. . .


Hee lieve lezers,

Ik heb nog zo'n vijf hoofdstukken voor dit verhaal gepland en dan is het klaar... Ik word er een beetje emotioneel van en dan doe ik wat ik altijd doe: schrijven.

Ik ga twee nieuwe stories starten, eentje wordt een soort spin-off van dit verhaal omdat ik Juice en Dana zo leuk vindt. Deze heet Upon Deaf Ears en speelt zich af als de twee een jaar of zestien/zeventien zijn. Kozik, Happy en Maddox hebben er ook een rol in, de anderen denk ik niet. Juice' achtergrond is volkomen anders dan in Runaway en Ghosts, die van Dana is wel praktisch hetzelfde, al zal ik wat kleine dingetjes veranderen.

Mijn andere nieuwe story is ook een bikerstory maar dan met een focus op de Mayans. Zonder Juice deze keer, maar over Esai (degenen die Rivals en/of Roomies lezen kennen hem wel). Ik ben wel trots op het plot haha dus ik hoop dat jullie het een kans willen geven. Er is wel een beetje een overlap met SOA, Happy speelt er wel een rol in. Anyway, de story heet Pariah.

En nu ga ik vlug verder schrijven aan het volgende hoofdstuk voor Ghosts. (:

Reacties (1)

  • EvaSalvatore

    Zo jammer dat dit verhaal tot een einde komt maar het is mooi zo! Niet overdreven dingen enzo. I loved every single word of it ❤️ om de leegte op te vullen zal ik de rest zeker ook lezen!!!!

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen