Het is 100 jaar geleden dat ik aan dit verhaal begon, maar ik probeer weer wat verhalen op te pakken. Kan er heeeel slecht tegen als ik dingen niet af maak.

Ik wist precies wat er ging gebeuren en was er ook totaal nog niet klaar voor.
Tom rolde van me af, legde zijn handen op mijn heupen en trok me tegen zich aan. Hij keek me inschattend aan. "Hebben jij en Bill nog niet..."
Ik schudde zachtjes mijn hoofd. "Natuurlijk niet," wist ik uit te brengen.


Als ik hier nu aan terug denk, vraag ik me wel eens af of Tom zich bewust van mijn leeftijd was toen. Bill en ik waren tenslotte pas een half jaar samen, en hoe kon hij nou weten dat ik pas net 16 was en nog maagd?

Tom moest lachen. "Dus jij wil zeggen dat jullie een half jaar lang handjes vastgehouden hebben?"
Ik haalde enkel mijn schouders op. Hij drukte zichzelf nog steviger tegen mij aan en zijn handen schoten naar mijn bh-sluiting.
"Niet doen," piepte ik, maar ik betwijfel of hij me hoorde. Voor ik het wist lag mijn bh op de grond naast mijn shirt en lag ik zelf even levenloos op het bed, met Tom opnieuw bovenop mij. Hij drukte zijn lippen hard op de mijne en zijn handen schoten over mijn lichaam. Ik verstijfde zodra zijn hand onder mijn rokje verdween. Zijn hand gleed over mijn bovenbeen, naar mijn heup en door naar mijn billen. Hij glimlachte even goedkeurend.
"Een string, hm? En jij wil zeggen dat je zelf geen plannen had vanavond.."


Ik zucht en kijk naar Bill, die naast me ligt te slapen. Hij weet van niks, maar dit is allemaal 3 jaar geleden gebeurd. Precies drie jaar geleden... Misschien dat ik er daarom zo mee bezig ben vannacht. Ik zucht diep en sta dan op. Misschien dat een douche helpt.

Ik staarde naar het plafond, terwijl Tom langzaam mijn string naar beneden trok, onder mijn rokje vandaan. Zijn handen schoten daarna terug naar boven. Hij keek me even twijfelend aan en ik had hoop dat hij zich bedacht had, totdat - "Zullen we je rokje aan laten, of uit doen?"
Ik slikte en bleef stug naar het plafond staren. Het antwoord was kennelijk uit doen, want niet veel later lag ik compleet naakt op het bed. Tom was ondertussen bezig met zijn eigen broek in een record tempo naar beneden trekken. Hij keek me even schattend aan, maar deed toen toch een condoom om. Ik kneep mijn ogen dicht...


Ik open mijn ogen als ik mijn gezicht uit de waterstraal die uit de douche komt haal. Om één of andere reden heeft de douche niet het rustgevende effect waar ik op gehoopt had. Ik leun tegen de muur aan en laat het water over me heen lopen. Dat is iets waar ik heel goed in ben geworden de afgelopen 3 jaar.. Dingen over me heen laten komen...

Tom stootte ruw bij me naar binnen en ik verschoof mee over het bed met iedere stoot. Hij pakte mijn polsen stevig vast, hoewel ik de hoop eraan te ontkomen al had opgegeven. Af en toe pruttelde ik "Nee" en "Niet doen", maar tevergeefs. Toen hij klaar was, gaf hij me een kus en stond hij op. Ik bleef stil op het bed liggen, terwijl de tranen langs mijn wangen liepen.

Ook nu lopen de tranen langs mijn wangen. Ik weet nog hoe ik toen dacht dat het een droom moest zijn. Dat ik wakker zou worden en naast Bill zou liggen. Dat dit niet echt was. Helaas is dit nu mijn werkelijkheid. Eens in de zoveel tijd, als Tom daar zin in heeft, ben ik de pineut. Ik weet alleen nooit wanneer. Ik weet nooit..- er klinkt een klopje op de badkamer deur.
"Maud?" hoor ik vanaf de gang.
"Open," mompel ik en ik veeg de tranen van mijn gezicht. Niet dat het echt opvalt, want ik sta onder de douche, maar toch. Ik kijk om het hoekje van de muur wie er de badkamer binnenstapt. Het is Tom. De moed zakt me in mijn schoenen, maar ergens ben ik ook niet heel verbaasd. Hij weet zijn momenten altijd goed uit te zoeken, zal ik maar zeggen. Geruisloos laat hij zijn badjas op de grond vallen, draait de badkamer deur op slot en stapt naast me onder de douche.
"Kon je niet slapen?" vraagt hij. Ik schud nee. Hij glimlacht.
"Ik ook niet. Het is een bijzondere nacht vannacht, vind je niet?"
Ik haal mijn schouders op en kijk hoe het water in het doucheputje verdwijnt.
Hij drukt me zachtjes tegen de muur aan en drukt zijn lippen dan op die van mij. Ik sluit mijn ogen en doe wat ik het beste doe: ik laat het maar over me heen komen.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen