“Dave is er over een minuutje” zei Jamie terwijl hij zijn telefoon weer opborg en zich fatsoenlijk situeerde aan de eettafel.
Iedereen zat inmiddels klaar voor het kerstdiner, waarbij het eten al midden op de tafel stond, klaar om geserveerd te worden. De kaarsen brandden, wijn vloeide. Er werd volop gelachen. Iedereen leek het goed naar zijn zin te hebben en met mekaar overweg te kunnen. Zayn was ook verzeild geraakt in een of ander intense discussie met Gemma, Niall, Liam en Violet. Ik was al opgelucht dat zowel Zayn als Violet wel de draai had kunnen vinden binnen de groep. Violet was per slot van rekening een best wel late aanmelding en niet iedereen kende haar. Zayn was niet de meest spraakzame jongen op de campus had ik me laten vertellen.
De deurbel klonk op dat moment. Louis wou opstaan maar ik klopte even op zijn bovenbeen en zei dat hij best wel even mocht blijven zitten. Hij was immers in een gesprek verzeild met Lottie en Jamie.
Dave was netter gekleed dan ik hem ooit gezien had. Hij had eens geen sweatpants en een simpel shirt aan. Nee, hij was gekleed in een pantalon en een nette blouse. Ik moest zeggen dat het me verwarde, maar dat kon ik lastig aan hem laten merken.
“Hey, je bent precies op tijd” besloot ik dus maar te zeggen, om ook maar iets te zeggen. Mijn band met Dave was eigenlijk wel non-existent te noemen. Ik had niet echt een reden om met hem te praten of om te gaan. Ik zag hem niet vaak. Ik was niet per se geïnteresseerd in zijn verhalen over meiden versieren.
“Gelukkig” zei Dave tevreden, waarna hij langs me af stapte en richting de eettafel liep.
Hij begroette iedereen uitgebreid en viel toen spontaan stil.
Iedereen keek hem verward aan. Zijn blik bleef hangen op Violet. Wat was zijn probleem? Wou hij haar versieren? Ik gokte zo dat Violet wel betere dingen te doen had.
“Zijn jullie er eindelijk achter wie Louis die avond mee nam? Hebben we haar vergeven?” vroeg Dave, overduidelijk verward door zijn eigen woorden.
“Waar heb je het over?” vroeg Louis verward. Zijn fonkelende ogen hadden plaats gemaakt voor verwarring en bovenal ongemakkelijkheid.
“Jij bent degene waarmee Louis naar buiten liep die avond van de drogering” zei Dave tegen Violet.
Iedereen keek geschokt van Dave naar Violet.
“Weet je zeker dat je je niet gewoon vergist?” probeerde ik nog.
“No way, ik vergeet knappe chicks niet” zei Dave gelijk. Dat was dan ook het moment dat ik me realiseerde dat hij niet loog.
Ik keek geschokt naar Violet, die inmiddels tranen in haar ogen had staan.
“Care to explain?” eiste ik, ietwat geërgerd.
Ze schudde met betraande ogen haar hoofd “i-ik heb niks te zeggen”.
Ze stond abrupt op en liep op een vluchtig tempo het appartement uit. Ik kon het niet laten om haar te volgen. Ik liet het hier niet bij zitten. Ik moest en zou antwoorden krijgen. Net op het moment dat ik bij de lift arriveerde, ging de lift dicht. Ik vloekte en besloot de trap te nemen. Ik moest en zou haar volgen. Ik moest haar uithoren. Het hoefde maar een half uur te duren.
Ik zag haar beneden net in haar auto stappen. Net op het moment dat ik bij haar auto stond, klopte ik op het raam van haar auto. Ze keek geschrokken in mijn richting, de tranen over haar wangen stromende. Dat was het moment dat ik me realiseerde dat er ook tranen over mijn wangen liepen. Ik trok aan de deurhendel, maar de deur was op slot. Ze reed snel weg. Ik was te boos en overstuur om logisch na te denken en besloot in mijn eigen auto te stappen, om haar te achtervolgen. Zo gemakkelijk kwam ze niet van me af. Ze ging gewoon al het contact verbreken en dat kon ik niet laten gebeuren. Ze had er bewust voor gekozen om me aan te spreken die dag bij de drogist. Ze had het op ons gemunt. Maar waarom? Er spookten zo veel gedachten door mijn hoofd. Ik besloot Louis te bellen en in te lichten over het feit dat ik even weg was, maar dat het niet lang ging duren.
“Harry doe dat nou niet, dat heeft momenteel helemaal geen zin” smeekte Louis. Hij was al te laat, ik was al de weg op gedraaid met mijn auto.
“Ik wil antwoorden. Ik denk dat ze dit allemaal gepland heeft. Ik wil antwoorden.. Voor jou” ratelde ik kwaad.
”ja, maar kan dat niet een andere keer? Dit is echt een hele vervelende wending van een leuke dag”
De tranen welden weer op in mijn ogen en zacht gesnik verliet mijn mond “sorry Lou”.
De sneeuwbui was nog niet gestopt en maakte de wegen enorm lastig om te gebruiken.
“Echt.. sorry Lou” zei ik nu jankend. Door de tranen en de sneeuw zag ik de vrachtwagen niet die recht op me af reed.
Er klonk een harde klap. Ik knalde met mijn hoofd ergens tegenaan met een flinke snelheid.
Louis’ stem riep hysterisch mijn naam over de speaker. Ik probeerde zacht zijn naam terug te zeggen maar ik had het gevoel dat mijn stembanden niet meewerkten. Mijn zicht werd zwart en mijn lichaam werd slap.


TO BE CONTINUED...

___________________________________________

So, that happened...
Ik drop nog een bom: dit is het einde van deze story!

Maaaaar... Niet gevreesd!
Gelukkig mogen we nog langer genieten van de story van Louis en Harry! Jullie mogen allemaal klikken op de link naar de nieuwe story, waar dit verhaal zich verder af zal spelen. Deze story is voor zowel first time readers als voor jullie allemaal.

Een van de voornaamste redenen was dan ook dat deze story belachelijk veel hoofdstukken begon te krijgen. Het verhaal gaat in principe gewoon verder, maar op een nieuwe pagina!

Sorry als ik je heb laten schrikken, ik heb deze hoofdstukjes al een aantal weken klaar staan en ik heb dan ook met opzet dit hoofdstuk niet daadwerkelijk tijdens kerst geüpload.

Kom snel kijken naar de nieuwe story, het eerste hoofdstukje staat al online voor je!

Story: For The First Time • Stylinson [16+]

Vragen? Dan mag je me natuurlijk altijd mailen! (;

Reacties (2)

 • EvaSalvatore

  WOMAN WAIT WHAT AAAAAAH

  2 jaar geleden
 • Smexy

  Wait what ? Dit had ik absoluut niet verwacht.
  Maar ben wel ontzettend benieuwd.

  2 jaar geleden
  • Qualantinos

   Ja ik kon het lastig zeggen want anders zag iedereen natuurlijk iets ernstigs aankomen, maar I promise it's worth it!

   2 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen