Paar weken laterHet ging weer snel op school ik deed veel met toverdraken want dat was me lieveling ’s vak geworden naast verzorging van fabeldieren, maar ik vind al mijn lessen super haal goede cijfers en kan nog steeds geen ene les overslaan naast waarzeggerij het ergste vak wat er is. Jeffrey had ik de laatste 5 dagen niet gesproken maar dat is altijd zoals het kouder wordt.

Ik was onderweg naar de training voor Zwerkbal. Hey Bo zij Denise. Hoi zij ik en we liepen samen maar het velt toe. We gingen het velt op en begonnen te vliegen. Bo zij Denise. Ja zij ik. Komt Jeffrey kijken vandaag naar de training. Nee heb hem al een paar dagen niet gezien zij ik tegen Denise. Komt omdat die binnen blijft zij George die voorbijkwam vliegen. Zij ik toch tegen je als het kouder wordt wil die niet tevoorschijn kome. Ik zag dat Hermelien de tribune op kwam Denise en ik gingen haar kant op. Hallo zij ik. Hallo zij Hermelien. Gaat het een beetje met leren. Ja zij Hermelien. Mooi zo zij Denise. We spreken je zo weer ja zij Denise tegen Hermelien. Ja is goed zij Hermelien. We gingen in een rondje opeens kwam het team van Zwadderig eraan.

Je hebt pech Rick zij Chris. Waarom pech zij Rick. Wij moeten vandaag trainen zij Chris. Ja wij ook. Ik liep naar Rick toe. Rick kap nou maar wij waren hier eerst en jij niet. Oh en dan gaat een kneusje zoals jij tegen me in zij Rick lachend tegen me. Kneusje zij ik haha. De grootste kneus die er is ben jij toch hoor het elke Zwadderaar zegen hoor. Ik zag zijn team genoten naar achteren lopen en om zich heen kijken. 1 niet heel je team is compleet dus zo’n goede trainer ben je niet want je mist zo wie zo me broer en je mist Jeff. En ik weet dat je team ook zo over je denkt dat je een kut trainer bent en een kneus. Je liegen Draak zij Rick. Kijk is achter je zij ik met een big smile op me gezicht. Mijn team genoten schoten in de lach. Rick draaide zich om en keek iedereen aan. Zegen jullie dat echt over me. Benno en Marcus rende hard weg. Godveredome zij Rick hard. Ik krijg jou nog wel Draak. Of zij pakt jouw horde ik van af de tribune en ik zag dat Jeffrey dat riep. Me team genoten en ik lachte Rick hard uit. Hahah zij Fred kijk ze hooft. Rick liep schelden weg met zijn team genoten. Doei zij ik lachend en zwaaide ze uit. Nou kom jongens zij Chris. Dat gaan we verder met trainen zij Chris. Ik keek naar boven en daar zat die dan toch naast Hermelien.

Na de training liepen Denise en ik weer richting het kasteel. Bo wacht even zij Jeffrey. Ik zie je straks wel zij Denise en ze liep verder met het team samen met Hermelien. Je was weer super zij Jeffrey. Het was maar een training Jeff. Ja maar alsnog mag wel gezegd worden. Dank je wel zij ik. En helemaal hoe je tegen Rick deed eindelijk iemand die er wat van zegt. Ja maar hij is gewoon een kneus zij ik lachend. Dat is helemaal waar en Jeffrey sloeg een arm om je schouder heen en voelde het dat me haar weer licht roze werd. Word je verlegen Draakje zij Jeffrey. Nee zij ik. Ja wel ik zie je haar kleur. En het werd nu meer een donkerroze. Kom ik breng je naar je afdeling kan je douchen en je opwarmen en dan zie ik je vanavond wel bij het avond eten.

Jeffrey liep met me mee naar de afdeling. Tot vanavond Bo zij Jeffrey en hij gaf me een kus op me voorhoofd. Tot vanavond zij ik verlegen en ik wachten tot dat die de trap af was en zij het wachtwoord en liep naar binnen. Zo en waar ben jij gebleven zij Ron. Gaat je niets aan Ron zij ik lachend. Je bent Roze Bo kom op wat is er gebuurt. Niets en me kleur kwam terug. Harry moest lachen en ik liep snel naar boven om te gaan douchen. Zo en hoe was het zij Denise. Wat bedoel je en ik sprong op bed en pakte een boek. Je weet waar ik het over heb en ze deed me boek naar beneden. Horde van Ron dat je met roze haar naar binnen kwam Bo. Wat is er gebuurt. Heb je hem gezoend. Nee zij ik lachend. Wat dan. Hermelien kwam binnen. Zo goedemiddag mevrouw Draakje. Hermelien zij ik lachend. Kom op vertel. Oke oke hij sloeg ze arm om me heen. Oeeeh en verder. Verder niets hij liep mee naar de afdeling en ik stopte met praten. En toen Bo zij Hermelien. Hij gaf me een kus op me voorhoofd oke. OMG Bo dat is super dat is al een stap vooruit nu nog een date en alles is perfect. Ik zij niets meer en ging verder met lezen. Nou oke dan zij Denise. Kom gaan we naar de grote zaal en eten.

We waren in de grote zaal en Perkamentus vertelde wat over het toverschool toernooi. Ja zat tegen over Denise en tussen door zag je Jeffrey. Hij lachte naar je en je lachten terug en de avond kon niet beter zijn.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen