Foto bij Juli 2017, Fiji

Liz Neville

Zon, zee, strand. Zes weken geleden was ik in het heerlijke Fiji, om even weg te zijn van al mijn problemen. Want ja, die heb ik. Mijn broer Mick was zo lief om me op vakantie te sturen. Fiji is een eiland dat ligt in Oceanië. De zee is helder blauw en het strand is even wit als parels. Ik ben nog nooit op zo'n mooie plek geweest als toen.

Op Fiji ontmoette ik een jongen genaamd Harry. Harry was grappig, lief en zorgzaam. Hij maakte me aan het lachen toen ik de weg kwijt was, letterlijk en figuurlijk. Hij hielp me mijn hotel terug te vinden en daarna gaf hij me een tour over het eiland. Hij was hier namelijk al een paar dagen en had al heel wat mooie plekken van het eiland ontdekt. Vervolgens vroeg hij om mijn telefoonnummer en hij zei me dat hij me diezelfde avond kwam ophalen bij mijn hotel voor een date: het dorpsfeest.

Overal waren lampjes te zien, echt het was schitterend. We dansten, deden gek, leerden de bewoners kennen en dronken wat. We dronken aardig wat. We eindigden die avond samen in zijn bed. Normaal gesproken zou ik dit niet doen, maar hij was zo lief en betrouwbaar. Ik heb hem mijn maagdelijkheid af laten nemen. Ik vond meiden die op de eerste dag seks hebben met hun date vaak onverstandig, maar ik begreep het die avond eindelijk. Girls just wanna have fun, right? De volgende ochtend werd ik naast hem wakker en het leek alsof het zo hoorde te zijn. De geur van de zee, het geluid van de vogels, het leek perfect. Ik zou hier eeuwig kunnen blijven. Toen Harry zijn ogen opende en naar me lachte, zei hij dat hij het naar zijn zin had gehad. Hij zoende me in mijn nek en haalde zijn handen over mijn lichaam. We hadden seks.

Vanaf die dag hadden we eigenlijk elke dag seks, wie had dat gedacht? De brave Liz had seks met een vreemde. Seks in bed, seks in de gezamenlijke keuken van zijn hotel, seks op het parelwitte strand, zelf een keer in de hemelsblauwe oceaan. Ik wist niet eens dat dat kon, maar met Harry kon alles. Hij maakte al mijn dromen in één klap waar. Het leek net een sprookje, mijn sprookje. Ik had mijn prince charming gevonden en we zouden voor altijd bij elkaar blijven. Maar bijna iedereen kent wel zo'n verhaal: het is maar een vakantieliefde. Je bent er de hele vakantie weg van, maar zodra je het vliegtuig instapt ben je de ander alweer vergeten. Zo was het dit keer niet, dat kon ook niet. Geloof me maar.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen