde omdoen. Hij ging achter haar staan en legde zijn handen op haar heupen. ‘Je hebt zeker niet zo veel ervaring met baby’s hè?’ Hij boog zijn hoofd en kuste haar tussen haar schouder en nek in, net naast de hals van haar sweater.
      Ze keek om, een beetje onzeker. ‘Is het zo duidelijk?’ Ze bloosde.
      ‘Ik denk dat mijn moeder je vannacht vervloekt als ze ontdekt dat je haar geen luier hebt omgedaan.’
      ‘O ja.’ Ze giechelde nerveus. ‘Ze is al zo groot. Ik vergat het helemaal.’
      Hij grijnsde terwijl hij zich wat dichter tegen haar aantrok. ‘Het duurt nog wel ruim een jaar voor ze zindelijk is, en nog wel een jaar langer voor ze niet meer in bed plast.’
      Hij trok een la voor haar open en pakte er een luier uit. Waarschijnlijk was zijn moeder zelf van plan geweest om na het gesprek naar boven te komen en liet ze het nu aan hem over. Hij sloeg zijn armen weer om haar middel heen en fluisterde haar in wat ze moest doen. Een beetje onhandig tilde ze Tessa bij haar been omhoog om de luier eronder te schuiven, waarna ze de plakstrips vastmaakte.
      ‘Hmm, je wordt een geweldige moeder. Ik zie het nu al.’
      ‘Maar nu nog niet hoor! Eerst moet ik klaar zijn met studeren en een baan hebben.’
      ‘I know.’ Hij begon haar in haar nek te kussen. ‘Maar voor die tijd kunnen we al wel oefenen met kindjes maken, toch?’
      Giechelend probeerde ze hem weg te duwen. ‘Jij weet volgens mij al heel goed hoe dat moet.’
      ‘Misschien wil ik je dat gewoon graag laten geloven en ben ik stiekem heel onervaren in bed.’
      Ze schoot in de lach. ‘Tot nu toe wist je anders prima wat je deed.’
      Zijn handen gleden omhoog tot ze haar borsten omvatten en hij kneep zijn vingers samen terwijl hij haar tegen de commode drukte. Fuck – hij wilde haar zo graag. ‘Ik ken nog wel wat trucjes,’ zei hij zacht. Hoewel het als een fluistering had moeten klinken, klonk het eerder als een grom.
      ‘Esai…’ Lachend trok ze zijn handen naar beneden. ‘Je zusje zit voor me!’
      ‘Op deze leeftijd kan dat nog.’ Toch trok hij zijn armen terug – hoe eerder ze alleen waren, hoe beter. Hij keek toe hoe Jamie het rompertje bij Tessa aandeed en vervolgens haar pyjamaatje. Daarna pakte Esai haar op en nam haar mee naar haar slaapkamer. Hij gaf een kus tegen haar zachte voorhoofdje, daarna legde hij haar in de ledikant en dekte haar toe.
      ‘Slaap lekker kleine,’ zei hij zacht. Haar oogjes vielen al dicht. Hij keek opzij. Jamie stond naast hem en keek bijna verliefd naar zijn kleine zusje.
      ‘Je maakt me nog jaloers, chiqui. Je hebt meer aandacht voor haar dan mij.’
      ‘Ik heb gewoon niet zo vaak met baby’s te maken. Ze zijn lief.’
      ‘Zodra ze ’s nachts kappen met janken wel ja.’ Zijn hand gleed in die van haar en hij trok haar de kamer uit. Jamie wilde naar de trap lopen, maar hij trok haar de andere kant op. Het laatste wat hij wilde was naar beneden toe gaan.
      ‘Ik heb je lang genoeg met m’n familie gedeeld,’ bromde hij. Hij deed de deur naar zijn slaapkamer open. Zodra die dicht was, drukte hij haar ertegen aan en begon haar wild te zoenen. De lust stroomde door zijn aderen, zijn handen gleden onder haar sweater en absorbeerden gretig haar hitte. Eén hand gleed in de cup van haar beha, met de ander frunnikte hij aan haar knoop totdat er genoeg ruimte was om zijn hand erin te laten glijden. Hij zoende een weg naar haar nek en zoog net zo fel aan haar vlees tot ze een jammerkreetje uitte.
      ‘Esai stop…’ zei ze toen zijn vingers haar slip binnengleden.
      ‘Je bent zo lekker nat,’ zei hij. ‘Je wilt me. Je wilt me chiqui.’ Hij trok haar broek naar beneden, haar slip ook. In een soort roes maakte hij zijn eigen riem los.
      ‘Esai! Esai stop!’
      Opeens werd zijn blik weer helder. Ze spartelde, probeerde hem weg te duwen.
      En ze huilde, terwijl ze haar hand voor haar kruis geklemd had.
      Verdwaasd stapte Esai achteruit. ‘Sorry…’ stamelde hij kleintjes. ‘Ik – ik weet niet wat er gebeurde.’
      Ze draaide zich van hem weg terwijl ze haar kleren weer omhoogtrok, nog steeds snikkend.
      Hij voelde een steek in zijn buik.
      ‘Fuck,’ gromde hij. ‘FUCK! Jamie sorry. Sorry!’
      Ze keek met waterige ogen naar hem op. Er was zoveel pijn in dat het hem ineen liet krimpen.
      ‘Ik liet me gaan… Ik verloor de controle.’ Zuchtend zakte hij op de rand van zijn bed neer en wreef over zijn gezicht. Dat was geen excuus voor wat hij gedaan had.
      Schichtig keek hij weer naar op. Ze had haar armen om haarzelf heen geslagen en staarde naar de grond. ‘Ik wil naar huis,’ fluisterde ze.
      Maar hij wilde niet dat ze naar huis ging. Dan zou Juice degene zijn die haar zou troosten, die van haar kwetsbaarheid gebruik zou maken om er zélf van te profiteren. Als hij haar nu liet gaan, was hij bang dat ze hem nooit meer een nieuwe kans gaf. Dat hij haar nooit meer zou zien.
      ‘Ik snap dat je boos bent, dat je in me teleurgesteld bent.’ Hij slikte – hij vond het moeilijker dan hij gedacht had. Stilletjes vervloekte hij zichzelf. Wat had hij dán gedacht dat er zou gaan gebeuren?! ‘Ik ging te ver. Ik was gefrustreerd en opgewonden en dat is een gevaarlijke combinatie. Het is gewoon… Normaal gesproken als ik me ergens rot over voel dan trek ik een meisje uit het clubhuis naar mijn kamer en probeerde ik het zo uit mijn systeem te krijgen. Wat ik net deed… Was een hele slechte gewoonte. En ik probeer mezelf hier niet mee in te dekken want ik weet dat het verkeerd was. Maar ik… Probeer je uit te leggen waar het vandaan komt. Ik wilde je niet kwetsen. Ik kon alleen niet meer helder denken.’
      Zich zo openstellen voor iemand anders was niet echt natuurlijk voor hem, maar rondom Jamie werd het steeds makkelijker. Bovendien móést hij het wel doen – anders ging ze zéker weg.
      ‘Maar waarom voel je je dan rot?’ vroeg ze kleintjes. ‘Ik dacht dat we het juist leuk hadden samen.’
      Hij sloeg zijn ogen neer. ‘Daarom juist.’ Hij aarzelde. Misschien moest hij het haar vertellen – in elk geval een deel van zijn opdracht. Misschien hielp het, als het hem echt lukte om Juice’ laptop te jatten. Dan wist ze in elk geval dat hij érgens op uit was geweest en kwam de klap minder hard aan. ‘Ik moet je wat opbiechten om het uit te kunnen leggen.’ Hij slikte. ‘En ik vind het moeilijk.’
      Die woorden hadden precies het effect als hij verwacht had. Ze schoof haar eigen pijn opzij om hem te kunnen helpen. Hij voelde haar aarzeling toen ze naast hem ging zitten en zijn handen vastpakte.
      ‘Zeg het maar,’ zei ze zacht. ‘Ik wil je graag begrijpen.’
      Een beetje emotioneel liet hij zijn hoofd op haar schouder zakken. Ze was zo lief. Zo zacht. Opnieuw pakte hij haar hand vast, nu zo dat hun vingers zich vervlochten.
      ‘Ik vind je echt heel erg leuk, Jamie,’ zei hij zacht. ‘Vanaf het moment dat ik je zag, wilde ik je. In mijn bed, vooral,’ gaf hij toe. ‘Zoals ik meestal op mooie meisjes reageer. Jij gaf toen al aan dat je maagd was, en onder normale omstandigheden zou ik waarschijnlijk na een paar minuten zijn weggelopen.’ Hij zocht even naar woorden. ‘Maar toen je zei dat je een connectie met de Sons had, dacht ik dat ik dat wel zou kunnen gebruiken. Als ik nou met jou aanpapte, kreeg ik misschien een beetje inzicht in waar de Sons mee bezig waren. Wanneer ze wel en niet thuis waren enzo.’
      Beschaamd staarde hij naar zijn knieën. De opluchting die hij hoopte te voelen, bleef uit. In plaats daarvan was hij alleen maar bang voor haar reactie en had hij het gevoel dat hij zijn club aan het verraden was.
      ‘Ik stelde het zelf voor aan mijn club. Dat ik wilde doen alsof ik verliefd op je was om te zien of het informatie kon opleveren. Ik had alleen niet verwacht dat ik al bij onze eerste date echt voor je zou vallen.’ Hij keek opzij.
      Jamie zei niets. Ze staarde zwijgend vooruit.
      ‘Geloof je het?’ vroeg hij zacht. ‘Dat ik echt op je verliefd ben?’
      Ze keek op en zuchtte zachtjes. Dat het bij hem geen liefde op het eerste gezicht geweest, leek het sprookjesachtige van hun relatie te doen afbrokkelen. ‘Zodra Juice wist wie je was, zei hij dit al tegen me. Dat het je om hem te doen was.’
      Hij beet op de binnenkant van zijn wang. Natuurlijk had hij dat gezegd. ‘Dus je wist het al.’
      ‘Ik hoopte dat hij ernaast zat.’
      Er viel een stilte. Esai besloot maar meteen te vertellen wat zijn vader ervan vond. ‘Mijn pa is boos op me omdat ik op je verliefd ben geworden. Hij gelooft dat het geen toekomst heeft en dat je te lief bent om een goede old lady te kunnen zijn. En hij zei… Dat wanneer ik eenmaal informatie had losgekregen en je je bedrogen zou voelen, de Sons je niet meer hierheen zouden laten gaan of dat hij daar anders zelfs wel voor zou zorgen.’ Hij haalde diep adem. ‘Dat zei hij net, toen je Tessa in bad aan het doen was. Sinds ik je ken is hij al fel tegen een echte relatie en het frustreert me dat wat voor type ik ook leuk vind, het nooit goed genoeg is voor hem. Hij wil dat ik gewoon een volgzaam meisje uit het clubhuis neem, iemand die geen vragen stelt, geen eigen inbreng heeft… Hij blijft maar zeggen dat het niet tussen ons zal werken waardoor die woorden zich in mijn hoofd vastbijten en ik echt bang ben om je kwijt te raken.’
      Toegegeven – het was allemaal een beetje aangedikt en dramatischer gemaakt. Ergens voelde hij zich dan ook een beetje schuldig omdat hij op haar gevoelens inspeelde en haar zo manipuleerde, toch waren zijn woorden niet ongelogen.
      Hij wilde haar niet kwijt.
      Maar als hij in de buurt van Juice’ laptop kwam, zou hij ook geen ogenblik twijfelen. Hoe ze daar ook op reageren zou. Hij haatte het op dit moment, maar het was waar – clubzaken gingen voor.
      En ondanks zijn heftige gevoelens kende hij Jamie pas twee weken, terwijl hij al jaren bezig was om zijn vader te bewijzen dat hij een waardige opvolger was.
      ‘Je raakt me heus niet zo maar kwijt,’ zei Jamie. ‘Ik vind het fijn dat je er toch eerlijk over bent.’
      Hij voelde zich immens opgelucht toen ze haar armen om hen heen sloeg. Zonder aarzeling trok hij haar tegen zich aan en begroef zijn neus in haar haren. Zijn lippen drukte hij tegen haar hoofdhuid.
      ‘Het spijt me heel erg van net,’ zei hij toen hij zich weer iets terugtrok, Hij zocht naar haar ogen om te laten zien dat hij het meende. ‘Het zal niet meer gebeuren, dat beloof ik je. Hoe graag ik ook met je de liefde wil bedrijven, ik wil nooit meer de reden zijn dat je huilt. Dat was een harde les. Ik hoop dat je me een tweede kans wil geven.’
      Hij werd zenuwachtig van de stilte die daarop volgde. Wat als ze nee zei?
      ‘Ik vergeef het je,’ zei ze toen. ‘En ook dat je redenen om met me af te spreken niet helemaal zuiver waren. Kunnen we vanaf nu altijd eerlijk tegen elkaar zijn?’
      Ja zeggen – het was zo makkelijk. Maar nee, hij wilde niet meteen weer tegen haar liegen.
      ‘Ik wil het proberen. Maar er zijn dingen – clubzaken – waar ik niet over mag praten met buitenstaanders. Eigenlijk mocht ik je dit al niet eens vertellen, al is Juice niet achterlijk. Hij had het meteen door. Ik weet dus dat ik die info nooit krijg, aangezien je huisgenoot me uit de weg gaat.’
      ‘Maar hoe lang moet je dit blijven doen?’ zuchtte ze. ‘De spion uithangen? Kan je niet gewoon zeggen dat het je mislukt is?’
      Hij aarzelde. ‘Ze zijn niet zo vergevingsgezind als jij, schat. Af en toe moet ik gewoon iets kleins melden. Wanneer de club langer van huis is ofzo.’
      Ze zuchtte. ‘Maar waarom willen jullie dat weten? Ik begrijp niet waar dit over gaat.’
      ‘Het is ook maar beter van niet, lief.’ Hij aarzelde. ‘Je weet wat een 1% motorclub is?’
      Ze schudde haar hoofd.
      ‘De meeste motorclubs bestaan gewoon… uit nette mensen. Sommige uit iets minder nette mensen, die het niet zo nauw nemen met de wet en die zich bezighouden met prostitutie, wapen- of drugshandel.’
      Haar ogen werden groot. Hij zuchtte inwendig. Lieve, naïeve Jamie… Maar hij kon het niet voor haar verborgen blijven houden.
      ‘Wij zijn zo’n 1% club. Die af en toe iets crimineels doen. Wij, de Mayans, en de Sons net zo goed. Daarom zijn we elkaars concurrenten.’ Een klein glimlachje speelde om zijn mondhoek. ‘Dus ja, in de ogen van het gewone volk en zeker in die van de politie zijn Juice en ik allebei criminelen. Maar we levens wel volgens een bepaalde code en zullen nooit achter vrouwen of kinderen aangaan om iets gedaan te krijgen. Zo zijn we niet.’ Hij streek met zijn duim over haar hand. ‘En daarom zijn er dingen die ik je niet kan vertellen, omdat we ons met illegale dingen bezighouden. Het is zelfs gevaarlijk als je ervan weet en het laatste wat ik wil is jou in gevaar brengen.’ Even pauzeerde hij, daarna zei hij eerlijk: ‘Maar het kan zijn dat mensen je ooit pijn zullen willen doen om mij pijn te doen. Het is vaker gebeurd in het verleden. Niet iedereen is zo eervol. Als dat een risico is dat je niet wilt nemen, dan begrijp ik dat heel goed.’
      Jamie boog haar hoofd en staarde naar haar schoot. Ze zweeg.
      Hoewel het hem zenuwachtig maakte, was hij wel blij dat ze niet meteen zei dat ze bereid was om elk risico te nemen.
      ‘Misschien kun je er een keer met mijn moeder over praten,’ opperde hij. Aarzelend voegde hij toe: ‘Of met Clay’s old lady.’
      ‘Wat ze er ook van vinden… ze hebben besloten dat ze bij hun partner willen blijven. En jouw moeder moet heel jong zijn geweest.’
      Esai knikte. ‘Ze was veertien toen ze iets met mijn vader kreeg.’
      Ze keek weer op. ‘Ik vind het eng.’
      Hij knikte. ‘Ik ook,’ gaf hij toe. ‘Ik ben altijd bang iemand kwijt te raken om wie ik veel geef. Maar weet dat er ook heel veel mannen zijn die jou koste wat kost veilig willen houden. Sons en Mayans in jouw geval. Ik kan me niet voorstellen dat er iemand is die zich de wraak van béíden clubs op de hals durft te halen.’
      Ze legde haar hoofd weer tegen zijn schouder. ‘Zul jij me beschermen?’
      ‘Ja lieverd. Ik zal je beschermen.’ Hij sloeg zijn armen om haar heen. ‘Met mijn leven, als het moet.’
      Ze draaide zich in zijn omhelzing en kuste hem zachtjes. Toen hij haar vergiffenis en haar liefde proefde, was hij meer van zijn woorden overtuigd dan ooit te voren.
      Hij zou haar met zijn leven beschermen.

Reacties (3)

 • Poppy

  (flower)

  1 jaar geleden
 • Long

  Oooh dit zegt toch wel iets dat hij het haar verteld!(blush)

  1 jaar geleden
 • Sunnyrainbow

  Wow, dit had ik niet zien aankomen, dat is een super groot risico dat hij neemt!

  1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen