Foto bij Dining thirty four

We zijn inmiddels een week verder. Ik ben deze week thuis geweest, ik had enkele dagen geleden geprobeerd om weer te werken, maar het was me nog teveel. Harry had het me al gezegd dat het niet verstandig zou zijn om zo snel weer aan het werk te gaan, dat ik er nog niet klaar voor was. Ik was natuurlijk weer te koppig om direct toe te geven dat hij gelijk had en ben het gewoon gaan proberen.
Zodra ik op mijn werk aankwam had ik het al moeilijk maar ik ben toch gebleven om het nog eventjes te proberen. Na een uurtje ben ik naar huis gegaan omdat ik merkte dat ik me niet kon focussen zonder de beelden van vorige week weer terug te krijgen.
Harry is de afgelopen week druk bezig geweest. Hij heeft eergisteren bekend gemaakt dat zijn album gereleased gaat worden. Op 13 december om precies te zijn. Zijn nieuwe album heet Fine Line en ik heb hem uiteraard al gehoord, het is een geweldig album. Ik ben zo benieuwd hoe zijn fans hierop gaan reageren.
Vanavond geeft Harry een feest om te vieren dat zijn album binnenkort uitkomt. Ik ga natuurlijk met hem mee dus ik sta me nu klaar te maken voor vanavond. Ik leg mijn krultang neer als de laatste krul in mijn haren zit. Mijn make up had ik daarvoor al gedaan, zodat mijn haar niet in de weg zou zitten bij het opdoen van mijn make up.
Van de week heb ik zelf mijn jurk al gekocht, samen met Naomi, die vanavond ook aanwezig zal zijn.
Ik haal de jurk van de hanger af en stap er voorzichtig in. ''Haz... Kan jij me helpen met mijn rits?'' roep ik naar de gang.
''Ik kom eraan love!'' roept hij, waarna ik voetstappen mijn kant op hoor komen. Zodra hij in de deuropening staat stopt hij en staart hij me aan. ''Holy shit...'' zegt hij en kijkt me vol verwondering aan.
Blozend kijk ik naar mijn jurk, die ik aan de achterkant nog vast heb.
''Het is comfortabeler staren als je mijn achterkant even dichtritst.'' grinnik ik. Hij begint te lachen en knikt. ''Daar heb je gelijk in.'' Ik draai me om. Harry loopt op me af en ritst mijn jurk dicht voor me.
Zijn handen glijden over mijn ontblote schouders. Hij drukt een paar kusjes op mijn sleutelbeen en mijn schouder. ''Je bent zo mooi Jess..'' fluistert hij en drukt een kus op mijn wang.
Ik draai me naar hem om en trek zijn jasje recht. ''Jij ziet er ook echt enorm goed uit love.'' zeg ik terwijl ik hem bekijk in zijn pak.
Ik druk een zachte kus op zijn lippen. Hij grijnst breed. ''Thanks babe. Ben je klaar om te gaan?'' vraagt hij. Ik knik. ''Nog even een luchtje op, dan ben ik good to go.'' zeg ik glimlachend.
Ik spuit wat van een van mijn luchtjes op en pak mijn tasje. Ik loop samen met Harry mee naar beneden toe.
Hij opent de deur voor ons, waarna we richten de auto lopen die voor ons klaarstaat. Voor de deur van onze woning staan enkele fans te wachten om een glimp van Harry op te vangen.
Harry neemt kort een momentje om met ze te praten en dan stappen we samen in.
“Ik blijf het toch een gek idee vinden dat mensen voor ons huis staan te wachten tot je naar buiten toe komt..” grinnik ik.
Harry grijnst en legt zijn arm om me heen. “Gelukkig kunnen ze niet zomaar binnenkomen love.” zegt hij geruststellend.
De laatste week was in angstig, zelfs als ik thuis was. Harry was deze week veel weg, druk met opnames en de laatste dingen regelen om het album af te maken.
Hij probeerde ondertussen zoveel mogelijk voor mij thuis te zijn maar ik kan zelf ook heel goed begrijpen dat dit lastig is. Naomi was veel bij me, dus dat was een fijne afleiding.
''Jess?'' hoor ik dan naast me. Ik schrik op uit mijn gedachten. ''Alles oké?'' ik knik glimlachend. ''Ja... ja.. Ik was even in gedachten verzonken.'' glimlach ik.
Hij kijkt me aan en veegt een pluk haar achter mijn oor. ''Wil je het erover hebben?'' vraagt hij. ''Nu zitten we nog in de auto.'' voegt hij eraan toe.
Ik schud zachtjes mijn hoofd. ''Nee, ik was even aan het terugdenken over afgelopen week. Ik ben blij dat we lekker een avondje er tussen uit kunnen love.'' zeg ik zachtjes.
Hij kijkt me glimlachend aan en streelt met zijn duim over mijn wang. ''Dat ben ik ook. Heel erg blij.'' zegt hij glimlachend. ''Ik ben heel blij dat je mee bent.'' hij drukt een zachte kus op mijn lippen.
Met een glimlach kijk ik hem aan. ''Tuurlijk.. Ik had dit niet willen missen.'' glimlach ik. ''Komt Liam nog..?'' Harry is even stil en kijkt naar zijn hand, die hij verplaatst naar mijn bovenbeen.
''Ik heb hem wel uitgenodigd, maar.. Ik heb niks gehoord.'' zegt hij eerlijk. Ik knik even. ''Ik hoop dat hij komt.'' zeg ik zacht.
Harry haalt zijn schouders op. ''Ik ook.'' zegt hij.
De taxi stopt en de chauffeur draait zich om. ''Meneer Styles, we zijn er.'' zegt hij dan. Harry knikt en betaalt de chauffeur, met een fooi. Hij stapt als eerst uit, waar ik verschillende flitsen zie, mensen hoor roepen en gegil hoor.
Ik kijk op naar Harry's hand die naar mij reikt. Ik schuif naar de deur toe en pak zijn hand aan. Ik stap uit de auto en knipper even een paar keer met mijn ogen van de vele flitsen.
Harry legt zijn hand op mijn onderrug en neemt me mee. Onderweg stoppen we voor wat foto's en deelt Harry aan wat fans die zijn gekomen handtekeningen uit.
Samen lopen we naar binnen toe waar onze vrienden al zijn. Ik loop naar Naomi en Zayn en omhels ze. ''Jess!! Wat zie je er goed uit girl.'' zegt Naomi. Ik glimlach dankbaar en druk een kus op haar wang. ''Thanks... Jullie ook!!''
''Hoe gaat het Jess?'' vraagt Zayn. Ik knik en zucht eventjes zachtjes. ''Ja, wel oké. Ik ben er niet helemaal nog.. maar ik ben blij om hier te zijn.'' zeg ik glimlachend. ''Goed je te zien.'' hij legt zijn hand op mijn schouder. Ik glimlach. ''Ik ga de rest even gedag zeggen..'' glimlach ik.
We zeggen iedereen gedag en dan loopt Harry naar het podium om de avond te openen.
''Hallo allemaal...'' begint hij. ''Ik wil jullie als eerst allemaal bedanken dat jullie hier met ons zijn vanavond.'' hij kijkt naar mij en knipoogt.
Ik glimlach en blaas een kushandje naar hem. ''Ik ga twee nummers van mijn album live voor jullie spelen, de rest gaan we ook luisteren.. Ik hoop dat jullie er net zo van genieten als dat ik heb gedaan tijdens het schrijven en opnemen... Enjoy.'' Het eerste nummer start, wat vanaf het album zich afspeelt.
Ik kijk om en zie dat Liam tot mijn verbazing binnen komt lopen. Ik schenk hem een kleine voorzichtige glimlach. Met een kleine glimlach knikt hij naar me en richt zich op de muziek.
Harry loopt het podium op. ''Het volgende nummer heet Lights up..'' de band gaat klaarstaan en beginnen te spelen, waarna Harry begint met zingen.
Zodra het nummer afgelopen is volgt een luid applaus. De volgende nummer spelen af. Ik ben zo enorm trots op Harry. Ik zie aan hem dat hij trots is op zichzelf en enorm geniet van dit moment. Ik loop richting de plek waar Liam staat.
Hij kijkt me aan. ''Hey..'' zeg ik zacht. ''Wat fijn dat je er bent.''
Een kleine glimlach ontstaat op zijn gezicht. ''Ik had dit nooit willen missen..'' zegt hij. Hij kijkt me even twijfelend aan, maar trekt me dan in een omhelzing.
''Ik heb gehoord van Niall wat er gebeurd is, wat heftig.'' zegt hij. Ik pak hem vast en glimlach klein en dankbaar. Het is fijn dat hij hier is, vooral voor Harry.
Nadat bijna alle nummers zijn geweest, eindigt Harry nog met een live optreden van Watermelon Sugar. Tijdens het nummer kijkt hij naar mij en tovert hij een grote glimlach op zijn gezicht en begint hij te dansen.
Zodra hij klaar is volgt er een luid applaus. Ik juich en joel luid mee. Ik ben zo enorm trots op hem. Ik blaas een kushand naar hem.
Harry loopt het podium af, loopt recht op me af en slaat zijn armen om me heen om me stevig te omhelzen. Ik leg mijn handen op zijn wangen.
''Ik ben zo zo zo trots op jou.'' zeg ik glimlachend. Hij kijkt me met een stralende lach aan. ''I love you babe.'' zegt hij blij. Ik druk een lange kus op zijn lippen. ''Love you too.'' zeg ik met tranen in mijn ogen.

Zo dat is weer even geleden! Ik ben echt enorm druk met afstuderen en werken. I'm so so so sorry!
Hoe is het met jullie? Hoe excited zijn jullie voor fine line?!!

Reacties (3)

 • LeLouisx3

  Haha ik lees net mijn reactie hieronder... Ondertussen twee maanden de tijd gehad om Harry zijn liedjes te beluisteren en ik kocht tickets om naar Love On Tour te gaan. Oops

  2 jaar geleden
 • LeLouisx3

  Ik vind zijn tweede album leuker dan het eerste. Al moet ik toegeven dat ik nooit echt een Harry-girl was. Het was een en al Louis.
  Sign of the times vond ik een janklied, zo klagen 😅. Door jouw stories beluisterde ik meerdere liedjes op zijn eerste album en die kan ik wel smaken. 🍓🍉

  2 jaar geleden
 • MyLifeLine

  Oh my god! Ik kan niet wachten! Voel me net een puber hahaha
  Krijg de kriebels van die vent!
  I a cool way 😂

  2 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen