Foto bij Dankwoord - Season 1

Lieve allemaal,

Onwijs onwijs bedankt voor het volgen van dit seizoen! Ik had niet verwacht dat ik weer met zoveel liefde aan een verhaal zou gaan werken.

Ik had nooit verwacht dat ik in 2018 in de top 10 Kudo's zou staan en in 2019 gewoon op de freaking 2e plaats (en een tijdje de eerste plaats mogen verdedigen). Gewoon wauw! Ik kan niet in woorden uitdrukken hoe onwijs trots en blij ik ben met dit verhaal en met jullie als lieve en altijd steunende lezers. Jullie zijn stuk voor stuk geweldig!

Er zijn twee mensen op Q en één iemand buiten Q die ik even los in het zonnetje ga zetten.
Mijn aller beste en liefste vriendinnetje,
Zij is de reden dat ik in eerste instantie aan dit verhaal ben begonnen. Wij zijn al heel lang vriendinnen en kwamen er een paar jaar geleden pas achter dat bij samen de zelfde formule 1 passie deelden. Wat krijg je dan... een nog hechtere vriendschap en een nog grotere formule 1 verslaving.
Zij heeft mij gesteund in het schrijven van dit verhaal, is met ideeën gekomen als ik vast zat. Stuurde random zinnen in de app als ze dacht dat die wel eens van pas zouden komen, waar ik dan een heel hoofdstuk mee kon vullen.
Of dat ze een idee had van een droom, mij daar een kleine beschrijving van gaf en ik haar vervolgens ontroerde met mijn uitwerking van haar idee. Ze heeft mij tot het uiterste gedreven om mijn schrijfskills toe te passen en te verbeteren. Ik moest en zou haar aan het huilen krijgen.... En heb sommige van jullie daarin mee genomen. Sorry Not Sorry... hihi.
Lieve lieve schat. Dankjewel voor alles wat je voor mij doet. Voor het verhaal, maar ook voor mij als persoon. Je bent de beste en ik hou van jou <3

Winterdawn
Op 12 november 2018 stuurde jij mij jouw eerste privé bericht, nadat je mijn verhaal al vol had gegooid met reacties. Op 29 november 2018 stuurde jij jouw telefoonnummer in een privé bericht, twee dagen na mijn auto-ongeluk. En sinds dien heb jij mij laten huilen van het lachen en wist jij mij altijd op te vrolijken. De vriendschap die, volgens deze data, al bijna een jaar duurt, voelt veel langer voor mij. Jij hebt mij enorm gemotiveerd met het schrijven aan dit verhaal. Jij wilde namelijk onwijs graag weten hoe het verder zou gaan. Gelukkig doe ik precies hetzelfde met jouw verhaal!
Er gaat geen dag voorbij dat we elkaar niet appen. Ik hoop dat we dat nog vele jaren kunnen doen.
Dankjewel Eli <3

Luckey
Dankjewel voor je lieve en meelevende reacties. Elke keer was ik benieuwd of je leger met hooivorken en fakkels weer zouden groeien of dat je ze misschien tegen mij zou laten keren door de ideeën die ik had. Dat laatste is (nog) niet gebeurd, maar we hebben het volgende seizoen nog. Ik wil je ook onwijs bedanken voor je spotlights. Deze waren net dat beetje extra motivatie dat ik soms nodig had om een hoofdstuk online te gooien. Zeker de laatste paar maanden.
Het is een klein gebaar, maar had een grote impact op mij. Heel er gedankt <3

Nogmaals 333x bedankt voor jullie lieve en meelevende reacties!!

Niet getreurd! Er komt een nieuw seizoen! De proloog komt binnenkort online. Het volgende seizoen zal ook gewoon in deze story blijven. Wanneer het eerste hoofdstuk online zal komen weet ik niet. Dit omdat ik momenteel overwerkt thuis zit. Dit was misschien al te merken aan het feit dat ik niet heel structureel meer aan het updaten was. Ik ga hier geen sorry voor zeggen (al voelt het wel alsof ik dat moet), want ik moet lezen om minder verplichtingen op mijzelf neer te leggen.
Ik hoop in januari 2020 te gaan beginnen.

Ik heb ook nog een andere story over Lando Norris. Deze zal naar alle verwachting ook pas in januari 2020 beginnen, aangezien ik nu even geen verplichtingen wil stellen voor mezelf en ook jullie niet teleur wil stellen.
Ik hoop dat ik snel de zin om te schrijven weer terug krijg en lekker kan gaan voorwerken.

Heel erg bedankt allemaal voor het lezen en ik hoop dat jullie jullie abonnement vasthouden. <3

Kunnen jullie niet wachten tot ik weer ga schrijven? Klik. Lees dan het Max Verstappen verhaal van Winterdawn. Deze is al bij seizoen 2. Ik hou er van!

Veel liefs,
Van mij.

Vampiremouse®

Reacties (3)

 • Luckey

  💜💜💜
  Bedankt voor de lieve woorden!
  Je verhaal is gewoon te geweldig dat mensen her moesten lezen
  Keek elke keer uit naar de melding dat je nieuwe stukje had geactiveerd. Kreeg dan meteen een lach oo me gezicht!

  Ik ben jou ook dankbaar
  Heb iemand online gevonden die net zo hard fan is van de F1! En die mee kan praten.
  Zo hebben we ook aantal leuke gesprekjes gehad over wat gebeurd was.

  Ik kijk heel erg hit naar seizoen en wat e allemaal gaat gebeuren
  Waren in andere hoofdstukje al subtiele hinten verstopt?
  Ben ook heel benieuwd naar lando norris story geworden

  Ik zal de woorden van de vorige reactie terug nemen 😉
  Stuur je een dikke knuffel!

  4 maanden geleden
  • VampireMouse

   Hahahaha ik moest zo hard lachen om je racewagen met hooivorken vanwege deze post! Er zitten in h71 wel een paar kleine hints verstopt voor 2019. Maar hea alles kan veranderen in mijn hoofd hahaha.

   Ik vind het ook super leuk! En je kan mij altijd stalken met F1. Ookal krijg je nu geen hoofdstukjes. Dan kunnen we gewoon samen freaken over het feit wat voor mega spannende race afgelopen zondag was! En waf ben ik trots op max en Pierre wauw wauw wauw!!!

   4 maanden geleden
  • Luckey

   Hihi gelukkig! Ik zie me al gaan even Max wagen gejat, vol gehangen en dan klaar Haha

   Hihi toch goed gezien maar blijft idd verrassing

   Omg afgelopen race 😍
   Dat was gewoon beste van seizoen!

   4 maanden geleden
 • 33girlx96

  Wauw wat fijn om te horen dat je zulke lieve mensen om je heen hebt! Ook al gaat het even minder het is altijd fijn om supporters te hebben!

  Ik heb heerlijk genoten van dit seizoen. Het is alle kanten opgegaan. Van spanning voor een 1ste keer max en Daniel zien tot aan de volle liefde. Van gemakkelijk elkaar leren kennen tot diepgaande gesprekken omdat je wel moet als je vriend bijna dood was 👍

  Ik kijk uit naar volgend seizoen!!!

  4 maanden geleden
  • VampireMouse

   jij ook onwijs bedankt voor al je lieve reacties! Je bent de beste! Ik hoop je in 2020 de nodige dosis Max en Daniel te geven <3

   4 maanden geleden
 • Winterdawn

  *cries a little* LOVE YOU TOO NOONA <3 I'm speechless. Dit verhaal heeft mij een enorm leuke vriendschap gebracht en wat je zegt, het voelt zoveel langer... WE EVEN MISSED OUR FIRST ANNIVERSARY!

  Ik kijk uit naar het 2019 vervolg en naar de story van Lando <3

  4 maanden geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen