Jaar 52, Elantine-dynastie


Geachte Caraval-meester Legende,
Ik heb het nieuws zojuist gehoord en wil u mijn oprechte deelneming betuigen.
Ook al bent u nog steeds niet naar Trisda gekomen en hebt u op geen van mijn brieven antwoord gegeven, ik weet dat u geen moordenaar bent. Het spijt me zeer te horen dat u voorlopig niet zult reizen.

Met vriendelijke groet,
Scarlett van het Veroverde Eiland Trisda
Jaar 55, Elantine-dynastie


Geachte meeste Legende,
Herinnert u zich mij nog, Scarlett van het Veroverde Eiland Trisda? Ik weet dat het al een paar jaar geleden is dat ik u boor het laatst heb geschreven. Ik heb gehoord dat u en uw spelers weer met optreden zijn begonnen. Mijn zusje heeft me verteld dat u nooit twee keer dezelfde plaats bezoekt, maar er is veel veranderd sinds u hier vijftig jaar geleden was, en ik geloof niet dat iemand er meer naar smacht om een van uw voorstellingen te zien dan ik.

Vol hoop,
Scarlett van het Veroverde Eiland Trisda.
Jaar 56, Elantine-dynastie


Geachte meester Legende,
Ik heb gehoord dat u vorig jaar de hoofdstad van het Zuidelijke Keizerrijk hebt bezocht en de kleur van de lucht hebt veranderd. Is dat waar? Ik heb geprobeerd er bij te zijn met mijn zusje, maar we mogen Trisda eigenlijk niet verlaten. Soms denk ik dat ik nooit verder zal komen dan de Veroverde Eilanden. Waarschijnlijk is dat de reden waarom ik zo vreselijk graag wilde dat u en uw spelers hiernaartoe kwamen. Het heeft waarschijnlijk weinig zin om het nogmaals te vragen, maar ik hoop dat u toch zult willen overwegen om te komen.

Vol hoop,
Scarlett van het Veroverde Eiland Trisda
Jaar 57, Elantine-dynastie


Geachte meeste Legende,
Dit wordt mijn laatste brief. Ik ga binnenkort trouwen. Het is dus waarschijnlijk beter als u en uw spelers dit jaar niet naar Trisda komen.

Scarlett DragnaJaar 87, Elantine-dynastie


Geachte Scarlett Dragna van het Veroverde Eiland Trisda,
Mijn gelukswensen met uw aanstaande huwelijik. Het spijt me dat ik niet met mijn spelers naar Trisda kon komen. We reizen dit jaar niet. Onze volgende voorstelling kan alleen op uitnodiging worden bijgewoond, maar ik kijk ernaar uit om u en uw verloofde te ontmoeten als u een manier kunt vinden om uw eiland te verlaten en zich bij ons te voegen. Aanvaard het bijgaande alstublieft als een geschenk.

Van de pen van Caraval-meester Legende

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen