Sorry dat ik zo lang niets van me heb laten horen! De laatste twee weken waren echt heel heftig op school. Heel veel deadlines en toetsen..

Het zoekteam had zich inmiddels gemeld. Zowel Lottie als Niall stond voor de uitgang van King's Cross station. Ik had uit zo'n gratis stapel plattegronden van een toeristenkraampje een plattegrond van Londen meegenomen. Vanuit hier gingen we gebieden verdelen. Er was een chatgroep aangemaakt, zodat we elkaar op de hoogte konden houden van eventuele bevindingen.
"Lottie, jij gaat rond lopen bij Trafalgar Square, Piccadilly Circus, Leicester Square en Covent Garden" begon Gemma terwijl ze een gebied op de kaart aanwees.
"Niall, jij mag de weg van de Elizabeth Tower, over Waterloo tot aan London Bridge lopen" vertelde Gemma terwijl ze dat aangaf. Niall wist echter prima wat ze bedoelde zonder dat Gemma het aanwees.
"Louis, jij mag naar Green Park en Hyde park. Volledig om de parken heen. Dus ook bij Buckingham Palace en Pall Mall, maar ook in de buurt van Knightsbridge" vertelde Gemma, waarna ze het gehele, gigantische rondje aanwees.
"Ik ga zelf kijken bij de grote winkelstraten Oxford Street en Regent Street" vertelde ze.
"Wel zoeken naar Harry hè, niet gaan winkelen" grapte Niall.
"Wellicht staat hij wel gewoon in de Gucci Store" zei Gemma grinnikend. Het was typisch Harry geweest om naar de Gucci store te gaan, mits hij niet zijn geheugen kwijt was geraakt.
Ik wist niet hoe veel tijd in zijn geheugen hij kwijt was en of hij daarvoor ook al fan was van Gucci. Wellicht wel, maar het was niet alsof hij momenteel geld op zak had om flink te gaan spenderen in de Gucci winkel.
"Oké let's go. We kunnen elkaar via de chat groep bereiken en zien elkaar terug voor het avondeten" zei Gemma. Iedereen zei hun gedag en vertrok naar de aangewezen gebieden. Voor mij betekende het dat ik samen met Lottie de metro nam richting Charing Cross station. We liepen samen richting Trafalgar Square en splitsten daar op. Lottie ging Trafalgar Square onderzoeken en vervolgens richting Piccadilly Circus, terwijl ik richting Pall Mall liep en richting Green Park. Ik sjokte langs Green Park af, richting Buckingham Palace. Ondertussen hield ik in de gaten wie er allemaal rond liepen, al was dat vrijwel onmogelijk gezien de drukte. Ik deed mijn uiterste best in ieder geval.
Eenmaal aangekomen bij Hyde park stond me een nog grotere uitdaging te wachten. Ik betwijfelde ten zeerste of ik dit wel in één dag ging redden. Green Park had al ruim anderhalf uur in beslag genomen, maar Hyde park was zeker tien keer zo groot. Ik begon de ronde alsnog maar te lopen, ondanks dat mijn voeten geleidelijk aan belachelijk veel pijn begonnen te doen. Ik ging hier morgen echt enorm veel pijn van voelen. In de chat groep zei zowel Niall als Lottie dat ze nog niet tegen waren gekomen in de afgelopen paar uren. Ik meldde zelf ook dat ik nog niets gezien had.
Een aantal uren later en mijn voeten gaven het echt op. Ik kon niet meer verder vandaag. Het was inmiddels al half zeven in de avond. Ik had honger en ik was gewoon echt doodop. Dat besloot ik in de chat groep te sturen.
We besloten samen te komen in mijn appartement. Ik mocht van geluk spreken dat ik net in de buurt was van Nothing Hill Gate, dus het was niet meer zo ver om naar huis te lopen.
Ik was de eerste die bij het appartement arriveerde. Met een opgeluchte zucht schopte ik mijn schoenen uit en nam ik plaats op de bank. Voor vanavond ging ik dus echt niets meer koken. We konden net zo goed iets bestellen, want ik gokte dat niemand de behoefte ging voelen om te koken.
Lottie en Niall kwamen op hetzelfde moment bij de voordeur aan. Ze waren elkaar blijkbaar tegen gekomen op de terugweg. Gemma was zo'n 5 minuten later binnen komen wandelen.
"Ik stel voor dat we take out bestellen, gezien ik echt enorm moe ben en ik gok dat ik niet de enige ben" zei ik nu.
Dat vond iedereen een goed idee. We bestelde een Chinees take out via de Just Eat app.
"De bezorger is er over een uurtje" vermeldde Lottie.
"Ik denk dat ik dat uurtje even ga besteden aan een schoonheidsslaapje" mompelde ik geeuwend. Daar stemde iedereen, tot mijn verbazing, mee in.
Niall en ik besloten gentlemen te zijn en het bed te geven aan Lottie en Gemma, terwijl wij ons beide lieten zakken aan de uiteinden van de bank. Ik sloot mijn ogen en dwaalde vrijwel gelijk af door de vermoeidheid.

Reacties (2)

 • EvaSalvatore

  Ik hoop dat je deadlines en toetsen goed zijn gegaan! Ik had dezelfde stress hihi

  Ik hoop dat je alles hebr gehaald en snel weer verder kan schrijven! Het was erg eenzaam op Q!

  1 jaar geleden
 • Smexy

  Ben benieuwd hoe ze hem terug gaan vinden.

  1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen