Happy Birthday Louis! In de story en in real life hahaha

Het was eindelijk zo ver. Ik was om half zeven wakker geworden om Louis zeker voor te zijn, zodat ik zijn verjaardag voor kon bereiden.
Ik had zeker geluk met het feit dat Louis nog sliep, maar ietwat minder met het feit dat hij tegen me aan lag. Ik keek naar de arm die om mijn middel lag. Ik voelde zijn wang tegen mijn sleutelbeen. Ik kon er gewoon niet omheen dat hij wakker zou worden wanneer ik op moest staan. Heel voorzichtig nam ik zijn hand vast en haalde ik zijn arm van mijn middel af.
Louis liet een zachte kreun horen en legde zijn arm weer opnieuw over mijn torso. De grip was enorm verstevigd deze keer. Ik beet op mijn lip. Dit ging lastiger worden dan gedacht. Ik moest maar gewoon hopen dat Louis niet met me mee op zou staan.
Heel voorzichtig liet ik mijn handen over zijn ontblote rug glijden en drukte ik een kusje op zijn slaap. "Lou?"
Geen reactie.
Ik besloot nog een keer zijn naam te zeggen, ietwat luider, terwijl ik mijn vingers door zijn haar liet gaan.
Louis liet een zachte kreun horen. "Lou ik moet even naar het toilet" besloot ik maar ter plekke te verzinnen. Louis liet wederom een zachte, bevestigende kreun horen.
"Lou, je zult van me af moeten gaan als ik op moet staan" zei ik zachtjes. Louis kreunde en rolde enorm langzaam van me af. Ik bedankte hem en stapte vervolgens uit het bed. Louis rolde weer terug naar de plek waar ik gelegen had en bleef met gesloten ogen op het kussen liggen. Dat gaf me hoop. Het zag er niet uit alsof hij op zou gaan staan binnenkort.
Ik wierp een laatste blik op hem en liep vervolgens zachtjes de slaapkamer uit.
Om half 8 zou de bezorging van mijn decoratie komen en dus moest ik maar hopen dat Louis niet voor die tijd actief werd. Ik besloot maar om de dingen klaar te gaan zetten die ik wel kon regelen. In de voorraadkast stond de enorme voorraad aan kaarsen die ik gekocht had een paar dagen geleden. Ze moesten allemaal naar de badkamer vervoerd worden. Daar deed ik dan ook wel een aantal minuutjes over.
De tijd die ik vervolgens moest doden totdat het half 8 zou zijn had ik maar opgevuld met een boek lezen op de bank. Ik had de man die de bezorging van de decoratie kwam doen de instructie gegeven om me te telefonisch te bellen wanneer hij er was, in plaats van aanbellen.
Om stipt half 8 flitste het oproepscherm op mijn telefoon. Ik had het geluid uit gelaten, om niet alsnog lawaai te produceren, voor Louis.
Ik beantwoordde de oproep en vertelde de man dat ik de deur zou openen. De man was blijkbaar niet alleen, wat eigenlijk ook niet zo gek was. Het was dan ook niet iedere dag dat iemand 50 folie hartjesballonnen bestelde, drie customized banners met 'happy birthday Lou' en 100 rode rozen.
De spullen werden allemaal in de woonkamer geplaatst. De mannen waren ietwat rumoerig maar ik wist niet of het zin had om ze te vertellen dat de jarige nog in bed lag en niets moest horen. Ze waren hopelijk zo snel mogelijk weer weg.
Nadat alle spullen in het appartement stonden, verlieten de bezorgers de ruimte weer. Ik hing zelf de banners op aan de muur of voor het raam en verdeelde vervolgens de ballonnen over de ruimte. Ik liet een paar ballonnen in een groepje bij mekaar blijven en legde de rozen even op de tafel.
In de badkamer begon ik met alle kaarsen aansteken, wat echt ruim tien minuten van mijn tijd vergde.
Vervolgens liep ik met het groepje ballonnen naar de slaapkamer.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen