2 dagen laterIk stond samen met Denise en Hermelien op het station te wachten op Remy en Jeffrey. Ik zie ze zij Denise. Oh ja. Ik liep naar Remy toe en gaf me broer een knuffel. Remy krijgt een knuffel en ik niet. Nee zij ik lachend tegen Jeffrey en gaf hem ook een knuffel. Dit had ik wel even nodig zij ik zacht tegen Jeffrey. Je stapte naar achter en je kon alleen maar lachen naar hem. Hoe is het met je vroeg Jeffrey toen we de trein in stapte. Ja goed met jou zij ik. Ja ook goed zij Jeffrey. Mooi zo zij ik. Bo wat is er je zacht nood dit had ik even nodig als je me een knuffel geeft. Je weet wat er gebuurt is toch op het WK. Ja zij Jeffrey. Ze deden niet bij mij Jeff helemaal niets ze keken me niet eens aan ze liepen zo langs me waarom. Maak je niet druk Bo liever dat ze rustig langs je lopen en niets doen dan dat ze je wel wat aan doen want dan en Jeffrey zij niets meer. En dan zij ik. Heeft je broer geen zus meer kom we aan een plekje zoeken en hij liep snel door.

We zochten een plekje en gingen zitten. Hoi Bo horde ik achter me. Oh hoi Draco zij ik en ik ging zitten op de bank. Draco keek me aan en liep door. Wat de fack moest die nu weer van je dan vroeg Jeffrey. Ik haalde alleen me schouders op en pakte een boek uit me tas. Rare zij Jeffrey. Ja zo kan die wel weer zij Remy. De rit naar Zweinstein heeft Jeffrey de helen tijd naar de gang gekeken. Jeff wat is er nou vroeg Remy. Niet zij Jeffrey boos. Ben je ongesteld of zo zij Denise lachend. Hahah wat zijn we weer grappig zeg zij Jeffrey. Ik moest lachen en Jeffrey keek me blozend aan. Op wie wacht je zij ik. Niemand. Ja wel op wie. Je weet wel wie dan kan ik wat tegen hem zeggen. Ik keek hem lachend aan en schudden me hooft heen en weer. En de rest van de rit heeft Jeffrey alleen maar naar mij gekeken.

We kwamen na een lange rit aan op Zweinstein . Omkleden en eten zij Denise heb honger. Ja zij ik. Ik zie jullie zo in de grote zaal zij Remy en hij gaf me een knuffel. Tot zo zij ik en we rende naar boven. Snel zij Hermelien we zijn al te laat. Ja en dan wachten ze maar even op ons hoor. Ja denk je nou echt dat ze dat doen Bo zij Hermelien. Ja voor ons wel. Ja tuurlijk zij Denise. We begonnen te lachen en we rende snel naar beneden. Ik ging naast George zitten. Zo eindelijk zijn jullie er zij George. Ja sorry zij ik maar moeste ons nog omkleden. Ik zag Remy en Jeffrey al aan de tafel zitten en Jeffrey keen Draco Boos aan. Hij heeft echt niets met hem he zij George. Inderdaad en begon te lachen.

Dames en heren allemaal stil graag zij professor Perkamentus. Ik ga zo doornemen wat er dit jaar allemaal weer gaat geburen en de regels doornemen. Maar eerst zij professor Perkamentus. We zijn dit jaar uitgeloot voor het Toverschool Toernooi. Iedereen ging gelijk praten want ja het Toverschool Toernooi is een groot evenement. Maar ik verwelkom eerst onze 2 gasten voor dit jaar. Ik verwelkom de school Klammfels en hun schoolhoofd Igor Karkarov. Er kwam een groep met jongens naar binnen lopen en ze makte er een heel optreden van. Denise, Hermelien en ik keken onze ogen uit. En daar was hij Viktor Kruml Denise en ik begonnen per kant te kwijlen. Hermelien daarentegen zat er als gewoonlijk weer netjes bij en Victor kon ze ogen niet van Hermelien afhouden. Oeelala Hermelien hij vindt je leuk zij ik. Echt niet en ze keek hem na. Professor Perkamentus zij Igor Karkarov gedag en Igor ging zitten aan de leraren tafel. Dan verwelkom ik nu de Beauxbatons school en het schoolhooft Madame Mallemour. De deuren gingen weer open en er danste meisje en deden trucjes. Ron, Harry, George en Fred keken hun ogen uit. Nou hier vind ik nou niets aan zij ik lachend tegen Denise. Nee wij hebben liever een jongen. Hey hou je mond in zij George tegen me ik probeer me te concentreren. Ik lachte hem uit en ik draaide me weer om naar de tafel van Zwadderig. En ik zag dat Jeffrey naar me keek en ik keek weg. Bo waarom ga je nou niet een keer wat doen met Jeffrey fluisterde Denise in me oor. Omdat het de vriend van me broer is zij ik terug. Nou en zij Denise. Kijk nou hoe die naar je kijkt. Ik keek Jeffrey aan en glimlachte naar hem. Ik weet het en zag dat me haar een beetje licht roze werd en ik draaide me weer snel om.

Perkamentus praten nog wat over dit jaar en over het Tover Toernooi. Toen we weg mochten wou ik naar Jeffrey toe lopen maar ik durfde niet en ik liep weg. Bo horde ik hard achter me en liep snel door. Ik liep naar me kamer en zag Denise en Hermelien zitten op bed. Zo waar zijn jullie over aan het praten. Over Viktor Kruml zij Denise en hoe die naar Hermelien keek. Ik kleden me om en ging bij ze zitten. Ben je nou naar Jeffrey toe geweest om te vragen om wat met ze 2e te doen. Nee zij ik. Nee zij Hermelien. Nee. Hoe zo Nee zij Denise. Ik durfde niet oke ben verlegen. Omdat je hem leuk vindt of niet. Ja maar niet tegen hem zegen. Hoe zo niet zij Denise. Om dat die het dan tegen Remy zegt en Remy vindt het maar niets. Ja en het is jouw leven toch zij Hermelien. Ja maar ik wil nog geen vriendje zij ik. Ben ook maar 14 zij ik lachend. Ja dat is zo. Maar Hermelien wat vind je nou van Victor. Hermelien keek verlegen en begon te lachen. Vind hem wel leuk maar ik ga me concentreren op school wil goeden cijfers halen dit school jaar. En dan is Viktor Kruml niet belangrijk genoeg zij Denise. Mag ik hem dan van je lenen Hermelien als jij hem toch niets vindt. Ik heb niet gezegd dat ik hem niets vond maar doe liever wat aan school dan aan vriendjes net als Bo zij ze. Ja maar ik wil niet een vriendje van wegen school. Klopt ik wil ook goede cijfers hallen en de jongen die ik leuk vind of soort van leuk vindt kan ik toch niet krijgen. Ja lekker logies weer zij Denise. Na nog lang gelachen te hebben met ze 3e gingen we slapen want morgen was onze eerst school dag.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen