Het was alweer bijna kerst en we hadden te horen gekregen dat er een kerstbal zal zijn vanwege het toverschooltornooi.

Bo horde ik opeens achter me. Hoi zij ik tegen Denise. Je raat het nooit wie me net mee heeft gevraagd voor het bal. Harry zij ik lachend. Nee zij ze lachend. Ik geef het op wie is het. Oke niet boos worden maar Remy heeft me mee gevraagd. Ik stopte met lopen. Remy heeft je mee gevraagd. Ohh je vindt het niet leuk zo te zien. Ik keek der aan en gaf der een knuffel en keek der aan. Ik vind het super en ben heel blij voor je dat die je mee heeft gevraagd. Ahww dank je wel zij Denise en je gaf me een knuffel. Heb je nog niets gehoord van Jeffrey. Nee niets heb hem al bijna 2 weken niet gezien dus denk dat die druk bezig is met school. Oh zij Denise. Ja dat dus.

We waren onder weg naar huiswerkuur van professor Sneep We liepen naar binnen en we gingen naast Hermelien zitten. Ik keek om en Remy en Jeffrey kwamen binnen lopen en Denise werkt gelijk rood. Jeffrey ging tegen over mij zitten en begon naar me te lachen ik keek hem alleen maar aan en ging weer verder. We waren alweer even bezig en Jeffrey zij nog steeds niets tegen me. Hermelien horde ik Ron opeens zegen. Wat zij Hermelien. Jij bent een meisje. Ik begon in me zelf een beetje te lachen. Zo goed gezien zeg Ron zij Hermelien. Wat dacht je ervan dat wij anders samengingen jij heb ook niemand en alleen gaan is ook zo raar. Wat dacht je van nee Ron en ze stond boos op en liep richting Sneep. Ze liep terug om der spullen te pakken. En voor de duidelijkheid ik heb al een deed en ze deed boos der boeken dicht en liep boos weg. Zo ik zij toch niets verkeerds zij Ron. Ik keek hem alleen aan en zij niets. Ik keek Denise een en moesten naar elkaar lachen. Ik kreeg opeens een briefje op me perkament. Bo ik weet dat jij nog geen date hebt en ik heb ook geen date dus zullen we samengaan. Wat Ron net zij het is zo raar als je alleen komt. Ik legden het briefje op Denise haar boek en keek Jeffrey boos aan. Wat zij Jeffrey. Wat denk je zelf Jeff en ik liep naar Sneep en weer terug. Je laat je 2 weken niet horen en dan opeens zo’n kut briefje en wat Hermelien net zij voor de duidelijkheid ik heb al een date en ik liep weg.

Ik kwam de slaapkamer binnen en Hermelien zat op bed. Nou je bent niet de enigste die net zo raar is mee gevraagd naar het bal en ging naast der zitten. Jeffrey ook al. Ja echt zo van ben eigenlijk te laat en heb geen zin om wat leuks te doen hier een briefje. Meen je niet wat hebben jongens toch. Maar met wie heb je nou een date zij ik nieuwsgierig. Victor. Neee meen je niet. Ja heb er best veel zin in heb me jurk en alles al zij Hermelien. Denise kwam binnen lopen en met het briefje in der hand. Wat een lul zeg. Ja inderdaad. Maar Bo waarom heb je niet gezegd dat je een date hebt en jij trouwens ook Hermelien zij Denise. Ik heb een date met Victor. Meen je niet oehh wat leuk. En jij Bo en Denise en Hermelien keken me aan. Ik zeg het zo ja. Toen we kregen te horen dat we dat bal zouden krijgen dacht ik gelijk van Jeffrey komt naar me toe en vraagt me gelijk mee maar nee en ik stopte met praten. En verder zij Denise. Ik heb Draco een week ontweken. Oh nee horde ik al naast me. En heb Jeffrey een week de tijd gegeven om me mee te vragen. En en zij Denise. En toen vroeg Draco me mee en op zijn manier natuurlijk. Hoe dan zij Denise nieuwsgierig. Zat in de bieb en hij kwam aan met een zwarte roos ging op een knie en vroeg heel netjes Bo zou jij mijn date willen zijn naar het bal met een grote glimlach op ze gezicht en heb gelijk ja gezegd. Dat is wel 10 keer beter dan wat Jeff deed zij Denise. Nou wel 50 keer beter zij Hermelien. Je weet het ik mag hem niet maar dat is wel heel lief. Waarom heb je niets gezegd zij Denise. Omdat ik bang was voor jullie reactie en Harry en Ron weten het niet en die mogen het echt niet weten. Heb je al een jurk vroeg Denise. Ja en heb zelf van Narsissa een ketting en oorbellen gekregen en een soort van kam of zo voor in me haar. Oh zij Hermelien. Ja denk dat ze heel blij is dat ik met Draco naar het bal ga en dat ze wil dat ik er leuk uit zie. Leuk toch Zij Denise. Ja ben er ook echt blij mee.

We zijn de helen avond bezig geweest met het bal en natuurlijk net als altijd veel gelachen.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen