2x11 Nola to the Rescue Songs

Ciara – Paint it, Black
Fleurie – Soldier
Maroon 5, Gwen Stefani – My Heart Is Open
Stereo Honey – What Makes A Man
Overview
Title: Nola to the Rescue
Release Date: 18 November 2019
Episode: 11 / 23
Language: Dutch, English
Production: Winterdawn

Note:

WAT EEN RACE GISTEREN. Mijn hart... en Alex, Pierre, Carlos en Lando <3 <3 <3 Damn, Pierre en Sainz hun eerste podium en zoo sneu voor Alex dat Hamilton 'm eruit tikte... So not cool! En dan Lando's boardradio D: Want to hug them all! But most of all, Max... what a superb drive boy!

Anyways, today it's #MaxMonday and #NolaToTheRescue ! Voor de zekerheid, houdt de James Bond Tune in je hoofd bij het laatste!

WinterDawn

Beide coureurs kijken elkaar diep in de ogen aan en geen van beiden durven iets te zeggen of te doen. Max laat zijn linkerhand nog tegen de muur aan leunen, terwijl hij zijn rechterhand van de muur voorzichtig naar de wang van Jax verplaatst. Meteen voelt hij hoe de warmte van zijn crush zijn hand intrekt en langzaam door zijn arm naar zijn hart gaat. Heel voorzichtig buigt de Nederlander zijn hoofd iets naar de Toro Rosso coureur toe voor hij zijn ogen sluit en voor een paar secondenlang zijn warme adem tegen de lippen van Jax blaast. Lichtelijk begint de spanning bij Max op te lopen. Straks is het iets wat de andere coureur helemaal niet verwacht of ziet zitten. Als hij al zijn moed bijeen heeft, drukt hij heel voorzichtig zijn lippen op die van de Amerikaan. Waarvan hij had verwacht dat hij weggeduwd zou worden, lijkt Jax geen enkele spier te verroeren en is het voor Max de uitnodiging meer uit hun eerste zoen te halen. Heel voorzichtig laat hij zijn lippen bewegen over die van de andere jongeman en tot zijn grote verbazing, wordt zijn zoen beantwoordt. Vloeiend gaat het nog niet, maar dat maakt hem niet uit. Door zijn lippen iets harder tegen die van Jax aan te drukken, probeert hij de zoen iets intenser te maken. En dat lijkt de Amerikaan over te halen om zijn handen op het lichaam van Max te plaatsen; zijn rechterhand in de nek van de Nederlander waarbij zijn duim net voor zijn oor komt en zijn linkerhand op de plaats van zijn hart die behoorlijk tekeergaat. Diep van binnen begint Max zijn hart nog veel verder te smelten als hij door begint te krijgen wat dit betekent.

Het is Jax die dit keer de Red Bull coureur doet verbazen. De Nederlander voelt hij de handen van de Amerikaan hem dichter naar zich toe trekken. Een kleine glimlach siert zijn gezicht tijdens de zoen, die ze beide nog niet onderbroken hebben. Iets te gretig, begint de huidig wereldkampioen de zoen wat meer passie te geven. De handen van Jax verdwijnen in het korte gedeelte van zijn haar. Lichtelijk van schrik door wat de andere coureur met hem doet door een simpele handeling, komt de onderlip van Jax tussen zijn tanden terecht. Meteen laten beide coureurs elkaar los waardoor een dunne sliert van speeksel elkaar nog verbindt. Beide heren proberen weer op adem te komen nu ze erachter komen dat hun zoen toch intenser bleek dan gedacht. Hun ogen op elkaar gericht en de honger die alleen maar erger wordt om de ander zijn lippen weer te voelen, wordt alleen maar erger. Woorden hoeven er niet gezegd te worden, ze begrijpen elkaar met alleen die blik in de ogen al genoeg om te weten wat ze beiden willen. Ditmaal drukt Jax zijn lippen op die van Max, terwijl hij hem dichter tegen zich aan trekt en Max de warmte over zijn lichaam voelt verspreiden waar de Amerikaan hem aanraakt. Een zucht van lichtelijke lust en verliefdheid verlaat zijn lippen tussen de zoen door, als hij met zijn tong eens langs de lippen van de Toro Rosso coureur likt. De zoen wordt steeds intenser en gepassioneerder waardoor ze beiden niks meer mee krijgen wat er in hun omgeving gebeurt. Het is Max die zijn linkerhand na al die tijd van de muur af haalt en deze uiteindelijk om de middel van de iets jongere coureur heen legt om de nog overgebleven ruimte tussen hun beide zo minimaal mogelijk te laten zijn. Na al die tijd van verlangen en het voor hemzelf zo moeilijk te hebben gemaakt, is hij opgelucht dat het ijs is gebroken.

Nola komt net bij een meeting bij Red Bull vandaan, als ze Jax toch enigszins goed nieuws kan brengen. Of hij er blij mee is, is nog maar een tweede. Zelf is ze er ontzettend trots op dat ze het voor hem voor elkaar heeft gekregen. Op haar scooter rijdt ze door het drukke Monaco en gilt ze af en toe eens als er bijna iemand tegen haar aan rijdt. “Kan je niet uitkijken!”, maar ze weet dat de automobilisten haar toch niet horen. ‘Typisch die Franssen en Monegasken’, moppert ze tegen haar helm als ze nog net kon uitwijken voor de auto die haar enorm afsneed. Het had niet veel gescheeld of de Nederlandse had onderuit gelegen. Met een zucht rijdt ze verder op haar scooter door de kleine staat. Heel in de verte kan ze het appartementencomplex waar Jax in woont al zien. Stiekem hoopt ze dat haar coureur al met Max heeft gesproken en dat het vanaf nu alleen maar beter wordt tussen de heren. Rustig zet ze haar scooter weg als ze eenmaal is aangekomen en drukt ze op de bel als ze ‘J. Hunter’ ziet staan. Als Nola na een minuut nog geen reactie heeft gekregen, drukt ze nog een keer. Normaal is hij net zo snel als in zijn auto betreft het binnen laten van gasten, maar vandaag lijkt het erop dat iets mis is met die snelheid. Bedenkelijk kijkt ze naar het scherm waarop het rode lampje brandt dat ze aangebeld heeft, maar er niemand opendoet. “Dit is zo niet Jax.”, moppert ze nog eens.

Met haar linkerhand haalt ze wat onhandig haar telefoon uit haar broekzak om te kijken of hij haar een berichtje heeft gestuurd dat hij niet thuis zou zijn, maar ook dat is niet het geval. Met een zucht begint ze in haar tas te zoeken naar de ‘just-in-case-emergency-sleutel' die Jax haar gegeven had in de hoop dat ze die nooit hoefde te gebruiken. Met een beetje moeite, krijgt ze de deur open en loopt direct af op de lift. Het wachten duurt dan ook altijd lang als ‘ie nog naar beneden moet komen, vooral als je dan de angst hebt dat er iets is gebeurd. Eenmaal in de lift, probeert ze Jax eens te bellen, maar ze krijgt geen gehoor. “Vreemd”, mompelt ze tegen zichzelf. Nola heeft geluk dat de lift niet nog eerst naar een andere verdieping gaat. Als de deuren opengaan op de juiste verdieping en ze de eerste stappen zet krijgt ze de schrik van haar leven. De deur van het appartement van Jax staat een eind open. Heel rustig en voorzichtig, zonder ook maar met geluid op te vallen, loopt ze het appartement binnen. Meteen slaakt ze een gil van schrik. Betrapt kijken er twee coureurs, hun lippen zichtbaar opgezwollen van hun zoen, recht in het gezicht van Nola. “Oh...my...god!”, begint ze voor ze een gil uitslaat, haar spullen op de grond laat vallen en wild, kierend rond begint te springen: “...Oh my god, jullie zijn zóóóóó ontzettend schattig samen!”

Reacties (2)

 • HorseDreamer_

  Ooohhh eindelijk! *doet klein vreugde dansje ookal voel ik me belabberd...

  1 jaar geleden
  • Winterdawn

   Hahahaha. *smiles his Demi Lovato smile* glad you like it:)

   Beterschap <3 hoop dat je, je snel beter voelt :3

   1 jaar geleden
 • VampireMouse

  Nolaaaaa geweldig! ❤
  Als ik de energie had, had ik mee staan dansen.. Precies zoals Nola (gehehe.. Duh!)
  But it made me smile! Heb het nu al 3 keer gelezen (vandaag..... Ssst)

  Thanks for this piece! Love it! ❤ ❤ ❤

  1 jaar geleden
  • Winterdawn

   Hihihihi! Keep reading then! ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤
   I won't say anything about it tho, only love it ❤

   1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen