Ik zat rustig op een bank voor de televisie. Het haardvuur brandde en verwarmde mijn lichaam. Ik had een lekkere oversized hoodie aan, gecombineerd met een sweatpants en warme sokken. De ruimte was overduidelijk gesitueerd hetzelfde huis als in de flashback van de jongen met de croissants.
"Waar denk je aan?" klonk een stem naast me. Ik schrok er ietwat van. Langzaam draaide ik mijn gezicht richting de persoon naast me. De helderblauwe ogen weerkaatsten het haardvuur. Ze zagen er uitnodigend uit. Vriendelijk. De jongen, Louis, zat dicht tegen me aan. Hij keek me fronsend aan, zich overduidelijk afvragende wat er mis was.
"Waarom ben ik hier met jou?" vroeg ik verward.
Louis liet een grinnik horen "waar heb je het over?"
"I-ik heb geen relatie met jou. Ik ben samen met Violet" vertelde ik hem.
Louis begon nu te lachen "wie heeft je dat nu weer wijs gemaakt?"
"Violet zelf. Jij bent een enge stalker" zei ik ietwat verward. Ik kon me echter niet verplaatsten. Ik kon niet van hem weg schuiven. Hij leek de hint ook echt niet te begrijpen en bleef gewoon tegen me aan zitten.
"Ik heb echt geen idee wat je uitkraamt. Ben je ziek?"
"Ik ben ziek? Ik denk dat we goed weten wie hier ziek is" probeerde ik nog.
"Wat ben je allemaal uit aan het kramen Harry?" vroeg Louis lachend. Hij leek in geen enkel opzicht beledigd te zijn door mijn woorden, enkel verward.
"Ik weet niet waar je het over hebt. Ik hoor hier met Violet te zitten" zei ik ietwat defensief.
"Violet? Die meid die je pas een paar maanden geleden ontmoet hebt? Ik ben degene waar je een relatie mee hebt" zei Louis, ietwat minder geamuseerd inmiddels.
"Volgens Violet ben je een stalker die een relatie met me wil" zei ik.
"Ik denk dat de rollen daar omgedraaid zijn, lieverd" zei Louis grinnikend.
"Noem me geen lieverd, ik ben niet gay" zei ik snel.
"Oh, nou dan ben je een verdomd goede acteur. Ik kan je de laatste keer seks nog goed navertellen. Vanmorgen, op het bed. Je smeekte me in principe om je ochtend erectie te bevredigen" vertelde Louis.
Ik keek hem vies aan "no way".
"Natuurlijk wel. Vervolgens heb ik mijn hand naar je boxer laten dwalen en gegrepen naar je grote-"
"STOP!" riep ik luid.

"Harry?!" vroeg een bezorgde stem. Ik merkte aan mezelf dat ik aan het hijgen was. Het was donker in de ruimte merkte ik op nadat ik mijn ogen geopend had.
"Harry, ben je oké?" vroeg een vrouwelijke stem. Violet.
"I-ik denk het" bracht ik verward uit. Waarom in godsnaam had ik zulke dromen?! Voor het feit dat ik niet gay was, had ik toch behoorlijke homo-seksuele dromen. Dat kon ik natuurlijk niet tegen Violet zeggen.
Waarom bleef Louis maar terug komen in mijn flashbacks en dromen? Het was alsof hij deel was van vele flashbacks, maar ik kon niet begrijpen waarom wanneer Violet zei dat hij alleen maar een stalker was.
"Waar heb je over gedroomd?" vroeg ze zachtjes terwijl haar hand over mijn arm streek. Ik kon me nog niet eens er toe zetten om de hand weg te slaan.
"Niets relevants. Is er trouwens een kans dat ik Gemma kan spreken? Heb je haar nummer of zoiets? Ik wou haar een bericht sturen via Facebook maar je computer heeft een wachtwoord" ratelde ik.
Ze was even stil. "Waarom wil je Gemma spreken?"
"Ze is familie en onderhand de enige waar ik nog van weet dat ze me niet zal haten. Ik weet niet met wie ik verder omging, maar gezien zij familie is, weet ik dat het haar zal boeien als ik haar zou bellen of een berichtje zou sturen" vertelde ik aan Violet. Ik kneep in de dekens uit frustratie. Frustratie door het onwetende.
"Ik moet je iets toegeven, Harry" vertelde Violet nu, haar hand mijn arm niet verlatende.
"Wat?" vroeg ik ietwat hysterisch, mijn ademhaling nog steeds op de snelheid waarmee ik wakker werd.
"Gemma heeft ook nog niet op mijn berichtjes gereageerd.. Ik denk.. Ik denk niet dat het haar heel veel boeit" zei Violet zachtjes.
"Wàt?!" vroeg ik nu verward.
"Sorry Harry, ik denk dat je zus andere prioriteiten heeft".

Reacties (2)

  • Smexy

    Because of her i'm becoming a loaded gun

    1 jaar geleden
  • EvaSalvatore

    Ik doe dat wijf iets

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen