Ik heb het album van Louis echt alleen maar op repeat geluisterd de afgelopen dagen, echt damn hahahahaha

Ik werd langzaam wakker uit mijn schoonheidsslaapje, maar ik kon niet zeggen dat ik me mentaal uitgerust voelde. Het was op de korte termijn goed voor mijn alertheid, maar mijn brein ging niet rusten voordat we Harry terug vonden.
Ik opende langzaam mijn ogen en zag gelijk Gemma op de rand van de salontafel zitten. Ze keek me glimlachend aan. Ik kwam ietwat overeind en keek naar Niall. Geluid van zacht gesnurk vulde de ruimte. Ik glimlachte even en keek naar Gemma.
"Is het raar als ik zeg dat het me doet denken aan Harry?" vroeg ik haar.
Ze schudde haar hoofd "dat begrijp ik wel. Je zou het bijna gaan missen".
Ik grinnikte "bijna wel".
Ik keek op mijn telefoon om de tijd te checken. Ik had zo'n 50 minuten geslapen dus ik gokte dat de bezorger ieder moment kon arriveren.
"Kun je niet slapen?" vroeg ik nu aan Gemma.
Ze schudde haar hoofd "ik bleek de enige persoon te zijn met dat probleem, maar ik heb in de tussentijd wel nagedacht over een tactiek".
"Vertel" zei ik ietwat nieuwsgierig.
Net op dat moment ging de deurbel. Niall schrok zich overduidelijk een ongeluk. Gemma begon te lachen terwijl ik zelf op stond om naar de voordeur te lopen.
De bezorger gaf me de tas met bakjes en ik bedankte hem, waarna ik weer de voordeur sloot. Gemma was opgestaan om de tafel te dekken. De deur van de slaapkamer werd tevens geopend, waarna Lottie de woonkamer binnen sjokte met een ietwat slaperig gezicht.
"Ik hoop toch dat dit verdomd goede Chinees take out is" mompelde ze terwijl ze zich op een stoel liet zakken.
Ik grinnikte om Lottie en vestigde vervolgens mijn blik op Gemma "leg jij zometeen gelijk je strategie uit tijdens het eten?"
Gemma knikte enthousiast "ik hoop echt dat het werkt".
Niall besloot te zorgen voor drinken en zette dat tevens op tafel, terwijl ik de bakjes op de tafel plaatste.
We namen allemaal plaats en legde de dingen op het bord die we wilden eten. Was Harry hier maar bij. Hij was de enige persoon die miste in dit het gezelschap momenteel.
"Oké, vertel" zei Niall nu tegen Gemma.
Gemma glimlachte "ik heb net even gekeken of ik Violet kon vinden op sociale media. Dat was niet zo heel lastig. In eerste instantie wist ik haar achternaam niet, maar ze was via Louis en dan Chrissy's pagina te vinden".
Ik begon me nu wel af te vragen waarom ik mijn ex Chrissy nog als Facebook vriend had.
"Vanuit Facebook ben ik haar gaan zoeken op instagram. Dat was niet zo heel moeilijk, gelukkig. Nu weet ik wel dat ze mij nooit zal accepteren als vriend. Er zit dus maar één ding op" vertelde Gemma.
"Catfishen" viel Lottie haar bij. Gemma knikte "dat is onze enige optie om geaccepteerd te worden".
Ik had er zelf nog nooit überhaupt over nagedacht om een nep profiel te maken, maar het idee klonk in deze omstandigheden wel logisch.
"Maar hoe zorgen we er voor dat ze het volgverzoek accepteert terwijl ze ons niet kent?" vroeg ik, ietwat achterdochtig.
"We zorgen ervoor dat we een super knappe man zijn, duh" zei Gemma lachend.
"Denk je dat ze nog een andere man zoekt nu ze Harry heeft?"
"Denk je echt dat ze Harry leuk-leuk vindt?" vroeg Lottie verward.
"Geen idee waarom ze anders zegt dat ze zijn verloofde is, om eerlijk te zijn" bracht ik in verweer.
Niall schudde zijn hoofd "ze heeft gewoon een geweten opgebouwd. Dat had ze toen al en daarom heeft ze geprobeerd een vriendschap met Harry op te bouwen. Nu ze er ook nog eens voor gezorgd heeft dat hij maanden lang in coma lag, wil ze hem niet meer uit het oog verliezen".
"Ze wil aan zijn goede kant staan, gok ik zo" haakte Lottie in.
"Totdat de waarheid naar boven komt en er aangifte gedaan wordt, dan is het helemaal verkeken. Je kunt maar zo niet iemand kidnappen" haakte ik zelf verder in.
Gemma knikte "catfishen is volgens mij ook niet per se de bedoeling, maar ik denk dat het onze enige optie is. Ik wil echt geen politie inschakelen".
"Oké, let's do it" zei Lottie terwijl ze haar telefoon er bij nam. Al vrij snel werd een naam verzonnen en een bewerkte foto van het internet gehaald. Ik dacht zelf over een bio na terwijl Niall zocht naar logische mensen om toe te voegen om het aantal volgers geloofwaardig te maken. Dit moest toch wel lukken?

Reacties (1)

  • EvaSalvatore

    album van Louis een geschenk voor de mensheid werkelijk waar!

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen